Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Dance World & Mazar Extra
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

Môj DanceW je tiež pozadu oproti ostatným genetikám. Inak ten rozdiel v NFT a hline asi už nezrovnáš. Aspoň teda mne sa to to nedarí v organo, versus hydro. Je rozdiel aj vo veľkosti kvetov na úkor hliny. V hline to dosť trvá. Vidno to takto, keď to rastie vedľa seba.
Myslím, že aj kosa bude neskôr v hline.

Old Post 13-05-2017 v 21:41 PM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Karma uživatele LinChi - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

uvdíme.. každopádně NFT se mi líbí mnohem víc co se týče samostatnosti a rychlosti
ale organika je organika... a hlína je tak jak to vymyslel bůh takže musím respektovat i tento způsoba určitě ho neopustím spíš se s tím naučím hrát tak aby to bylo stejné
budu doufat že pan matkař bude mít řezy dlouhodobě...

Old Post 14-05-2017 v 00:43 AM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bitir
Stálý Člen

Karma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 243

Mas pravdu lincolne, nft je supr ,ale substrat ma svoje kouzlo, ja se k nemu ted vracim a jedu taky organiku . Jen mi chybi ten brutalni rust a rekce ma zmeny . V substratu je to vsechno strasne pomalejsi , ale na druhou stranu pritozenejsi . Drzim palce at to dojedes.

Old Post 14-05-2017 v 11:38 AM
Bitir je offline   Profil uživatele Bitir   Find more posts by Bitir   Foto galerie člena Bitir   Click here to Send Bitir a Private Message   Add Bitir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 244

18dní 12/12

Totální Jungle ve které by i tarzan zabloudil

snažím se to vyfotit co nejlíp ale s fotákem na telefonu je to fakt bláznivý ukol

Každopadně u Detailů je první mazar a druhý Tangie... Dance World opravdu dost pozadu s květem a nebude to tím že by neměl dost světla.. kvete i mazar s větší vzdáleností a vůbec.. stále žádne deficity.. až na ty mini nažloutlé špičénky listů v hydru ale nato si nějak už zvykám je to fakt ani neviditelné člověk se musí fakt soustředit

hydro jsem neukočíroval ani s kolínkama.. hned se to rovná za světlem tuhle válku vyhrála moje džungle ... ale to se dalo napoprvé čekat.. tentokrát budu připravena líp vybaven ! další kolo bude genialní !

Old Post 15-05-2017 v 07:40 AM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 245

Tangie 110 CM .. sakra to hydro uplně valí ! DD světlo zase horizontálně přesně na středu stanu .. nebudeme dělat žádné hokusy pokusy q

Old Post 16-05-2017 v 10:58 AM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 246

taky jste tak zvědaví co z toho bude jako já ?

Old Post 18-05-2017 v 00:56 AM
Konůpek
Stálý Člen

Karma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 247

citace:
Původní příspěvek od LinChi
taky jste tak zvědaví co z toho bude jako já ?

No to docela jsem...Myslím, že to ještě vyletí. Takže se máš na co těšit

Konůpkovo 70W
250W PUNK z toho co zbylo
16xWARLOCK 400W/600W
400/600W PUNK - 4xSour Star 2xMK-Ultra 3xChem Dog 3xCataract Kush 4xPre 98 Bubba BX2
Další 400 watové bio potěšení
400w Bio II a III(nárazovka)
Konůpkovo panoptikum 2x400W + 250W - Black D.O.G. - White Widow - Pineapple Skunk

Old Post 18-05-2017 v 06:26 AM
Konůpek je offline   Profil uživatele Konůpek   Find more posts by Konůpek   Foto galerie člena Konůpek   Click here to Send Konůpek a Private Message   Add Konůpek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 248

LinChi môžeš sem dať nejaké detailnejšie foto toho DanceW s mierkou, ako cm. alebo zapalovač? Mám tento model v stane a je pre mňa značným sklamaním, čo sa týka vývoja palíc. V porovnaní s ostatnými modelmi to sú pidipaličky....Ď!

Old Post 18-05-2017 v 07:24 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

Už si myslím ,že to moc neporoste.Podle mě tak max 10-15 cm.V nft u mě vždy prvních 14-18 dní a pak jen už pár cm.

Old Post 18-05-2017 v 07:27 AM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 250

citace:
Původní příspěvek od odo
LinChi môžeš sem dať nejaké detailnejšie foto toho DanceW s mierkou, ako cm. alebo zapalovač? Mám tento model v stane a je pre mňa značným sklamaním, čo sa týka vývoja palíc. V porovnaní s ostatnými modelmi to sú pidipaličky....Ď!

no mám pro tebe špatnou zprávu .. jsem na konci třetího týdne.. a paličky tam spíš nejsou než jsou... takže zatím stále není co fotit ! jinak mazar překvapuje svou sílou a rychlostí .. i když je ve většině případu schovaný v džungli

ale pro klid duše.. takhle vypadá DW 21 dní květ

pro ostatní fotka celku

pod sítí 35cm nad sítí 90 hydro 70 hlína všechno je cca takže +/- 10cm ..

