Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jasná věc, taky sem myslel jen grow a bloom, na phytamin se v****r oprava: v růstu máš 2-4ml/l growu a v květu 3-4ml/l bloomu, když uvidíš na rostlinách, že by v květu ještě snesly dávku growu, tak jim ji pár dní od posledního zahnojení klidně dej.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
1. týden 2ml/l, 2 týden 4ml/l, ale když máš dobrý substrát (EC kolem 2), tak si to akorát dobrovolně zasoluješ, protože víc jak 2 je pro malý nesmysl... všimni si řádku s allmoxem a royalty mixem, přihnojování začíná 7. týden, celou dobu v růstu i začátku květu nic..
ps: ten greenhome to fakt zkonil úplně, jak na to koukam, 1. týden květu hned plná bloomu je blbost, ta má přijít až ve vrcholné fázi... k tomu kořeňák se dává i prvních pár týdnů květu, to kořeny pořád jedou, když už jsem puntíčkář... V greenhomu mi radili, ať s padlím nic nedělám, ať to jen otřu hadříkem, taky dobrý...
nazdarek nemate nekdo zkusenost s pestovanim na slame? nasel sem fotecky s kytkama ve starym stohu.a docela me to zajima ohledne prostupu korenu . ale prisun zivin_?
Chci si koupit od Plagronu pk 13/14 a Plagron Alga Bloom ... myslite ze mohu tyto dve hnojiva pouzivat za raz v dobe kvetu? Moc zkusenosti stim nemam ...
Kdyz uz jsem u hnojiv a u vody ... Mam destovou vodu, ktera ale tece z okapů do nadoby a teprve z ní beru vodu .. bhouzel nadoba je ale rezava a taky voda je rezava ... to asi nebude rozumny napad timto to zalivat co??
Neudělejte stejnou chybu jako já při výběru hnojiva resp. hnoje!
Tak jsem pročítal a pozoroval, že koňský hnůj a slepičinec je super volba. Ne už tak hnůj kravský. Dá se koupit v zahradnictví jako organický granulát. Na první pohled ideální. Krásně se s ním pracuje vzhledem k tomu v jaké je formě, prostě se namíchá se substrátem a hotovo. Výrobce udává, že je vhodný jak pro ovoce a zeleninu, tak pro kvetoucí rostliny. Poměr NPK je v normě a navíc je tam i magnesium, vápník, atd... Problém, ale je, že tohle hnojivo je bohužel strašně kyselé. Hodnotu Ph uvádí výrobce 6,5 - 8,5, což v praxi znamená, že vám kytky začnou žloutnout od okrajů listů, postupně hnědnout a zasychat. Naštěstí jsem si toho všimnul včas, přesadil je a už jsou v pohodě.
Je to samozřejmě moje blbost. Hodnotu Ph jsem si měl zkontrolovat už v obchodě, ale jak píšu, Kravský hnůj od firmy Agro CS a.s. NEPOUŽÍVEJTE, spálí vám to kytky!
Mimochodem máte někdo nějaké informace nebo lépe zkušenosti s hnojem sloním? Vím, že ho prodává Pražská zoo, ale ještě jsem nikde neviděl, že by ho někdo zkoušel, a jaké byly výsledky.
2 Bender: Kravský granulovaný se normálně používá s parádními výsledky... Nejde spíše v Tvém případě o problém s dávkováním, nepřehnojil si ten substrát??
2 microft: Dal jsem do půllitrového kelímku se substrátem pro výsev a řízky 4 granulky, které mají 3mm v průměru a cca 2,5 až 3 cm na dýlku. Vodu používám 24h odstatou. S tímhle hnojem jsem hnojil i ibišek, bazalku, tymián, atd, ale všechny jsou ok, tak nevím no.