Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau.
Jedná se o zatemňovanej Mazar (čtvrtej týden na květu), hnojim B'cuzz A&B Soil, 2ml/l.
Zkoušel jsem vyšší koncentraci hnojiv, to nepomohlo, už fakt nevim, nemá někdo tušení?
Jediný co mě napadá že to déšť zase vypláchnul.
Zdravím,já moc velký expert nejsem,ale přijde mi to normální,že v květu velké listy žloutnou,a navíc v kýblu.Možná tomu jde zabránit,ale nějak bych se nestresoval.
Původní příspěvek od Aladin Zdravím,já moc velký expert nejsem,ale přijde mi to normální,že v květu velké listy žloutnou,a navíc v kýblu.Možná tomu jde zabránit,ale nějak bych se nestresoval.
Právě že mám vedle v kýblech (větších) Afghani #1 a ty jsou relativně v pohodě.
Hm tak to fakt nevím,ale abych pravdu řekl ještě jsem neměl kytku v kýblu na které by mi nezežloutly nějaké listy,ale to je možná mnou :-D No ale i tak si myslím že kytce to nějak nevadí. Ale přeji ať to vyřešíš.
Původní příspěvek od Mirex Čau.
Jedná se o zatemňovanej Mazar (čtvrtej týden na květu), hnojim B'cuzz A&B Soil, 2ml/l.
Zkoušel jsem vyšší koncentraci hnojiv, to nepomohlo, už fakt nevim, nemá někdo tušení?
Jediný co mě napadá že to déšť zase vypláchnul.
to samé mě udělal zatemnovaný durban poison v květináči 3L a jiné kytky taky zatemnované, taky v květináčích ale 6,5L byly uplně v pohodě,takže si myslím že je to nedostatek místa pro kořeny.kolik má litrů ten tvůj kýbl ? typuju tak 5L,ale ta tvoje kytka je 2x taková než ty moje kytky.
Zdravím vás, chcel by som počuť váš názor na túto zmena na listoch. Rastliny majú vykopané asi 20L jamy, sú ešte vcelku malé a pôda je tam obyčajná poľná plus perlit a kravský hnoj (v tom by som problém nevidel). Postupne ako rastú tak odspodu po vrch to pohlcuje aj všetky nové listy... Podľa obrázkov sa to podobá na nesprávne pH. Rastliny som hnojil, ale mám pocit že prestávka v hnojení im padla dobre. Čo vy na to?
Původní příspěvek od Zioło Zdravím vás, chcel by som počuť váš názor na túto zmena na listoch. Rastliny majú vykopané asi 20L jamy, sú ešte vcelku malé a pôda je tam obyčajná poľná plus perlit a kravský hnoj (v tom by som problém nevidel). Postupne ako rastú tak odspodu po vrch to pohlcuje aj všetky nové listy... Podľa obrázkov sa to podobá na nesprávne pH. Rastliny som hnojil, ale mám pocit že prestávka v hnojení im padla dobre. Čo vy na to?
Zdravíčko Ziolo, to vypadá na průser s tou půdou v které to je, 20l není moc, bůh ví kam ti už prorostly kořeny a co se z tej zeminy, kde vyplavuje. Dost možná je tam mizerný pH jak píšeš. Každopádně ti tam holčina asi moc nepojede, nevím jaký máš možnosti a prostředky na případný vyrépnutí a nějaký přesuny, bo jak to vyšpekuluješ, každopádně držím palce
Zdravim, byl jsem se podivat na kytky po mesici a byl jsem bohuzel nemyle prekvapen. Neco mi demoluje chudinky, zere jim listy. Na kytkach jsem nikde nenasel behat nejaky vyraznejsi mnozstvi broucku, sem tam na nich neco behalo, ale tomu mnozstvi bych nepripisoval velkou vahu, zadny pavucinky tam nejsou. Vypada to mozna jako plysel, ale nevim, nikdy jsem nic takovy nemel.
Zdravím fšechny.Mám problém s listy,od spodu žloutnou až do palic(postupně).To se mi stalo už minulý kolo,vypadaly jinak normálně,ale byly dost málo pocukrovaný.Ve finále to vůbec nezhulovalo
:-(Tak se bojím stejnýho výsledku.Napadá mě jestli by to nemohlo být z důvodu přehnojení PK 13-14?O zbylých 6 holek(jsem si nechal na mámy)se starám úplně stejně(kromě jiného hnojení)a ty jsou naprosto v pořádku.Jsem ve 35 dnu květu,hlína a B´cuzz.Děkuji
Původní příspěvek od Zioło Zdravím vás, chcel by som počuť váš názor na túto zmena na listoch. Rastliny majú vykopané asi 20L jamy, sú ešte vcelku malé a pôda je tam obyčajná poľná plus perlit a kravský hnoj (v tom by som problém nevidel). Postupne ako rastú tak odspodu po vrch to pohlcuje aj všetky nové listy... Podľa obrázkov sa to podobá na nesprávne pH. Rastliny som hnojil, ale mám pocit že prestávka v hnojení im padla dobre. Čo vy na to?
Původní příspěvek od deniss Zdravím fšechny.Mám problém s listy,od spodu žloutnou až do palic(postupně).To se mi stalo už minulý kolo,vypadaly jinak normálně,ale byly dost málo pocukrovaný.Ve finále to vůbec nezhulovalo
:-(Tak se bojím stejnýho výsledku.Napadá mě jestli by to nemohlo být z důvodu přehnojení PK 13-14?O zbylých 6 holek(jsem si nechal na mámy)se starám úplně stejně(kromě jiného hnojení)a ty jsou naprosto v pořádku.Jsem ve 35 dnu květu,hlína a B´cuzz.Děkuji
Postupne zltnutie od spodu smerom hore by mohol byt deficit dusiku.
Ako a s cim hnojis? ph? vystupne hodnoty?
V tom min. kole si mal ake teploty a vlhkost?
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Tiez si myslim ako ti uz pisal zedy, ze prim. pricina bude v zemine. Zle ph a nasledne neprimanie roznych latok. Toho perlitu si tam asi nedal moc ze? Nevyzera prilis vzdusne a to ze teraz stale prsalo im tiez nepridalo.
Upravujes ph zalievok?
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''