Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chlapci tohle je galerie ne diskuzne na teoreticke téma pestovani v boxu 120x60 600w led... Je tu uz 15 stran haneni a oponovani misto hezke galerie....
A ty nemaz zadny ucet a pokracuj dal v hezke galerii..:-)
Původní příspěvek od cflgrow Divné,protoze od místního clena(nebudu uz nikoho jmenovat)jsem se doslechl,ze nemam byt směšný,kdyz jsem napsal,ze prostor a počet kytek hraje roli
jen jesli jste se spatne nepochopily a nebylo to mysleno tak ze pocet kytek na prostor nhraje roli to znamen trochu neco jinyho....
a v tom mas kurva pravdu i nemas cfl,sou vzorky kerym to nahusto prospeje a sou vzorky kery bys tak zasadit nemohl,a nehanim ledky,to ses asi nekde spatne docet,ja hanim nelogicnost rozhodnuti pestovat 600w ledky na prostoru 120x 60 jak uz tommy nebo kdo vyse psal...nic nemaz,cin se timto stastnym dale, ja chcu videt vysledek...
Původní příspěvek od Dr_paradox69 a v tom mas kurva pravdu i nemas cfl,sou vzorky kerym to nahusto prospeje a sou vzorky kery bys tak zasadit nemohl,a nehanim ledky,to ses asi nekde spatne docet,ja hanim nelogicnost rozhodnuti pestovat 600w ledky na prostoru 120x 60 jak uz tommy nebo kdo vyse psal...nic nemaz,cin se timto stastnym dale, ja chcu videt vysledek...
Proc ti to porad tak lezi v zaludku?? Elektriku plati clf, svetla kupoval clf, kourit to bude clf. Proste se rozhodl pro takovou wataz na takovy prostor.... Uz jsi tady skrz to napsal dost a stejne se to nezmelinolo....
Kvalita materiálu pod LED je prokazatelně lepší než pod HPS a věřte, že i na takové ploše se dá udělat velmi slušný výsledek, koukněte u mě pod čarou na první pěst aero250w/400w chronik a pochopíte.
cflgrow: Vůbec ty negativy neber vážně protože to vypadá parádně jen tak dál!