Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo..Ještě vlastně na střeše elektrárny v Dětmarovicích...a pak jsem se strašně bál sejít takové ty schody jenom z mříží protože to byla brutální výška.
Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??
... u mna to boli 2 tyzdne v N.Y.C. .... to je fakt blazinec. TAM V TOM MESTE.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Původní příspěvek od Reewer Pár zajímavých míst, kde (...)
Hřbitov
Loď
Balón
Na záchodě v nemocnici
V místnosti, kde se natáčí soutěžní hra "Bludiště"
10 min. po tom, co mi rodiče dělali testy, na záchodě doma
Na ostrově Korfu
Tak ty si normalny vrah. To ako sa ti podarilo tov tej miestnosti ;bludiste. To musela byt pecka. To ja som to raz daval no pojde. Ale na picu stary pojd tak sa mi noha preborila k fotrovcom do spalne. To bolo psycho a rychlovka do mojej izby
Byl sem v kasárna sekat travu, byli jsme tam s kamosem pres jeho strejdu... Ja rikam: Co dat jointa? A von ze ne, aby nebyl pruser, tak sem to stocil, kdyz se nekoukal a pak si precejenom dal... Jelikoz jsme meli jenom jednu sekacku, mohl sekat jen jeden Takze on sekal a ja tam sedel a predstavoval si, jak tam na ty sekacce litam
To my jsme jednou hulili s kámošem na střeše naší vesnický sámošky.Seděli jsme tam tak 2 hodiny protože jsme nemohli slést jak jsme se spálili ale jinak tam byla docela prdel
mam hafo kurioznich mist:
v parku
v hospode
Za rohem
tam kde neni videt
pred skolou
v autě
jsou to fest kuriozní místa. Mohl bych pokracovat.....
na balkone
normalne na chodniku
na lavicce
na nejake akci s kamosema
Tak u mě to bylo taky dost mist.
-Osobacek na skalnim utvaru Draci zub (10m skalni jehlan - docela psycho pak slezt)
-pred policejni stanici ve spanelskym Castelldefels
-ponorenej po krk v chladny tunce v potoku
-ve vlaku na hajzliku (to je vpoho)
-na ruznejch rozhlednach (skurvenej vitr)
veec moje hlava vyhulena nevi...
Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.
- na strexe rodiného baráku
- v mikrobuse (pootvárali sme okínka..avšak tuho mrzlo,..tak sme pak mzli
- pod veľkým vianočným stromom blízo cesty
- vo vani
- na stroeme
- á šak huliť sada všade...
no zrovna včera večer,okolo 9 - 10 h. sem si dal 2 skla dobré dobroty na střeše činžáku kde přebývám.stvrdnul sem tam asi hoďku a kochal se klidem a krásou noční oblohy.naprostá pohoda