Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar borci! Už dlouho se potýkám s takovým problémem, shánim nějakej fajn receptik na hash s dobrym výnosem. Znám spoustu takovejch těch starejch receptu ale ty sou vcelku k nicemu, ze? Neznáte někdo receptik izomerizace, nebo acetylace hashe? thanxx
sorry sem kapku out of real-time takze myslim, ze dobra hudba na poslech je urcite neco co obsahuje tezke beaty a super rytmus. Pro mne je to house, progressive club, techno, tech-house a chill-out... je to opravdu nejlepsi hudba co jsem kdy slysel kdyz jsem byl zhulenej......aspon pro mne.
Mejte se ...
jo co muzu 900% doporucit je nejlepsi ceska reggae kapela Svihadlo... ja byl v patek v brne v livinu na jejich koncert a jak to rozjeli to byl mazec! nejlepsi byl zaver kdy hrali zelenej list a proste totalni trvdost lidi skakali a zpivali a uplne best bylo jak na konci jak sa zpiva "z jara se musi kourit zeleny list, a v lete se musi kourit zeleny list" tak on rekl "v brne..." a celej livin: se musi kourit zeleny list! to potesi... bohuzel v dobe kdy kamarad segry me kamaradky (ano divne asociace) zeleny list donesl, ja uz byl bohuzel jinde se silnou dehydrataci a vycerpanim a tam bylo tak zahuleno ze se tam nedalo dejchat (bohuzel tabakem )takze sme zasli na jedno na traubku a pak uz domu. ale az u vas budou hrat dete na ne, vyplati se to a to i kdyz rege radi nemate, udelaj paradni atmosferu!
bob: "a proc bejt na jamajce, dyz holky sou tady tak krasny!"
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
no posedni dobou me hodne chytil MOBY nerikam ze vsechny ale spoustu pisni ma fakt vychytanejch prijid takle domu vykourenej zapnout poč a pustit tudlectu muziku fakt nema chybu