Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj, zajimalo by me, jak spravne pouzit plagron roots? Na obalu maj 10ml na litr, jednou poradne prolit. Neni to hodne?...Nekde jsem tu vycetl, ze 1 ml na litr do kazde zalivky. Co myslite?
Původní příspěvek od FialForever ahoj, zajimalo by me, jak spravne pouzit plagron roots? Na obalu maj 10ml na litr, jednou poradne prolit. Neni to hodne?...Nekde jsem tu vycetl, ze 1 ml na litr do kazde zalivky. Co myslite?
Zdravim, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte jak se používá Preventivní koncentrát od Plagronu. Píšou, že zabraňuje vytváření slizu v zavlažovací soustavě, ale ani týpek v gshopu mi nebyl schopnej vysvětlit, jak to použít. Předem díky za odpověď.
Nazdar, potreboval bych zjistit jak ovlivnuji pH hnojiva od Plagronu. Jestli ma cenu porizovat neco na optimalizaci, pokud ho snizuji a nebo zvysuji. Diky
Cau, rok sem nepestoval a za tu dobu se mi asi zkazil Plagron Alga Bloom - smrdi dost kysele - asi jako zvratky - co myslite - da se to jeste pouzit nebo ho mam vyhodit?
Zdravím, já používám na růst Plagron Alga Grow, na listy Phyt-amin a na květ sem používal slepičince..letos kupuju na květ B`Cuzz Bloom Stimulator..chtěl bych se zeptat jestli to můžu s kombinovat s hnojkami od Plagronu-jestli to uškodí nebo ne?..Nebo mám rači si koupit na květ Plagron Alga Bloom??
zdravíčko chtěl jsem tudle namíchat nějaký ty živiny pro moje holky...
Vzal jsem 9ml Plagron Alga Grow a rozmíchal v 2.5l vody z kohoutku ze studně.
Bohužel nevím hodnotu EC vstupní vody, jelikož mám EC metr co měří až od 0.4 ale po namíchání hnojiva se EC zvedlo na pouhopouhých 0.5 je to možné ?...
Když si pak přečtu, že před přepnutím má mít kytka okolo co já vím třeba 1.2 EC to by jsem musel dát na litr vody třeba 8 ml ??? Ptám se jen jestli je teoreticky možné, aby bylo takhle "nízké" Ec nebo je špatnej metr ???
zdravíčko zajímalo by mě jestli jste někdo zkoušel změřit EC namíchanýho Phytaminu ?
Protože mě to ukazuje 2.7 Ec a to ho míchám do vody z RO a o něco menší koncetraci než je v návodu !!! Nebo na postřik nevadí taková koncetrace ?....
mam jen dotaz jsem ve 26.dnu kvetu a hnojim PK 13-14 a Alga bloom, ale u holek se objevil nedostatek dusiku, nevaduí kdyz dam jak grow tak bloom hnojhku do jedne zalivky? nebude to prehnojene nebo vysoke EC? Jedno zaliti davam jen to PK a druhe jen alga bloom, tak jsem myslel ted si to zalit bloom 1grow, ublizim jim ? Nebo spise vyresim ten deficit? Diky pestim v hline
mam jen dotaz jsem ve 26.dnu kvetu a hnojim PK 13-14 a Alga bloom, ale u holek se objevil nedostatek dusiku, nevaduí kdyz dam jak grow tak bloom hnojhku do jedne zalivky? nebude to prehnojene nebo vysoke EC? Jedno zaliti davam jen to PK a druhe jen alga bloom, tak jsem myslel ted si to zalit bloom 1grow, ublizim jim ? Nebo spise vyresim ten deficit? Diky pestim v hline
To je zvláštní, protože v té Alga bloom je taky nějaké procento dusíku. Já jsem Grow s Bloomem zkoušel smíchat a rozhodně si kytky nestěžovaly, rozhodně jim s tím nijak neublížíš.