Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jaydee: To je sice pravda, ale me to zklidní jen tak nepatrně. Spíš se s nima cpu už ke konci stavu, v hubě sucho a kdybych sežral něco sytějšího, tak asi prasknu. Včera sem uvařil hovězí gulášek, do toho těstoviny, no dobrota. Zravky sou hustá věc.
Ja se svym zaludkem jsem proste schopnej snist uplne vsechno-nejprve bramburky,pak nanuk,pak maso, pak cokoladu....proste v nekterych chvilivh bych snad fuckt snedl vsechno na co bych prisel...
vykúrený človek dokáže zjesť naozaj všetko...mne sa podarilo jesť slané zemiakové lupienky s medom....ozaj úžasná kombinácia......preto je najlepšie sa pred pofajčom riadne najesť a potom mam pocit, že mi fakt nič viac netreba........
No ja sežeru co se dá ale mam cool kámoše co je fakt hovado... Ten si udělá k pití kakao a do toho snad všechno co se dááá - např. sprite, hafo štávy apod... K to mu přikusuje chleba s kečupem.. na to čokoládu... fakt husty divím se že mu z toho jěště nebylo zle
vždycky ve středu v noci jezdím autem řádně zhulenej z putyky a pokaždý se stavuju u OMV pro nějakou ňamku. A tuhle jsem dostal stašnou chuť na zubní pastu Signal (takovou tu se třemi proužky). No a než sem se dostal domů, tak sem jí sežral skoro celou (zakusoval sem jí samozřejmě slanými kešu).
Ty navraty domu z kaleb v noci sou mi dobre zname a pokazde umiram hlady, obvykle snim salam s kecupem a takovy mnamky ale zrovna nedavno se mi povedlo neco spesl. Mam totiz hrozne rad syry, hlavne hermelin, smazenej je proste k sezrani. Mno a jak jsem jednou prisel takhle domu, po par specich, par litrech piva a par panacich rumu, dostal jsem napad ze si jej usmazim, vsechno sem si nachystal, obalil sem si jej, zacal sem smazit ale v tu chvili sem se rozhodl ze se mi chce strasne spat, tak jsem se na to proste vysral, polousmazenej hermelin(jen z jedne strany) sem vratil do krabicky a dal zpet do lednice a sel sem chrapat. Druhej den me mati nemohla pochopit o co ze sem se to jako snazil... Holt nekdy unava vyhraje i nad poradnym hladem.
Tak to já,když přijdu domu totálně načazen,tak musim mít cokoliv,co obsahuje co největší množství cukru.Je toho doma celkem dost,ale většinou udělám totální nájezd na ledničku a žeru co mi přijde pod ruku.Absolutně nesnáším rajčata....To byste nevěřily,jak jsou v nouzi dobrý...
Když príjdu domu uplně na kaši tak pul hodky sedim jen tak na židly ale pak
dostanu takovou žravou že když pak matka přide dom tak se diví ze tu neni nic k jídlu. ve většině případú si udělám hranolky a na ně naleju všecko co teče takže to je taková břečka ale já mám strašnej hlad tak to sežeru a většinou druhej den sedim furt na hajzlu a seru a seru......
nedavno se mi stalo, ze sem se pri zravce prezral , celkem rarita
- parky, klobaska, sunka, madeland, rohliky, chleba, fidorka, olivy, brusinkovej dzus (mnam), vino