Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Golghota: No já měl jenom samice za oknem. Objevovali se tam pestíky - tak 3-4 u větvičky a byli hrozně malý a slabý!.. Asi to bylo tim, že sem to hnojil furt na růst... Ale co..
Divný je, že ty kytky co sem dal teďko v polovině prázdnin vysázet, mi hodili preflowers o hodně dřív! Už v 15cm.. Ale asi to bylo tim, že sem udělal FIMku. Teď jsou ty co hodně vyrostli v hlíně na zahradě a ty menší u okna zvenčí - zatim sem oddělil 2 samce z 16 kytek!
Dneska sem byl ceknout Orange BUda, roste se mu pekne, ale kvety zatim nikde. Tak doufam ze se mu konecne uz zachce .), je to peknej zdravej kerik 130cm ,...
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
Výška je nepodstatná na květ, můsiš počkat na tu velkou kouli až začne její správná perioda a nejvíc na pipču tento rok je tento vyjebaný srpen tak kurevská teplota a zas tolik deště vždyť ráno bylo 5 stupňu!!!!! V srpnu!!!! a ještě k tomu všemu prší svití atak furt dokola, raní teploty mi dělají nejvíc obavy Mělo ještě pařit slunce atd a ona si stím přiroda dělá co chce to je bordel,,.,.. Rní teploty nejsou nějak dobré jsou malé a nízke a odpoledne to taky nestojí za moc....
Hmm tak to vypada že by nakocec srpna mělo být trošku líp, ale to bude určitě tak na týden nebo dva a pak bude zas pršet. Ale včera byla v devět hodin tma, tak se mi zdá že možná ty kyti přepnou na podzim. A pak když bude zas teplo tak už nebudou tolik valit do růstu a výšky ale spíš budou mohutnět palice a květy což by nebylo špatné to by bylo úplně seper ,pokud nebude zas celý měsíc pršet. No a včera a to je Srpen byla tma lehce po 9 hodině. tak nevim nevim jak se to bude vyvýjet dál. Ti vyjebaní kmouší měli jedno rčení Poručme dešti větru. Ono se dá poručit ale jen indoor. No a nezbývá mi nic jiného než věřit přírodě že to nepodělá.
Smích je života koření a smíchu koření je hulení.
Protože
čas ,který uběhl nikdy nedohoníme proto nemá smysl spěchat!
Hmm jak jsem psal prostě musíme spoléhat na matku přírodu nic jiného nám nezbyde.. Je to mocná čarodějka tak doufám že bude čarovat pro nás.. ale zatím to tak nevypada ani počasí a teplota nám nepřejí. Dofám že se to vše v leší obrátí...
Smích je života koření a smíchu koření je hulení.
Protože
čas ,který uběhl nikdy nedohoníme proto nemá smysl spěchat!
tohle už vypadá jako spiknutí..kytky mi nekvetou a k tomu pořád jenom prší a prší a už je pořádná kosa...takhle to zplesniví dřív, než to dokvete.... jako loni
Lidi vy už mě s tím, že to nedokvete stihujete jak nic, taky mi ještě kýti nekvetou!
Já pevně doufám, že bude pořádné babí léto, a budou fajn palice .
Jinak http://www.e-pocasi.cz/letni_teploty_jsou_zpet.html je článek o tom, že zhruba do poloviny září by mělo být pěkně, další polovinu si nedovolí odhadnout, páč ty delší předpovědi jsou šíleně nepřesné.
Nezbývá nic jiného než doufat v lepší zítřky !
Heeej potrebuju pomoct cece.Nikde vo tom nic neni tak sory dyz to prcenu sem.Ted jak porad chcii tak mi jednu kytii napadla asi korenova plisen.Listy zloutnou a opadavaj a je to cely naky napicu.....Neuite nekdo jak to zachranit?kdesi sem cetl ze mam pridat do zalivky peroxid vodiku H2O2 ale neuim v jakem pomeru.Diky moc za rady THX ALL.