Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je ususeno a ted zacina prave Curing , tam pocitam ze jeste udajne 5-10g ubyde.
Urodilo se poctivych 251 ,12 g .
A toho odpadu co zustalo v Trimmeru je cistych 29,4 g .
Veskere listy jsem odstranoval abych zbytecne netupil ostri noze Trimmeru, zbyly na tom jen palickove male listecky takze 95% kvetu. Takze teoreticky bych to mohl i zapocitat do celkove vahy.
Cela sklizen je na jedne fotce. (ne a dvouch)
Vubec to nechapu , v te susicce to vypadala maximalne na 120 g.
Jsem hodne , hodne moooooc spokojen .
Zatim jeste neznam vubec ucinky, jelikoz kamos na kostnuti dnes vubec nedorazil.
Dekuji za sledovani.
Prosim dejte vedet jesli to mam secist a podle toho odmenit vyherce tipovacky,nebo mam nechat tech 251. Ja bych to logicky pricetl, protoze kdybych to delal rucne nuzkama tak by ta vaha na tom zustala abych byl objektivni a vazne je to samy kvet.
EDIT: Panu Linchimu nesaham ani po kotniky , pod tim samym panelem dela kolem 300g. Ale i tak jsem velmi spokojen.
Naposledy upravil Madical-Strains 28-04-2018 v 22:13 PM
Ahoj madi mas to krasne a vubec nesrovnavej ... je to i odrudou a vubec celkove myslim ze na g/w ses dostal coz je nadhera ja jsem magor a vynos sem hecoval tim ze na rustu jsem holky drzel docela dlouho a hooodne rozvětvoval povedeny kolo
Hodne stesti pane snad se nekdy sejdeme abych mohl ochutnat vzorek
Madi, takže jestli jsem to dobře pochopil, tak to je tvůj poslední report? Tak zase někdy, čudlík. Tvoje reporty a příběhy byly až k neuvereni co se ti všechno zadupalo.
Uplunulo 14 dni Curingu , prvni tyden jsem otviral sklenice kazdy den a druhy tyden uz jen 3x tydne. Dnes jsem to opet oteviral a zjistil jsem ze to voni cim dal mene, proste to vonelo uplne jinak kdyz byly cele kyti ususene v boxu.
Na omak jsou palicky celkem slusne ususene ,tvrde a suche nejsou ale vubec preschle, nechapu to, jakoby se spis ta vune vytracela.
Pocital jsem s tim ze Curingem to nabere jeste silnejsi vuni.
Uz jsem toho spoustu zdelal a mam uz jen sotva 1/3 ale sere me ze to nevoni. Ucinky neznam protoze u me jeste nebyl od te doby nikdo kdo by to prubnul.
Jsem zklaman kvuli te vuni.
Chtel jsem vysledek jeste zdokonalit susarnou a nakonec to bylo zcela kontraproduktivni.
Vubec bych se nedivil kdyby to nemelo ty ucinky co to melo minule kolo.
Bylo to v te susarne proste prilis rychle ususeno 3,5 dne a nedalo se to v mych podminkach to suseni nijak prodlouzit .
Naposledy upravil Madical-Strains 13-05-2018 v 21:52 PM
Atletico , jo diky, ted si me pripomel ze jsem jeste nerozdal Kacka za tipovacku, ja sem ale sklerotik.
Hned to jdu napravit !
Takze ... jesli jsem to popletl dejte vedet. 251g
Lomidrevo 1
Borecshot-2
Grow-place-3
Jo a, abych nezapomel , dneska si k susine cichala kamaradka a rikala ze to voni hezky, tak ted fakt nevim. Mozna sem uz ztratil i cich.
Budu muset pockat na vyjadreni nekoho kdo to uz brzy ochutna , kdo tomu rozumi , abych se konecne dozvedel jesli to je kvalitka ci nikoliv.