Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám je v kokosovém substrátu a fakt je možné že dostaly tuhle dlouhodobou dávku která je začala likvidovat a proto se i květy přestaly tvořit. Pak se i vytratilo aroma no nejspíš to do sebe takhle zapadá. Díky za help !
12-12-2015 v 21:49 PM
Milan.greg Stálý Člen
Nikdo mi nedokazal v sekci mas problem s listy odpovedet tak pisu sem...
Vcera rano sem obevil toto na listecku jedny z rostlinek a dnes se to malinko udelalo na druhe.. Muzete mi poradit cim to je co to je a jak to vyresit? :/ diky za odpovedi
Hele,
Tak trochu se nedivím, že ti nikdo neporadil. Bez pořádného popisu: (Faze, teploty, ph, tvých posledních kroků ..atd.)
Podle mého názoru-list spálený z velké intenzity světla. Zavěs výbojku víc nahoru a sleduj. Když to pomůže
...popros admina ať to zde smaže a příště víc hledej.
Ahoj lidi.
Já vím že se tu hodně lidí pořád ptá co čemu je a proč atd sic je mi blbý vás otravovat ale podobný případ jsem tu nenašel.
mám 10 dní přesně starý kytky. svítím sodíkovkou 400w. větrání + ofuk vše na 100% vlhkost 45% teplota 27-29 D 19 - 21 N
všechny kytičky mají jemně srulované konečky listů směrem dolů. nic hroznýho ale trochu mě to jako úplného začátečníka znepokojuje.
Ale největší problém je s jednou kytkou která se celkově nějak kroutí listy se derou nahoru a rulují se směrem dovnitř. viz foto.
nevím čím by to mohlo být ale je důležitý dodat že ta kytka je taková už co vylezla z hlíny.
Genetiku mám OG Kush používám hlínu a momentálně hnojení nevedu jen na doporučení známého sem tam přidám trochu superthrive na odolnost.
předem všem děkuji za odpovědi.
PS. Kdyby měl náhodou někdo čas si se mnou ohledně pěstování pokecat a rozebrat se mnou různé postupy byl bych vděčný. Sbírám zkušenosti kde můžu.
PH 6,4 lampu mám 65 cm vysoko. na radu člena MARD jsem dal lampu výš a už se to lepší dokonce i růst se trochu zrychlil. každopádně všechny kytky zalívám tím samým ph všude stejný jen tato jedna potvora se nějak kroutí ale že by vadla měla fleky to ne jen roste jak koště.
Ahoj, poradí někdo co tomu schází nebo kde je problém? Je to kámoše, problémy která jsem z něj dostal a mohlo by být příčinou:
1/ po týdnu šel zkontrolovat a zjistil že odešel odtah
2/ PH na výtoku 5,6 (hlína)
3/ slabá lampa CFL a posazená cca. 7cm nad vrcholkama
Škůdci to nejsou fotka je rozdělená na dle mého názoru stádia problému.
Jedná se zejména o vrchní část kytky a co jsem já vyčetl bych typoval na nedostatek Mg - vlivem nízkého PH a ještě jsem našel fotky podobného typu z nedostatečné ventilace - což by mohlo být tím odtahem.
Původní příspěvek od Efendy Ahoj, poradí někdo co tomu schází nebo kde je problém? Je to kámoše, problémy která jsem z něj dostal a mohlo by být příčinou:
1/ po týdnu šel zkontrolovat a zjistil že odešel odtah
2/ PH na výtoku 5,6 (hlína)
3/ slabá lampa CFL a posazená cca. 7cm nad vrcholkama
Škůdci to nejsou fotka je rozdělená na dle mého názoru stádia problému.
Jedná se zejména o vrchní část kytky a co jsem já vyčetl bych typoval na nedostatek Mg - vlivem nízkého PH a ještě jsem našel fotky podobného typu z nedostatečné ventilace - což by mohlo být tím odtahem.
Takže, vaše rady jak z toho ven, prosím.
Hoj
Na té fotce vlevo, pokud na tom listu nejsou svilušky neb jiné breberky, tak tomu těžce chybí vápník nejspíš vlivem špatného ph, v půdě je 5,6 hodně nízko, GL peace
Zdar na nějaké rostlině tak 2-3 spodní listy vypadaj takto .. možná je to normalní, protože rostliny vypadaj zdravě, hnojím s JIDB + enzymy pH - 6,4 - 6,6, půda plagron light mix
Zdravim mazaci, po dvou tydnech na rustu me tenhle jedinec zlobi ale pomalu zacinaj i ostatni
Listy se krouti smerem nahoru a pomalu jakoby usychala, kdyz se prepne na noc tak pomalu uvada a kdyz se rozsviti tak se zase napruzi.(mohlo by to bejt teplotou kdyz je zhasnuto tak teplota je cca 20stupnu?)
Zdravím, mam problém v žloutnutí listů. Už tak tyden a pul strašně žloutne listi ( vrchní i spodní ), je to málo dusíku ? Bubbler, b cuzz hydro, EC 1,4 Ph 5,7