Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja sem si zakazal zhrafky a zhubnul sem 10 kg za mesic. (teda skoro :-)))) ale fakt je ze cejtim jako kdybych vodhodil tezkej batoh kterej sem vsude tahal.
Fuck off zhrafky! Docela mi hodne pomaha huleni (ciga i dalsi ganja), cafee, a misto zhrafky radsi poradnej orgasmus.
Ale recept vam taky muzu dat. Jednou sem priletel domu a prepadla me chut na uplne vsechny chute. Dobre....vybral sem lednici a vsechno to pretavil do husty kase a tu sem dal na pul hodky zapect do trouby. vynikajici. chyba byl jenom ten jogurt s zivou biokulturou, a tvaroh kterej sem nastrouhal navrch (myslel sem si ze se asi roztece jako parmezan) Bakterie z jogurtu zesileli horkem a vytvořili v hmote bublinky. Tvaroh uplne zmutoval. Ale statecne sem to sezral, bublinky prijemne simrali na jazyku a patre, a pak sem to vyvrhnul. :-(
Jo a nejlepsi namka je hodne hustej juice (hruska, meloun, jahoda etc.) pul na pul s vodkou vse podchladit rozsekat s ledem a porci ledu navic. hmmmmm.....kuuuul. KURWA. k tomu nohy pekne nahoru a nejakou hulici mjuzik. Kampaxe sere nejaka zhrafka.
Jo, chtel sem se zeptat zkouseli ste nekdy kombinaci zhrafky s promitanim filmu Velka zranice s Mar. Mastroianim????????
Mimochodem scena kdy Hanak v Ceste z mesta zere vohorelej klacek anebo listi taky neni k zahozeni.
Este ma napadlo, ze vyborne chutoa bompari, alebo hrozienka susene, alebo tak ta sladucka instantna ovsenna kasa. mnam
na zahodenie nie je ani taky vyprazany syr s tatrkou a k tomu hranolky s kecupom, clovek sa ma problem ovladnut ked je cisty a nie to uz ked je "high"
:-) Viděl jsem jednou na vlastní oči kámoše jak se cpe houskovejma knedlíkama který si mazal medem jako chleba. Když jsme ho na to upozornili, tak říkal že mu to strašně chutná. Za další půl hodinu říkal, že už mu to nechutná, ale krmil se porád dál. Yo nemáme to lehký ;-)
Ty sme nezkoušeli, ale těch psích sme dohromady zkrmily takový dobrý kilčo a půl...Někdy těm čoklům aj závidím, jsxi pochutnávají, je to fakt labůžo!!!
Čabajka, grilovaný křidýlka, grilovaná klobáska a pomeranče. Mňam. A taky sem byl pozván na jednu akcičku, velikej raut, žrádlo a pití pěkně zadara a eště ty stoly doplňovali. Dali sme 3 ( slovy čtyři ) brčka, žravá, všude vokolo jenom žrádlo, můžete všecko sežrat. Jedním slovem RÁJ. A taky že jo, druhej den se vážim a mám vo 3 kila víc. Ale pochutnali sme si.
předevčírem sem objevil naprostou bombu - v jedný večerce na Žižkově maji AUTOMAT NA BURÁKY Padá z toho v maličkejch plechovkách asi 8 druhů buráčků (v medu, slaný, v cekuládě..) + olivy s feferonkou + pistáááácie. Jedna hra je za dvacku........nechal sem tam 240..........!!!!!!!!!!!!!§
To: Jaydee- Není to špatné, chutná to jako nějaká starší čokoládo+ještě něco........ Ale když jsem spálený, tak mi je jedno jak to chutná, hlavně, že se to dá jíst. :-)))))
Když jsem začínala brčkovat, tak žravky byly
Ted, když se zhulim, tak uz skoro nic nejim, musim mít jen dostatečnou zásobu dobrých džusů kvuli vyschle puse - znate to ne. Ale pri predstave, ze v ty svy zhulenosti jeste neco soukam do pusy, musim to dál rozžvejkat, pak polknout a znova - proste mne to vubec nelaka, Možná to je jen velka zhulenecka lenost - jit neco hledat k jidlu, Nevim...
Ale po zhuleni už skoro nic nejim
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier