Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Potrebovala bych poradit. Mam zastipany kytky, kterym uz rostly dva hlavni stonky misto jednoho. Lec nestastnou nahodou se mi ted jeden z nich podarilo urvat. Co ted? Da se s tim neco?
Pls potřebuju poradit, je to dobře udělanej FIM???
Díky moc za odpověd
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Falda, Morpheus a vsickni ostatni...
nevi co proste furt tak nemsyslne resite
z fotek ustrihly kytky je stejne videt hovno
proste vite, ze FIM existuje, tak ho zkuste a kdyz se nepovede, tak se poucite do priste zdali strihat vic ci min
ted je tu 18ti strankova dickskuze o tom ,, jestli jsem to zastrih spravne a kolik teda budu mit vetvi...''
FIM je rozhodne najlepší spôsob zaštipovania, "normálny" som zatiaľ teda ani moc nevyužíval...
FaLda - no neviem, ťažko mi je to takto posúdiť,..Nemohol by si to skôr odfotiť z boku? Nevyzerá,že je to zle,..no možno ti bude vedieť niekto odpovedať aj po fotke s tohto uhlu..
EDIT: ale Soul Rebel, má pravdu.. stačí trošku čítať a neriešiť
Ok, ale dík moc...ja sem zatim jen zastrihnul, takze jsem to jen chtel vedet...........pohoda, uvidim co vyroste
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Hoja growu
Taaakze tu chcem spravit fim,idem out shamani od dutch passion a havaj x mauiwowie od nirvany
ako to chcem ja spravit vid na nasledujucich obrazkoch, je to len shaman.
Moj postup na fim spociva v tom, ze to odstrihnem tesne nad vyhonom novych minilistkov, ale striham tak ze nie vodorovne, ale diagonalne, naak 30-40 stupnov tak, aby som z jednej strany viac odstrihol ako z druhej. Niekde som pocul ze to zarucuje istejsie vacsie rozvetvenie.
Co vy na to_?
pics (treba otvorit a nakreslene ako to chcem strihat (je to zo zleho uhla, ale ked si plant trocha pootocite, tak sa da predstavit ako pojde rez z boku:
1: cely shaman ,trocha sa vytiahla stonka ale uz je zrejma zrela na zastrih> regeneraciu a sup von.(aj tak to bude samec, moc rychlo rastol)
2:detail
3:detail
čus
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
pred 14 dny sem zastipl pomoci FIMu a nejvic hlavnich vetvi co vylezlo bylo 6,fakt dobry zpusob zastipovani,na ostatnich mam treba 4 a na jedne jen 2,ale technika je to velmi dobra
Dnes jsem zkusil zastříhávání metodou FIM a jsem zvědavej co se bude dít.. Jak budu mít při ruce foták hned to vyfotím a pošlu tady na stránku.. Zkusil jsem to zaštípnou už u 3 patra kytky.. Jak budu vědět víc co se s kytkou děje, podělím se s váma..
Vyzkoušel jsem to na třiceti kouscích, věřil jsem si, ale po dvou dnech vidim, že mi rostou zkrácený listy....a to jsem zkoušel různý výšky a podle obr. Nikdy sem to neviděl tak nevim jestli je to správný vývoj ale asi ne co s tím? jak odstranit listy a rozdvojí se? nechápu, poraďte pls