Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od thc_george Ptát se hulič huliče proč hulí to je trochu z cesty...
No ale hulim páč jak už bylo řečeno mě to taky baví.. Hulení sem hledal celej svuj život, když sem nevěděl že něco takovýho existuje, až sem ho našel. Konečně si naplno vychutnat jídlo, spánek, hudbu, filmy.. prostě celej život.. je to prostě super..
ty jsi to vystihl asi nejlíp.-naplno si vychutnat jídlo,spánek...hlavně hudbu-díky ganji jsem se naučil poslouchat Reggae
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.
zacal sem protoze sem takovi zachvaty smichu,ze sem si vzdycky prodlouzil zivot vo rokno a postupem casu je to hlavne kvuli ty chvili a kvuli kamosum!kvuli vyhlidce na kterou jedu abych si tam moh s kamosema zahulit!hulim abych zil a ziju abych hulil je to proste zivotni styl
Rest in peace
Hulim, protože mi to přikazuje nějaká tajemná síla, jako takový nějaký hlasy jakože.... anebo to bude tim modelem
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
miluju ten pocit když smotneš, uvaříš kafe a rozvalíš se u filmu
nebo smotneš a čučíš na západ slunce...
nebo smotneš a deš do kotle pořádně to rozjet...
nebo...
noa jindy hulim jen tak, ze zvyku
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
hulim, pac se mi to libi. Bavi me baleni jointu a nasledne si svuj joint sam vyfajcit :-) Protoze mi to vice dava, nez bere. Hulim kratce, tak doufam, ze nejaky vaznejsi nasledky neprijdou pozdeji.
Je to zajimavejsi, realita se zda byt jako sen. Clovek vice vnima a nejdou mu negativni myslenky do hlavy, aspon mne ne. Vic veci si uvedomis, opravdu kouzelny. Ale taky mozna zalezi na modelu, kazdy pusobi jinak ze. A kdyz to shrnu, tak je to zkratka super pocit, takovy az nekdy (kdyz to dobre sedne...thc atd..) orgasmisticky pocit Tato posvatna bylina na me pusobi mnohem lepe nez alkohol. Miluju huleni, miluju konopi.
Kwjetoň: ten zapad sem jeste nezkousel, tak dik za dobrej tip. Vyzkousim
dá se tady napsat něco ještě vůbec něco originálního?? hulení mi pomáhá si věci/děje/stavy vychutnat, dává všemu nový rozměr a smysl (v dobrém i špatném slova smyslu ) ...taky mi to pomůže se vzpamatovat po práci, dělám operátora na zák. lince a to je fakt nářaz na hlavu přijdu po práci, smotnu brčko, zdlábnu jídlo, zaopatřím kytky, zažehnu brčko a pohodáááá