Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
Johnik
Stálý Člen

Karma uživatele Johnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

jaydee: To je sice pravda, ale me to zklidní jen tak nepatrně. Spíš se s nima cpu už ke konci stavu, v hubě sucho a kdybych sežral něco sytějšího, tak asi prasknu. Včera sem uvařil hovězí gulášek, do toho těstoviny, no dobrota. Zravky sou hustá věc.

Old Post 28-01-2004 v 13:14 PM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flipmode
Stálý Člen

Karma uživatele Flipmode - 82% PěstitelskáKarma uživatele Flipmode - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

Ja se svym zaludkem jsem proste schopnej snist uplne vsechno-nejprve bramburky,pak nanuk,pak maso, pak cokoladu....proste v nekterych chvilivh bych snad fuckt snedl vsechno na co bych prisel...

Keep on growing, Mike

Old Post 28-01-2004 v 16:34 PM
Flipmode je offline   Profil uživatele Flipmode   Find more posts by Flipmode   Foto galerie člena Flipmode   Click here to Send Flipmode a Private Message   Add Flipmode to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuB
Stálý Člen

Karma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 243

Naposledy: Banán s hermelínom
A inak asi všetky druhy sýrov (s hocičím alebo aj s ničím)
A samodzrejme dobré gumené alebo karamelové cukríky

Old Post 29-01-2004 v 12:28 PM
LuB je offline   Profil uživatele LuB   Find more posts by LuB   Foto galerie člena LuB   Click here to Send LuB a Private Message   Add LuB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marceloid
Nový Člen

Karma uživatele marceloid - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 244

vykúrený človek dokáže zjesť naozaj všetko...mne sa podarilo jesť slané zemiakové lupienky s medom....ozaj úžasná kombinácia......preto je najlepšie sa pred pofajčom riadne najesť a potom mam pocit, že mi fakt nič viac netreba........

Old Post 01-02-2004 v 11:11 AM
marceloid je offline   Profil uživatele marceloid   Find more posts by marceloid   Foto galerie člena marceloid   Click here to Send marceloid a Private Message   Add marceloid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bulb
Stálý Člen

Karma uživatele Bulb - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 245

No ja sežeru co se dá ale mam cool kámoše co je fakt hovado... Ten si udělá k pití kakao a do toho snad všechno co se dááá - např. sprite, hafo štávy apod... K to mu přikusuje chleba s kečupem.. na to čokoládu... fakt husty divím se že mu z toho jěště nebylo zle

Old Post 01-02-2004 v 13:07 PM
Bulb je offline   Profil uživatele Bulb   Find more posts by Bulb   Foto galerie člena Bulb   Click here to Send Bulb a Private Message   Add Bulb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Příspěvek č. 246

vždycky ve středu v noci jezdím autem řádně zhulenej z putyky a pokaždý se stavuju u OMV pro nějakou ňamku. A tuhle jsem dostal stašnou chuť na zubní pastu Signal (takovou tu se třemi proužky). No a než sem se dostal domů, tak sem jí sežral skoro celou (zakusoval sem jí samozřejmě slanými kešu).

Old Post 01-02-2004 v 16:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 247

Ty navraty domu z kaleb v noci sou mi dobre zname a pokazde umiram hlady, obvykle snim salam s kecupem a takovy mnamky ale zrovna nedavno se mi povedlo neco spesl. Mam totiz hrozne rad syry, hlavne hermelin, smazenej je proste k sezrani. Mno a jak jsem jednou prisel takhle domu, po par specich, par litrech piva a par panacich rumu, dostal jsem napad ze si jej usmazim, vsechno sem si nachystal, obalil sem si jej, zacal sem smazit ale v tu chvili sem se rozhodl ze se mi chce strasne spat, tak jsem se na to proste vysral, polousmazenej hermelin(jen z jedne strany) sem vratil do krabicky a dal zpet do lednice a sel sem chrapat. Druhej den me mati nemohla pochopit o co ze sem se to jako snazil... Holt nekdy unava vyhraje i nad poradnym hladem.

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 01-02-2004 v 20:10 PM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Miky_007
Nový Člen

Karma uživatele Miky_007 - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Totální žravá.... Příspěvek č. 248

Tak to já,když přijdu domu totálně načazen,tak musim mít cokoliv,co obsahuje co největší množství cukru.Je toho doma celkem dost,ale většinou udělám totální nájezd na ledničku a žeru co mi přijde pod ruku.Absolutně nesnáším rajčata....To byste nevěřily,jak jsou v nouzi dobrý...

Old Post 02-02-2004 v 12:43 PM
Miky_007 je offline   Profil uživatele Miky_007   Find more posts by Miky_007   Foto galerie člena Miky_007   Click here to Send Miky_007 a Private Message   Add Miky_007 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Miky_007! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

Tak ja som minule zozral poltyzdennu davku karfiolu. na druhy den som cely den presral cio som to daval von zo seba. To bolo naozaj krute

Old Post 02-02-2004 v 19:23 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

Karma uživatele Shadoow - 25% PěstitelskáKarma uživatele Shadoow - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 250

Když príjdu domu uplně na kaši tak pul hodky sedim jen tak na židly ale pak
dostanu takovou žravou že když pak matka přide dom tak se diví ze tu neni nic k jídlu. ve většině případú si udělám hranolky a na ně naleju všecko co teče takže to je taková břečka ale já mám strašnej hlad tak to sežeru a většinou druhej den sedim furt na hajzlu a seru a seru......

Fuck off disko!!! FREE tekkno!!!

Old Post 02-02-2004 v 20:13 PM
Shadoow je offline   Profil uživatele Shadoow   Find more posts by Shadoow   Foto galerie člena Shadoow   Click here to Send Shadoow a Private Message   Add Shadoow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Emil Haluska
Nový Člen

Karma uživatele Emil Haluska - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

Muzu doporucit: merunky s kecupem, zapit mlikem. A pak nasledna prokladana sladky, kyseli, slany, atd. dokola az do uplneho vycerpani.
Zdarec

Old Post 04-02-2004 v 09:12 AM
Emil Haluska je offline   Profil uživatele Emil Haluska   Find more posts by Emil Haluska   Foto galerie člena Emil Haluska   Click here to Send Emil Haluska a Private Message   Add Emil Haluska to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnik
Stálý Člen

Příspěvek č. 252

Pořádně propečený šunkofleky pokapaný magim.

Old Post 04-02-2004 v 13:07 PM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C4iN3
Nový Člen

Karma uživatele C4iN3 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 253

nedavno se mi stalo, ze sem se pri zravce prezral , celkem rarita
- parky, klobaska, sunka, madeland, rohliky, chleba, fidorka, olivy, brusinkovej dzus (mnam), vino

vyborny sou spagety se syrovou omackou

peace

Old Post 04-02-2004 v 13:19 PM
C4iN3 je offline   Profil uživatele C4iN3   Find more posts by C4iN3   Foto galerie člena C4iN3   Click here to Send C4iN3 a Private Message   Add C4iN3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnik
Stálý Člen

Příspěvek č. 254

Tak to se mi nedávno taky stalo a já to eště zapíjel šťávou. Během chvilky sem se poblil. Fakt nic moc.

Old Post 04-02-2004 v 14:25 PM
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 255

Já se přežeru vždycky...

Old Post 04-02-2004 v 19:48 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 256

kdyz jsem byla fakt hodne vypalena, zjistila jsem, ze umim dokonce i varit..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 05-02-2004 v 09:12 AM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás