Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, mám pár kytek "Great White Shark" a zajímalo by mě, jestli se má u této odrůdy sklízet při bílích pestících nebo klasicky, až zhnědnou?
Koukal jsem se na fotky kytek na googlu a je tam hromada fotek s vyfocenýma bílíma palicema tak mě to zmátlo. Pěstuji první rok.
Původní příspěvek od Renus Ahoj, mám pár kytek "Great White Shark" a zajímalo by mě, jestli se má u této odrůdy sklízet při bílích pestících nebo klasicky, až zhnědnou?
Koukal jsem se na fotky kytek na googlu a je tam hromada fotek s vyfocenýma bílíma palicema tak mě to zmátlo. Pěstuji první rok.
Díky všem za radu
nenech se mást a sklízej až je to zralé, takže klasicky..
dneska jsem si všiml že už mění pomalu barvu paličky z bíle jako by do růžové viz. foto
píšete mi že jsou jako by teprve na začátku kvetení ale nezapomínejte že kytku mám pod úsporkou 125W a tak nevím zdali nebudou paličky skromnější a tak je to moje první kytička tak že sám nevím.
děkuji za rady !
Ahojte,
tak sa druhý raz obraciam s prosbou o radu.
Ja si myslím, že už budú dozreté. Aj trichómy sú už zakalené a nie priezračné.
Chcel by som ale ešte vedieť váš názor.
(nechem, aby to bolo anestetické, skôr taký príjemný high)
Je to outdoor - odroda AK47 krížené s Annesthesiou. Semienka sú odtiaľto od jedného člena fóra.
Zdravim prosim nevite kdy to mam seknout vzhledem k pocasi mam strach z plisne. netusim co je to za model seminka sem dostal jako dar. predem diky moc za radu