Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
... tak řekněme, že znám člověka .) co dává za běžný večer (o víkendu více) min. tři dvanáctky, tři rumy (co pivo to rum) , a dle počtu sestaviček dva až čtyři špeky.. a stále vypadá naprosto all right.. většinou při tom pracuje na notebooku.. slušný, upravený, chováním až uhlazený. vysokoškolské vzdělání (a znám ho takhle už min. 4 roky)..
Jojo, kamos ten taky, o vikend tam da par piv, tisic koralek, par brk a je dycky uplne v klidu. Jenze for je na tom ten ze to takhle dela i skoro kazdej den v tejdnu a to de druhej den do prace. To ja uz radsi v tejdnu nejdu ani na pivo pac ja mam i po par pivech problem rano vztavat. Jinak brka do chlastu uz nemotam nakej ten patek, pac jak si dam couda do chlastu tak sem dead...
S kámošema máme osvědčený recept na kombinaci chlastu a trávy. Znáte to, dojdete někam na party střízlivý a když první zahulíte míváte většinou spíš introvertní stavy a nejste moc družní, následné chlastání tomu moc nepomůže. Když se to ale udělá naopak a první se dostanete do patřičné nálady a pak dáte prdíka, tak je to super máte kecavou, ale ne v tom smyslu, jak když jste na káry a melete píčoviny, ta tráva vás trochu reguluje a nutí přemýšlet. Doporučuju
Zdravím G
Zaujímalo by ma, ako sa alkohol pri pravidelnom užívaní marihuany odbúrava z tela ?
Uvediem príklad: Som pravidelný hulič.. dajme tomu 1 brko denne... Teraz si dám pivo o 18:00.
Podľa všeobecných tabuliek sa alkohol z piva pri priemernom človekovi (predpokladám, že nehuličovi)
odbúra cca za 2:15hod. ďalší fakt je, že THC sa viaže na tuky a alkohol.
Zaujíma ma: či sa tento čas (teda 2:15hod s toho piva ) skráti, predĺži, alebo zostane taký istý (pri pravidelnom húlče ) ,
keďže sa teda alkohol viaže na THC...
Narážam práve na promile alkoholu za takýchto podmienok..
Hmmm.. asi najviac by ma uspokojila skúsenosť niekoho z vás,
lebo ja nemám na to podmienky (nemám tréger :/ ),
ale každopádne--> vyjadriť sa môže každý
Nejlepší je samozřejmě buď jen chlastat nebo jen hulit. Kombinace taky není špatná, ale musí být kvalitní chlast (Božkov je fuj) a od každého trochu. Když dávám obojího hodně, je to takový divný-tělo se potácí a hlava je zhulená :-D
Původní příspěvek od huhuga nwm proč všichni kritizujete blití? když nebleju nebyl sem dost!
Neboj z toho vyrosteš.
Kombinace travy a chlastu je fajn, ale nesmí se ani jedno přehánět, prostě klasika ... Pár pivek, jedno dvě brka, pohoda. Jak to začnu míchat s tvrdým, akorát jsem pak v jiném světě ... Nemluvný, mimo, zbytečné tam pak dále sedět ...
Moje michani chlastu s travkou nikdy nedopadlo dobre Ale je fakt ze vzdycky jsem pil bud pivo nebo vino, zahulit si na tvrdej jsem nezkousel ale mam z toho docela strach kdyz vim jak me dokazalo zrychtovat pivko, asi 4 piva na to brko a najednou jsem se probral omotanej kolem zachodu, podle hodin jsem tam byl asi 2 hodiny ale vubec nevim jak jsem se tam dostal
Původní příspěvek od SOMBruno Zdravím G
Zaujímalo by ma, ako sa alkohol pri pravidelnom užívaní marihuany odbúrava z tela ?
Uvediem príklad: Som pravidelný hulič.. dajme tomu 1 brko denne... Teraz si dám pivo o 18:00.
Podľa všeobecných tabuliek sa alkohol z piva pri priemernom človekovi (predpokladám, že nehuličovi)
odbúra cca za 2:15hod. ďalší fakt je, že THC sa viaže na tuky a alkohol.
Zaujíma ma: či sa tento čas (teda 2:15hod s toho piva ) skráti, predĺži, alebo zostane taký istý (pri pravidelnom húlče ) ,
keďže sa teda alkohol viaže na THC...
Narážam práve na promile alkoholu za takýchto podmienok..
Hmmm.. asi najviac by ma uspokojila skúsenosť niekoho z vás,
lebo ja nemám na to podmienky (nemám tréger :/ ),
ale každopádne--> vyjadriť sa môže každý
Asi píšem trochu neskoro ale tráva zrýchľuje metabolizmus, takže alkohol by sa mal odbúrať rýchlejšie.
Osobne (a naozaj asi len mne ) táto kombinácia nevadí. Dokonca keď chlastám a dám si na to brko či bongo, tak sa mi ukľudní žalúdok. Miešam s trávou pivo, víno, tvrdé, alpu hocičo a ešte doteraz som sa vďaka tomu nedogrcal z chlastu Ale chlascem len málokedy...
Já ještě k tématu!
Mnoho odborníků,tzv. "neléčených alkoholiků" a zároveň kuřáků,vám potvrdí že blbě,je člověku po flámu vlastně z cigaret (mírná otrava nikotinem) a né z velkého množství vypitého alkoholu.
Já,to používám jako výmluvu celkem běžně,jako že jsem se přehulil!lol
Zahulit si jointa bez piva je normální,ale vypít pivo,bez jointa,to už není ono.
Původní příspěvek od Mr.Sordo Já ještě k tématu!
Mnoho odborníků,tzv. "neléčených alkoholiků" a zároveň kuřáků,vám potvrdí že blbě,je člověku po flámu vlastně z cigaret (mírná otrava nikotinem) a né z velkého množství vypitého alkoholu.
Já,to používám jako výmluvu celkem běžně,jako že jsem se přehulil!lol
Zahulit si jointa bez piva je normální,ale vypít pivo,bez jointa,to už není ono.
Viva hulení!
presne tak. je zasadni rozdil ked sa pri kalbe hulia cigarety alebo ne. Ked pri kaleni nehulim ciga, na druhy den nemam ziadne tie pekelne psycho-stavy