Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč vlastně hulíte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

citace:
Původní příspěvek od thc_george
Ptát se hulič huliče proč hulí to je trochu z cesty...
No ale hulim páč jak už bylo řečeno mě to taky baví.. Hulení sem hledal celej svuj život, když sem nevěděl že něco takovýho existuje, až sem ho našel. Konečně si naplno vychutnat jídlo, spánek, hudbu, filmy.. prostě celej život.. je to prostě super..

ty jsi to vystihl asi nejlíp.-naplno si vychutnat jídlo,spánek...hlavně hudbu-díky ganji jsem se naučil poslouchat Reggae

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 01-10-2007 v 12:21 PM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gibo
Nový Člen

Karma uživatele Gibo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

jj je to lepšie ako chlast a cítim sa v tedy aj lepšie. Podľa mňa je to super zázrak prírody

Old Post 04-10-2007 v 05:28 AM
Gibo je offline   Profil uživatele Gibo   Find more posts by Gibo   Foto galerie člena Gibo   Click here to Send Gibo a Private Message   Add Gibo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 243

zacal sem protoze sem takovi zachvaty smichu,ze sem si vzdycky prodlouzil zivot vo rokno a postupem casu je to hlavne kvuli ty chvili a kvuli kamosum!kvuli vyhlidce na kterou jedu abych si tam moh s kamosema zahulit!hulim abych zil a ziju abych hulil je to proste zivotni styl
Rest in peace

Old Post 04-10-2007 v 09:43 AM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 244

Každý den je to jinak. Kz25A

Old Post 05-10-2007 v 19:10 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 245

Hulim, protože mi to přikazuje nějaká tajemná síla, jako takový nějaký hlasy jakože.... anebo to bude tim modelem

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 08-10-2007 v 09:01 AM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 246

Proč pije tolik lidí alkohol?

Old Post 09-10-2007 v 16:25 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 247

díky trávě se můžu povznést nad svůj dementní svět a neřešit to....

Old Post 09-10-2007 v 17:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 248

citace:
Původní příspěvek od Pflusik
Proč pije tolik lidí alkohol?

Protože to mají mazlíčci rádi...

Old Post 09-10-2007 v 18:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

abych zapomel....

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 09-10-2007 v 18:31 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
patres
Nový Člen

Karma uživatele patres - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 250

noooo zaujimava otazka lebo mi to chuti. moji kamoši mi to dali vskušať a od vtedy hulim.

Old Post 11-10-2007 v 17:08 PM
patres je offline   Profil uživatele patres   Find more posts by patres   Foto galerie člena patres   Click here to Send patres a Private Message   Add patres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SoukuPak
Nový Člen

Karma uživatele SoukuPak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

Ja hulim protože si potřebuju vyčistit hlavu vod těch sr*ček co sou kolem mě. Je to relaxační stav a strašně se uvolním.

Old Post 14-10-2007 v 00:00 AM
SoukuPak je offline   Profil uživatele SoukuPak   Find more posts by SoukuPak   Foto galerie člena SoukuPak   Click here to Send SoukuPak a Private Message   Add SoukuPak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wasco123
Stálý Člen

Karma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 252

... lebo mi to pomaha

400W

Old Post 14-10-2007 v 07:22 AM
wasco123 je offline   Profil uživatele wasco123   Find more posts by wasco123   Foto galerie člena wasco123   Click here to Send wasco123 a Private Message   Add wasco123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 253

miluju ten pocit když smotneš, uvaříš kafe a rozvalíš se u filmu

nebo smotneš a čučíš na západ slunce...

nebo smotneš a deš do kotle pořádně to rozjet...

nebo...

noa jindy hulim jen tak, ze zvyku

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 14-10-2007 v 12:07 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kalidor
Stálý Člen

Karma uživatele Kalidor - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 254

hulim, pac se mi to libi. Bavi me baleni jointu a nasledne si svuj joint sam vyfajcit :-) Protoze mi to vice dava, nez bere. Hulim kratce, tak doufam, ze nejaky vaznejsi nasledky neprijdou pozdeji.

Je to zajimavejsi, realita se zda byt jako sen. Clovek vice vnima a nejdou mu negativni myslenky do hlavy, aspon mne ne. Vic veci si uvedomis, opravdu kouzelny. Ale taky mozna zalezi na modelu, kazdy pusobi jinak ze. A kdyz to shrnu, tak je to zkratka super pocit, takovy az nekdy (kdyz to dobre sedne...thc atd..) orgasmisticky pocit Tato posvatna bylina na me pusobi mnohem lepe nez alkohol. Miluju huleni, miluju konopi.

Kwjetoň: ten zapad sem jeste nezkousel, tak dik za dobrej tip. Vyzkousim

Hulte!

Old Post 14-10-2007 v 13:20 PM
Kalidor je offline   Profil uživatele Kalidor   Find more posts by Kalidor   Foto galerie člena Kalidor   Click here to Send Kalidor a Private Message   Add Kalidor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krivkin
Stálý Člen

Karma uživatele krivkin - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 255

dá se tady napsat něco ještě vůbec něco originálního?? hulení mi pomáhá si věci/děje/stavy vychutnat, dává všemu nový rozměr a smysl (v dobrém i špatném slova smyslu ) ...taky mi to pomůže se vzpamatovat po práci, dělám operátora na zák. lince a to je fakt nářaz na hlavu přijdu po práci, smotnu brčko, zdlábnu jídlo, zaopatřím kytky, zažehnu brčko a pohodáááá

Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo

Old Post 14-10-2007 v 15:13 PM
krivkin je offline   Profil uživatele krivkin   Find more posts by krivkin   Foto galerie člena krivkin   Click here to Send krivkin a Private Message   Add krivkin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakundo
Stálý Člen

Karma uživatele fakundo - 73% PěstitelskáKarma uživatele fakundo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 256

a prečo nie?

Čerpám informácie, študujem.
Nepredávam, pestujem.
Nepotrebujem peniaze a ani karmu ku štastiu.
NEMÁ RÁD VYHULENÉ TROSKY
každý môže vedieť, čo chce

Old Post 14-10-2007 v 15:53 PM
fakundo je offline   Profil uživatele fakundo   Find more posts by fakundo   Foto galerie člena fakundo   Click here to Send fakundo a Private Message   Add fakundo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fakundo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:01 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-01-2010 - Pričaste hulenie - 24 odpovědí
13-05-2013 - Proč pěstujete? - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás