Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
pAliCZaKoff
Stálý Člen

Karma uživatele pAliCZaKoff - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

Mám je v kokosovém substrátu a fakt je možné že dostaly tuhle dlouhodobou dávku která je začala likvidovat a proto se i květy přestaly tvořit. Pak se i vytratilo aroma no nejspíš to do sebe takhle zapadá. Díky za help !

Old Post 12-12-2015 v 21:49 PM
pAliCZaKoff je offline   Profil uživatele pAliCZaKoff   Find more posts by pAliCZaKoff   Foto galerie člena pAliCZaKoff   Click here to Send pAliCZaKoff a Private Message   Add pAliCZaKoff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Milan.greg
Stálý Člen

Karma uživatele Milan.greg - 33% Pěstitelská

Zdraví Nikdo mi nedokazal v sekci mas problem s listy odpovedet tak pisu sem... Příspěvek č. 242

Vcera rano sem obevil toto na listecku jedny z rostlinek a dnes se to malinko udelalo na druhe.. Muzete mi poradit cim to je co to je a jak to vyresit? :/ diky za odpovedi

Old Post 14-12-2015 v 17:17 PM
Milan.greg je offline   Profil uživatele Milan.greg   Find more posts by Milan.greg   Foto galerie člena Milan.greg   Click here to Send Milan.greg a Private Message   Add Milan.greg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paluba
Nový Člen

Karma uživatele paluba - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 243

Hele,
Tak trochu se nedivím, že ti nikdo neporadil. Bez pořádného popisu: (Faze, teploty, ph, tvých posledních kroků ..atd.)

Podle mého názoru-list spálený z velké intenzity světla. Zavěs výbojku víc nahoru a sleduj. Když to pomůže
...popros admina ať to zde smaže a příště víc hledej.

Old Post 14-12-2015 v 18:14 PM
paluba je offline   Profil uživatele paluba   Find more posts by paluba   Foto galerie člena paluba   Click here to Send paluba a Private Message   Add paluba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Milan.greg
Stálý Člen

Karma uživatele Milan.greg - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 244

Teplota je okolo 25°C ph 6,5 a prepl jsem na kvet 12/12.. Obevilo se to asi druhe rano po prepnuti ..

Old Post 14-12-2015 v 18:19 PM
Milan.greg je offline   Profil uživatele Milan.greg   Find more posts by Milan.greg   Foto galerie člena Milan.greg   Click here to Send Milan.greg a Private Message   Add Milan.greg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelená zahrada
Stálý Člen

Karma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% Pěstitelská

Obecné Kroucení listů Příspěvek č. 245

Ahoj lidi.
Já vím že se tu hodně lidí pořád ptá co čemu je a proč atd sic je mi blbý vás otravovat ale podobný případ jsem tu nenašel.
mám 10 dní přesně starý kytky. svítím sodíkovkou 400w. větrání + ofuk vše na 100% vlhkost 45% teplota 27-29 D 19 - 21 N
všechny kytičky mají jemně srulované konečky listů směrem dolů. nic hroznýho ale trochu mě to jako úplného začátečníka znepokojuje.
Ale největší problém je s jednou kytkou která se celkově nějak kroutí listy se derou nahoru a rulují se směrem dovnitř. viz foto.
nevím čím by to mohlo být ale je důležitý dodat že ta kytka je taková už co vylezla z hlíny.
Genetiku mám OG Kush používám hlínu a momentálně hnojení nevedu jen na doporučení známého sem tam přidám trochu superthrive na odolnost.

předem všem děkuji za odpovědi.

PS. Kdyby měl náhodou někdo čas si se mnou ohledně pěstování pokecat a rozebrat se mnou různé postupy byl bych vděčný. Sbírám zkušenosti kde můžu.

Mějte se R.

