Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec lidi mě zbylo pár vzrostlejch sazeniček a tak jsem je hodil na pěknný slunný místo na k poli a daří se jim docela pěkně člověk alespoň nemusí čekat na to kolik jich vyroste
No jsou to kytky který mě zbyly fotky to nejsou moc starý vím že jsou tam hozený dost pozdě no ale třeba se jim podaří mám jinou zahrádku takže naštěstí na nich nejsem závislej beru to spíš jako hledání vhodného místa pro další rok
Zdarec ja si taky predpestovavam je to mnohem lepsi mas vetsi prehled a tak normal to mrsku mezi 2 papírový kapeskníky bo vatový tampony zaliju vodou hodim do skříne a za par dnu dam do předem přichystaným kelímku se zeminou po čase to dam na místo kde cu pestit , všechny se bez vyjímky chytí ale taky mam sem zkoušel přímo sazet ven jenže to když maš vzorek kterej ma horší klíčivost tak taky mužeš přijít na místo kdes nasazel 50 semínek a nic se nestalo , proto určite doporučuju předem předpestovat
Ja mam v matkarni jednu orig matku z ktorej som narobil 40 mensich uz pred mesiacom a z tych narobim snad este par v maji .....komu sa neleni tomu sa zeleni ......nech uz je tu jar....mmmmmmmmmm