Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
poslední dobou určitě žluté - konopné Smokingy.... sice to na balení chce klid a ruce v teple, ale když se pálí nejsou vubec cítit (oproti OCBčkám které praští do nosu)
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
já když už balim do pejprů tak do černých OCBček nebo zlatých Smokingů ale vždycky mě strašně naštve když se tam objeví ten "signální proužek''.No a tak sem to přestala hrotit a dávám si skleněnku -
Fuck da Zlatý smokingy, viva la OCB..........Smokingy sou něco jako mezi autama škodárna, spolehlivý ale na hovno. Radši si připlatím a vozim se v BMWčku.....
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
kupuju normalne cerny OCB .. dobry sou i ty rolovaci...
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
bílý ocb lepěj docela dobře, ale co mi vadí je ten matroš.. fakt nepříjemnej (dost papír, baba.. )
a hlavně pak nejde žont pořádně sklepat..
tagže z toho dycky vznikne taková měkká hokejka..
řejžový pejpry rulezz!!
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.