Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám dotaz... Na začátku se tady řeší jestli kytkám prospěje na začátku květu zaštípnout vrcholovky, který se pak údajně rozvětví nebo budou masivnější a pár lidí tam píše, že to vyzkoušej, ale nenašel sem výsledek, tak by mně zajímalo, jak to s nima vlastně je?
Had you ever wonder, that your mommy had a blowjob right before she kissed you goodnight?
Cusovka,potebuju poradit,zasadil jsem poprve v zivote zacatkem kveta kytku.Ted ma asi 15 cm,hlinu mam tuto http://bioplants.cz/cz/Detail/1002/...Royalty-Mix-50l myslite ze je OKEJ?Jeste potrebuju vedet jak se tedkom mam starat o kytku abych neco neprosvihl.Vubec nevim jak je to se zastrihovanim,cetl jsem o tom na foru ale presne nevim jak to udelat.Mam fotecky tak kdyby byl nekdo tak hodneja zakreslil by mi do obrazku jak to zastrihnout byl bych radFotecky bych poslal na mail
co tak pozriet faq a precitat si par stranok? to ako treba kazdemu novacikovi vysvetlit zakazdim to iste??? co ste uz retardovani???
citace:
Původní příspěvek od pildo no mas to tam celkom dobre napisane. ja som vzdy zastrihaval myslim ked mala rastlina tak 20-25cm a potom po kazdom 3-4 poschodi (moze to byt ekvivalent tych 14 dni). a ked som musel presadzat tak som to skombinoval, kedze aj po presadeni aj zastrihnutiu sa pozastavi rast.
Nazdar lidi,
celý jsem to tady přečetl, ale stejně jsem nedostal odpověd na moji otázku... Jedu ScroG (250W) a kytky už mám přeplý asi dva týdny na květ a takovejch 85% větví mě pěkně dorostlo / přerostlo síť, ale ty zbylý větve k síti nedosáhnou, takže jim ty další budou pěkně stínit... A teď vůbec nevím, jestli mám ty menší vetvičky pod sítí ostříhat, aby kytka dala co nejvíc síly do těch vrchních palic a nebo je tam mám nechat a doufat, že na nich něco vyroste...
Původní příspěvek od Libi Nazdar lidi,
celý jsem to tady přečetl, ale stejně jsem nedostal odpověd na moji otázku... Jedu ScroG (250W) a kytky už mám přeplý asi dva týdny na květ a takovejch 85% větví mě pěkně dorostlo / přerostlo síť, ale ty zbylý větve k síti nedosáhnou, takže jim ty další budou pěkně stínit... A teď vůbec nevím, jestli mám ty menší vetvičky pod sítí ostříhat, aby kytka dala co nejvíc síly do těch vrchních palic a nebo je tam mám nechat a doufat, že na nich něco vyroste...
jestli jsou větvičky pod sítí slabé a nedostane se k nim světlo, nemilosrdně bych je odstříhnul, nic kloudnýho na nich nenaroste a kytka se do nich akorát bude marně pokoušet cpát živiny, který můžou být užitečný jinde..
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
Cau lidi, kdyz jsem 3x zastipnul kytky( poprve po 3 patre a pak hned po dalsim) a pak znich na 2x po tydnu odebral na rezy(spodni 2-3 patra) nebudou jak ty rezy, tak ty "matky", ktery sem dal uz kvest, geneticky nejak vyrazne oslabeny? Semena mam od DP to konkretne WW. Jinak rezy vypadaj pekne, jen trochu pomaleji rostou(jednou sem je stipnul), ale ty puvodni matky se v kvetu nijak moc necinej, oproti minule docela maly paldy. Kdyz tak smaznu. Dik
stipni me, jestli se mi to nezda.. Příště hledej tady a přečti si první odkaz.
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..