Naposledy upravil LinChi 18-05-2017 v 08:45 AM

Old Post 18-05-2017 v 08:31 AM
odo
Stálý Člen

Příspěvek č. 251

diky! mám to skoro totožné. Asi nič-moc genetika a ja blbec som to dal do organiky.

Old Post 18-05-2017 v 09:05 AM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 252

Takže.. mame tady začátek 4 týdnu květu ..

Mazar Extra.. paradní paličky krásně to kvete asi nejlíp v celým stanu... spokojenost 100%

Pak tam máme Tangie v NFT ... to hodnotím tak na 90% dokoupil jsem b52 tak uvidíme jak se tomu bude dařit dále dělá to krásný paličky ale nejsou tak pocukrovaná jako mazarus

no a nakonec největší zklamaní.. DanceWorld stonky měkké paličky teměř žádný ... nic moc celkově prostě naprd.. ale nevadí no dojedu to dokonce co do bongů bude to je hlavní .. v dalším kole to bude něco jiného zase o zkušenosti navíc..
hlavně dík všem za pomoc s rozjetím toho NFT je to fakt paradní technika

na další kolo nejspíš složím stan a budu připravovat novou pěstírnu která bude příjemější a nenapadnější na oko bude to skřín z nábytku velické krásná a moderní se zrcadlem uvnitř budu dávat orca folii a NFT a nejspíš mi tam vlezou dva 11Litr květníky stan bude schován na příští byt kde mám v plánu postavit našlapanou pěstírničku a pojedu i rajčátka páč ty kupovaný jsou humus

Old Post 20-05-2017 v 10:14 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 253

Jo, rajcatka, to mas pravdu, mnam, mnam uz se na te taky tesim, pod ledkou jsou jako z katalogu bez jedineho kazu na listech a maji tlusty stonky a ty co mam venku na okne tak ty jsou na listech samy kaz a deficid (furt musim otrahavat nejaky ty listy) a maji tenky stonek
Zda se mi ze v tom boxu jsou jaksi vic chranene a proto vypadaji dokonale.

A ted ke konopi. No uz jsi za polovinou ,za chvili se uz dockas. Je radost koukat jak ti to roste. ( v tom NFT)

EDIT:

Ale koukam ze to ma nejky moc tenky ty stonky, nebo se mi to jen zda?
Ja mel v kvetinaci stonek skoro jak palec ,ukazovak urcite.

Naposledy upravil Madical-Strains 21-05-2017 v 13:56 PM

Old Post 20-05-2017 v 18:46 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 254

no madi nebudu kecat tvé oko je bystré ... maximalně malíčky ale uplně tenký to není no

Old Post 21-05-2017 v 17:47 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 255

Ja jsem cetl ze kminek roste do sirky i v kvetu tak ti kmen jeste urcite snad zesili. Musi se preci pripravit na tu obrovskou tihu palic u tebe v boxu, ne?

Old Post 21-05-2017 v 23:09 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 256

28 dní 12/12

1. Groupen
2. Mazar Extra (TOP MODEL )
3.Tangie (hydro přerostlé monstrum) ... Spokojenost Maximalní
4. další celek... se mi tu nějak připletl
5. DanceWorld.. ( nejlepší palička ) Zklamání !!!

Světlo už výš dát ani nepujde ale už ani není třeba
Je to neuvěřitelné ale až na pár spodních Lístků jsou všechny stále krásně zelené a plné života.. paličky mi rostou před očima.. až Na ten DW to mě štve

některé holky co jsou dál od světla si taky vedou skvěle.. Bude to hodně drobnější práce hodně paliček a nic mega velikýho spíš mraky velikých asi jako zapalovač... za mě 242W na 110*110 vystačí .. nebude to nic Světobornýho ale na to domácí kouření to bude luxus..

kamarád mi dovezl jedno semínko a bude moc rád kdybych ho v dalším kole hodil do boxu.. no a mě napadlo co takhle udělat experiment.. rozjet z toho jediného semínka maminu .. ( pokud pojede tak jak má ) nechat ji narůst.. pak ji nakrájím na kousíčky.. ( řezy..) a pak ji pěkně naklonovanou odjedu v hydru .. co vy na to .. jak by jste udělali pokus abych to mohl odjet i v hlíně i v hydru z jediného semínka na řezy půjde to vůbec .. ? ..budu nad tím přemýšlet...

A proč.. ?
Protože ušetřím za řezy a semínka

Naposledy upravil LinChi 25-05-2017 v 16:52 PM

Old Post 25-05-2017 v 16:36 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:11 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás