Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mr nice uz je v praxi davno vyloucenej pokud nechces hledat mezi padesati seminkama. Serte na nevilla na zahr. Forech ctu jeden podel za druhym lolloll. Dinafem no comment tohle jsou banky pro mene narocne . Abych nebyl ot tak ace seeds breeders pack. a cannabiogen má poprvé auto odrůdu, založenou na privátní selekci destroyer https://www.cannabiogen.com/en/Auto-CBG-90.html
Ahoj,
na THC farmeru je akce 2 balení semen za cenu 1, když se zaplatí bitcoinem. Pokud by někdo chtěl udělat společnou objednávku a mohl zaplatit touhle měnou, tak PM.
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Nikde v nabidce sem to sice nenasel, ale myslim ze na cem pracujou tyhle americky kluci si zaslouzi pozornost. Nádhera, mi spadla huba až ke klávesnici...
Původní příspěvek od crazyben Nikde v nabidce sem to sice nenasel, ale myslim ze na cem pracujou tyhle americky kluci si zaslouzi pozornost. Nádhera, mi spadla huba až ke klávesnici...