Old Post 16-12-2015 v 09:03 AM
Zelená zahrada je offline   Profil uživatele Zelená zahrada   Find more posts by Zelená zahrada   Foto galerie člena Zelená zahrada   Click here to Send Zelená zahrada a Private Message   Add Zelená zahrada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
murmur
Stálý Člen

Karma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 246

Čau, ta teplota je přes den celkem vysoká, jak vysoko máš tu lampu? Jestli je všechno O.K., tak zbývá hlína, jaký máš pH hlíny a zálivky.

Old Post 17-12-2015 v 09:07 AM
murmur je offline   Profil uživatele murmur   Find more posts by murmur   Foto galerie člena murmur   Click here to Send murmur a Private Message   Add murmur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelená zahrada
Stálý Člen

Karma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 247

PH 6,4 lampu mám 65 cm vysoko. na radu člena MARD jsem dal lampu výš a už se to lepší dokonce i růst se trochu zrychlil. každopádně všechny kytky zalívám tím samým ph všude stejný jen tato jedna potvora se nějak kroutí ale že by vadla měla fleky to ne jen roste jak koště.

Old Post 17-12-2015 v 10:41 AM
Zelená zahrada je offline   Profil uživatele Zelená zahrada   Find more posts by Zelená zahrada   Foto galerie člena Zelená zahrada   Click here to Send Zelená zahrada a Private Message   Add Zelená zahrada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Efendy
Stálý Člen

Karma uživatele Efendy - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 248

Ahoj, poradí někdo co tomu schází nebo kde je problém? Je to kámoše, problémy která jsem z něj dostal a mohlo by být příčinou:
1/ po týdnu šel zkontrolovat a zjistil že odešel odtah
2/ PH na výtoku 5,6 (hlína)
3/ slabá lampa CFL a posazená cca. 7cm nad vrcholkama

Škůdci to nejsou fotka je rozdělená na dle mého názoru stádia problému.
Jedná se zejména o vrchní část kytky a co jsem já vyčetl bych typoval na nedostatek Mg - vlivem nízkého PH a ještě jsem našel fotky podobného typu z nedostatečné ventilace - což by mohlo být tím odtahem.

Takže, vaše rady jak z toho ven, prosím.

Old Post 17-12-2015 v 20:23 PM
Efendy je offline   Profil uživatele Efendy   Find more posts by Efendy   Foto galerie člena Efendy   Click here to Send Efendy a Private Message   Add Efendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nice bloom
Stálý Člen

Karma uživatele nice bloom - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

citace:
Původní příspěvek od Efendy
Ahoj, poradí někdo co tomu schází nebo kde je problém? Je to kámoše, problémy která jsem z něj dostal a mohlo by být příčinou:
1/ po týdnu šel zkontrolovat a zjistil že odešel odtah
2/ PH na výtoku 5,6 (hlína)
3/ slabá lampa CFL a posazená cca. 7cm nad vrcholkama

Škůdci to nejsou fotka je rozdělená na dle mého názoru stádia problému.
Jedná se zejména o vrchní část kytky a co jsem já vyčetl bych typoval na nedostatek Mg - vlivem nízkého PH a ještě jsem našel fotky podobného typu z nedostatečné ventilace - což by mohlo být tím odtahem.

Takže, vaše rady jak z toho ven, prosím.

Hoj

Na té fotce vlevo, pokud na tom listu nejsou svilušky neb jiné breberky, tak tomu těžce chybí vápník nejspíš vlivem špatného ph, v půdě je 5,6 hodně nízko, GL peace

ab imo pectore

Old Post 18-12-2015 v 02:09 AM
nice bloom je offline   Profil uživatele nice bloom   Find more posts by nice bloom   Foto galerie člena nice bloom   Click here to Send nice bloom a Private Message   Add nice bloom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dope420
Stálý Člen

Karma uživatele Dope420 - 5% PěstitelskáKarma uživatele Dope420 - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 250

Zdar na nějaké rostlině tak 2-3 spodní listy vypadaj takto .. možná je to normalní, protože rostliny vypadaj zdravě, hnojím s JIDB + enzymy pH - 6,4 - 6,6, půda plagron light mix

1.st Indoor - 200W CFL - 4x Special Queen #1 - HOTOVO - 73,9 G

2.nd Indoor - 150W MH/HPS - 3x OrangeBud - 2x Black Russian - 1x Kripl - HOTOVO - 75,6 G

Old Post 19-12-2015 v 14:59 PM
Dope420 je offline   Profil uživatele Dope420   Find more posts by Dope420   Foto galerie člena Dope420   Click here to Send Dope420 a Private Message   Add Dope420 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hitchhiker
Nový Člen

Karma uživatele Hitchhiker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

Zdravim mazaci, po dvou tydnech na rustu me tenhle jedinec zlobi ale pomalu zacinaj i ostatni
Listy se krouti smerem nahoru a pomalu jakoby usychala, kdyz se prepne na noc tak pomalu uvada a kdyz se rozsviti tak se zase napruzi.(mohlo by to bejt teplotou kdyz je zhasnuto tak teplota je cca 20stupnu?)

Old Post 30-12-2015 v 17:15 PM
Hitchhiker je offline   Profil uživatele Hitchhiker   Find more posts by Hitchhiker   Foto galerie člena Hitchhiker   Click here to Send Hitchhiker a Private Message   Add Hitchhiker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MethodMan
Stálý Člen

Karma uživatele MethodMan - 37% PěstitelskáKarma uživatele MethodMan - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 252

Spíš bych vsadil na to, že je jim vedro. Pod čim to máš?

LED SUCKS

.. PO VÁLCE JE KAŽDÝ GENERÁL ..

Old Post 30-12-2015 v 18:10 PM
MethodMan je offline   Profil uživatele MethodMan   Find more posts by MethodMan   Foto galerie člena MethodMan   Click here to Send MethodMan a Private Message   Add MethodMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hitchhiker
Nový Člen

Karma uživatele Hitchhiker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 253

citace:
Původní příspěvek od MethodMan
Spíš bych vsadil na to, že je jim vedro. Pod čim to máš?

2x600w cca 25cm nad prckama

Old Post 30-12-2015 v 18:25 PM
Hitchhiker je offline   Profil uživatele Hitchhiker   Find more posts by Hitchhiker   Foto galerie člena Hitchhiker   Click here to Send Hitchhiker a Private Message   Add Hitchhiker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MethodMan
Stálý Člen

Karma uživatele MethodMan - 37% PěstitelskáKarma uživatele MethodMan - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 254

Zkus dát ty lampy vejš, zvyš pořádně vlhkost

LED SUCKS

.. PO VÁLCE JE KAŽDÝ GENERÁL ..

Old Post 30-12-2015 v 18:37 PM
MethodMan je offline   Profil uživatele MethodMan   Find more posts by MethodMan   Foto galerie člena MethodMan   Click here to Send MethodMan a Private Message   Add MethodMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MatesMaty
Stálý Člen

Karma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 255

Zdravím, mam problém v žloutnutí listů. Už tak tyden a pul strašně žloutne listi ( vrchní i spodní ), je to málo dusíku ? Bubbler, b cuzz hydro, EC 1,4 Ph 5,7

Old Post 30-12-2015 v 19:45 PM
MatesMaty je offline   Profil uživatele MatesMaty   Find more posts by MatesMaty   Foto galerie člena MatesMaty   Click here to Send MatesMaty a Private Message   Add MatesMaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MatesMaty
Stálý Člen

Karma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 256

Ještě fotky

Old Post 30-12-2015 v 19:52 PM
MatesMaty je offline   Profil uživatele MatesMaty   Find more posts by MatesMaty   Foto galerie člena MatesMaty   Click here to Send MatesMaty a Private Message   Add MatesMaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás