Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravym ja tento rok chystam AF..2x Critical +2.0... 1xCritical Cheese (dinafem) 1xMagnum (Budha) dnes som ich dal vyklicit... Už len Aby sa to počasie ustálilo.. Rastafari
Zdravím, tiež sa do niečoho púšťam. Tento rok padla volba na čisto AF grow tak uvidíme či voľba stáť za to, zároveň prvý AF grow zatiaľ som mal len klasiky:
10x Magnum - Budha Seeds
10x Vertigo - Paradise Seeds
12x AK 47 - Natural Seeds
12x Mazar - Natural Seeds
10x Sweet Dwarf - Fair Seeds
10x Blueberry - Fair Seeds
6x Amnesia XXL - Dinafem Seeds
16x TAO MIX VOL. 2 auto - Tao Seeds
15x Lemon OG Haze - nemenovaný člen z groweru
5x Mazar - nemenovaný člen z groweru
Všetko v 10 - 15 L dierach a v nich namiešaný 70% záhradnícky uni substrát/25% agro perlit/5% guano. Chcel som im dopriať čosi viac ale už takto je toho strašne veľa a momentálne niesú financie na ďalšie investície. Tak držte palce!
Tak nie všetko naraz, ale nejako s každého čosi a ostatok sa odloží do chládečku hlavne sa teším na tie Amnesie a AK47 som zvedavý je tu na to veľká chvála tak hádam tento rok natural seeds tiež nesklamú lebo dlho ho nemali na skladoch od jesene, snáď to nebude nejaký iný preprc.
Ja us mam no northen lights,, ale nwm co sa jej stalo 2 tizdne do zadu boly mrazy mala cierne listy ale je us v poho,, clasicu cinderlu 99 no som zvedavy a 7 x ww od piramid seed mate nekdo skusenosti dakjem
Pestujem s lasku lebo viem ze sa vzdy odvdaci fajnovuckymi plodmy//....
.......... Nekupuj racej zasad je to to naj co moze byt ......
AF: Magnum (Buddha Seeds) 3/3 už hezky rostou cca 30cm.
Purple Kush 4/4 taky už hezky rostou cca 35cm + jeden zmetek ...
AutoPilot XXL (Ministry of Cannabis) 1/5 a ještě k tomu postiženej Asi starý
semínka.
+ 1 Mandarinka
AK Auto (Czech Seed Bank) Zatím 4/4 rostou v zemi, 2/2 vyklíčená a 4 ještě v obalu.
FEM Fast Version: Cream Mandarine od Sweet Seeds ... Zatím vyklíčila 4/4
FEM: Green Poison od Sweet Seeds zatím jen 2/4, ale snad i ty 2 vylezou... Semínka jsou balená cca před rokem... tak snad nejsou stará a ještě dovyklíčí
Letos zase Magnum od budhy, je to asi nejlepsi auto co jsem kdy videl, podobne super byla i thing different od DP. Mam jeste nejaky DarkDemon od Sweet S. co zbylo z minuleho roku ale vetsinu jsem rozdal, jednu soupnul s magnumem babrdli na balkonek. A 2 kousky tchanovy do skleniku at si z toho vytvori jejich lektvary na pohled je to dost exoticky ale slabej vynos a neproroste, kvalita a chut zajimava, za vyzkouseni to stoji ale zadnej koncert to neni... A ja si klasika u druhy babrdle necham 2 magnumy. Minuli rok byli fakt neuveritelny. Kazdej kdo to videl neveril ze to neni pod lampou ale pod slunickem pure nature. Zadny extra hnojky. Jen kompost s troskou hliny, kokosem a perlitem a k tomu nakonec par ml bio bloombasticu pro efekt ,.) a z kazdy slecny cca 90g extraordinerniho materialu. Urcite bych rad vyzkousel nejake dalsi ale nemam kde to mit. Na zahrade mi to kradou, doma to mit nechci a na guerrilla policku mame klasiku critical+
ja tet cekam az dofrci 12kusku af ak 47 budu to davat do pytlu skupovanym substrátem na vysev a parlit akorát se obavam bude to na balkonu a toho slunka bude tak od rana do tech 2 odpoledne snad stoho něco bude co jsem se docetl tak je prej lepsi kdy nejsou porad na slunku no mate lidicy najakou radu diky at to roste
AK47 od naturalu jedna z naj genetik čo sa predáva, chceš to mať všetko v tých vreciach, nemáš nejaké maltovníky alebo kvetináče aspon? nech to má trošku vydrenážovaný spodok a nech odteká prebytočná voda a ohľadne toho svetla... mať to v polotieni je skrátka blbosť, odjakživa či autoflower či klasika potrebuje slnko, čím viac tým lepšie. Však si to uváž, že na afka svietia aj 1000W 20hodín a 4 hodiny tmy a sú úžasné, takže záver si urob sám. Rastie to rýchlo keď máš veľa slnka a je veľká vzdušná vlhkosť, ako je to v pralese (35 stupnov a kazdy den prší, preto to rastie rychlo)
Jurij prosím ťa tiež mám 12 ks, aktuálne mám tak 80cm je to vonku a práve sa prepol na kvet tak 3 dni kvitne, potiahne sa ešte do výšky a rozkošatí sa? aký narástol tebe poprípade vieš poslať foto? alebo sa aspon rozpíš dík