Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Môj DanceW je tiež pozadu oproti ostatným genetikám. Inak ten rozdiel v NFT a hline asi už nezrovnáš. Aspoň teda mne sa to to nedarí v organo, versus hydro. Je rozdiel aj vo veľkosti kvetov na úkor hliny. V hline to dosť trvá. Vidno to takto, keď to rastie vedľa seba.
Myslím, že aj kosa bude neskôr v hline.
uvdíme.. každopádně NFT se mi líbí mnohem víc co se týče samostatnosti a rychlosti
ale organika je organika... a hlína je tak jak to vymyslel bůh takže musím respektovat i tento způsoba určitě ho neopustím spíš se s tím naučím hrát tak aby to bylo stejné
budu doufat že pan matkař bude mít řezy dlouhodobě...
Mas pravdu lincolne, nft je supr ,ale substrat ma svoje kouzlo, ja se k nemu ted vracim a jedu taky organiku . Jen mi chybi ten brutalni rust a rekce ma zmeny . V substratu je to vsechno strasne pomalejsi , ale na druhou stranu pritozenejsi . Drzim palce at to dojedes.
snažím se to vyfotit co nejlíp ale s fotákem na telefonu je to fakt bláznivý ukol
Každopadně u Detailů je první mazar a druhý Tangie... Dance World opravdu dost pozadu s květem a nebude to tím že by neměl dost světla.. kvete i mazar s větší vzdáleností a vůbec.. stále žádne deficity.. až na ty mini nažloutlé špičénky listů v hydru ale nato si nějak už zvykám je to fakt ani neviditelné člověk se musí fakt soustředit
hydro jsem neukočíroval ani s kolínkama.. hned se to rovná za světlem tuhle válku vyhrála moje džungle ... ale to se dalo napoprvé čekat.. tentokrát budu připravena líp vybaven ! další kolo bude genialní !
LinChi môžeš sem dať nejaké detailnejšie foto toho DanceW s mierkou, ako cm. alebo zapalovač? Mám tento model v stane a je pre mňa značným sklamaním, čo sa týka vývoja palíc. V porovnaní s ostatnými modelmi to sú pidipaličky....Ď!
Původní příspěvek od odo LinChi môžeš sem dať nejaké detailnejšie foto toho DanceW s mierkou, ako cm. alebo zapalovač? Mám tento model v stane a je pre mňa značným sklamaním, čo sa týka vývoja palíc. V porovnaní s ostatnými modelmi to sú pidipaličky....Ď!
no mám pro tebe špatnou zprávu .. jsem na konci třetího týdne.. a paličky tam spíš nejsou než jsou... takže zatím stále není co fotit ! jinak mazar překvapuje svou sílou a rychlostí .. i když je ve většině případu schovaný v džungli
ale pro klid duše.. takhle vypadá DW 21 dní květ
pro ostatní fotka celku
pod sítí 35cm nad sítí 90 hydro 70 hlína všechno je cca takže +/- 10cm ..
Mazar Extra.. paradní paličky krásně to kvete asi nejlíp v celým stanu... spokojenost 100%
Pak tam máme Tangie v NFT ... to hodnotím tak na 90% dokoupil jsem b52 tak uvidíme jak se tomu bude dařit dále dělá to krásný paličky ale nejsou tak pocukrovaná jako mazarus
no a nakonec největší zklamaní.. DanceWorld stonky měkké paličky teměř žádný ... nic moc celkově prostě naprd.. ale nevadí no dojedu to dokonce co do bongů bude to je hlavní .. v dalším kole to bude něco jiného zase o zkušenosti navíc..
hlavně dík všem za pomoc s rozjetím toho NFT je to fakt paradní technika
na další kolo nejspíš složím stan a budu připravovat novou pěstírnu která bude příjemější a nenapadnější na oko bude to skřín z nábytku velické krásná a moderní se zrcadlem uvnitř budu dávat orca folii a NFT a nejspíš mi tam vlezou dva 11Litr květníky stan bude schován na příští byt kde mám v plánu postavit našlapanou pěstírničku a pojedu i rajčátka páč ty kupovaný jsou humus
Jo, rajcatka, to mas pravdu, mnam, mnam uz se na te taky tesim, pod ledkou jsou jako z katalogu bez jedineho kazu na listech a maji tlusty stonky a ty co mam venku na okne tak ty jsou na listech samy kaz a deficid (furt musim otrahavat nejaky ty listy) a maji tenky stonek
Zda se mi ze v tom boxu jsou jaksi vic chranene a proto vypadaji dokonale.
A ted ke konopi. No uz jsi za polovinou ,za chvili se uz dockas. Je radost koukat jak ti to roste. ( v tom NFT)
EDIT:
Ale koukam ze to ma nejky moc tenky ty stonky, nebo se mi to jen zda?
Ja mel v kvetinaci stonek skoro jak palec ,ukazovak urcite.
Naposledy upravil Madical-Strains 21-05-2017 v 13:56 PM
Ja jsem cetl ze kminek roste do sirky i v kvetu tak ti kmen jeste urcite snad zesili. Musi se preci pripravit na tu obrovskou tihu palic u tebe v boxu, ne?
1. Groupen
2. Mazar Extra (TOP MODEL )
3.Tangie (hydro přerostlé monstrum) ... Spokojenost Maximalní
4. další celek... se mi tu nějak připletl
5. DanceWorld.. ( nejlepší palička ) Zklamání !!!
Světlo už výš dát ani nepujde ale už ani není třeba
Je to neuvěřitelné ale až na pár spodních Lístků jsou všechny stále krásně zelené a plné života.. paličky mi rostou před očima.. až Na ten DW to mě štve
některé holky co jsou dál od světla si taky vedou skvěle.. Bude to hodně drobnější práce hodně paliček a nic mega velikýho spíš mraky velikých asi jako zapalovač... za mě 242W na 110*110 vystačí .. nebude to nic Světobornýho ale na to domácí kouření to bude luxus..
kamarád mi dovezl jedno semínko a bude moc rád kdybych ho v dalším kole hodil do boxu.. no a mě napadlo co takhle udělat experiment.. rozjet z toho jediného semínka maminu .. ( pokud pojede tak jak má ) nechat ji narůst.. pak ji nakrájím na kousíčky.. ( řezy..) a pak ji pěkně naklonovanou odjedu v hydru .. co vy na to .. jak by jste udělali pokus abych to mohl odjet i v hlíně i v hydru z jediného semínka na řezy půjde to vůbec .. ? ..budu nad tím přemýšlet...