Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč vlastně hulíte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Autor
Téma 
xcocox
Stálý Člen

Karma uživatele xcocox - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

hulím protože je to sranda protože třeba dívat se na film v normal stavu je nuda ale zhulený je to sranda protože ten film ani nepochopím a nevíte o co go..:-) a na druhý den se tomu akorát ještě zasměju jak si vzpomenu jak sem na to čuměl jak PUG....

Old Post 16-04-2007 v 21:17 PM
xcocox je offline   Profil uživatele xcocox   Find more posts by xcocox   Foto galerie člena xcocox   Click here to Send xcocox a Private Message   Add xcocox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PNK
Nový Člen

Karma uživatele PNK - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 226

hulim proto, ze jsi dycky vzpomenu jaky to je bejt nezhulenej .. a abych se uplne nezcvoknul

http://panikadrop.wz.cz
ruiny ruskejch baraku v byvalym vojenskym prostoru milovice...kvalita sice kolisa,ale to bude tim ze to tocim zkourenej...

Old Post 17-04-2007 v 10:43 AM
PNK je offline   Profil uživatele PNK   Find more posts by PNK   Foto galerie člena PNK   Click here to Send PNK a Private Message   Add PNK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oralius
Stálý Člen

Karma uživatele Oralius - 83% PěstitelskáKarma uživatele Oralius - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

ja hulim preto ze mi nechutia cigarety a ne asi preto ze mi je tak krasne a ze nemyslim potom na depky ktore uz su ajtak zamnov..ale rozhodne hulim aj preto ze potom sa mi dobre hra v skusobni na bassu a skotacim s chalosmi

**-Oraliusove-holky-z-balkona-**

Old Post 19-04-2007 v 07:52 AM
Oralius je offline   Profil uživatele Oralius   Find more posts by Oralius   Foto galerie člena Oralius   Click here to Send Oralius a Private Message   Add Oralius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
delloyt
Stálý Člen

Karma uživatele delloyt - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 228

caute kolegove, k huleni mam vic duvodu: a) je me potom fajn, nemam potrebu nic resit, jsem naprosto v poho. b) kdyz se zhulim moc vyspim se z toho a je me ok, kdyz se opiju je me zle i par dni. c) a kdyz se sejde particka, zakouri se tak je srandy kopec a tak to ma v zivote bejt..........

punks not dead

Old Post 19-04-2007 v 08:35 AM
delloyt je offline   Profil uživatele delloyt   Find more posts by delloyt   Foto galerie člena delloyt   Click here to Send delloyt a Private Message   Add delloyt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 229

V současný době si myslim, že mi hulení víc dá než bere.
Co tomu předcházelo? Docela silná psychická závislost (Už od mala nesnášim když mě cokoliv/ kdokoliv ovládá) Omezil jsem spotřebu cca z brka denně na brko týdenně. Každej to prostě snáší jinak, ale na mě to bylo moc. Znám ty pocity "dyť mi to nic nedělá" jenže to je jen zdání... dělal jsem podrobný srovnání vnímání konkrétních věcí v obouch variantách stavu.

Nejrači se někde o samotě zhulim a přemejšlim co se dělo minulý týden. Najednou mi příjdou moje reakce na některý situace co se odehrály jako blbě promyšlený až absurdní. Akorát už vim že to je úplně protichůdnej úhel pohledu a nejlepší řešení bude někde mezi tim...

důvod2: radost z toho když se povede šiškovník přivýst až k bambulím

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Naposledy upravil Erixon 24-04-2007 v 16:26 PM

Old Post 24-04-2007 v 15:55 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 230

No travku kouřim, protože líp zapomínám. Tedka je doba, kdy mám ve sklenici posledních pár paliček a přicházim na to, že v týhle době nastává skutečný požitek.

Naposledy upravil 25-04-2007 v 09:09 AM

Old Post 24-04-2007 v 16:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 231

citace:
Původní příspěvek od rkcz
Hulim proto, abych se vyhl stereotypu.

No a není to stereotypní?

Old Post 25-04-2007 v 15:39 PM
sirians
Stálý Člen

Karma uživatele sirians - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 232

Někdo pije alkohol a jiný si zakouří... Přestal jsem s alkoholem ve všech podobách a pokračuju jen v kouření thc. A je to docela príma. Jsem zastáncem názoru, že alkohol a tráva dohromady nepatří...
Po travce je svět hned veselejší a barevnější a to se mi na tom líbí. Zajímavá je i komunikace s lidma a pohled na ně...
Výborný jsou třeba procházky z čajovny Na Václaváku... Člověk vyjde ven do toho hroznýho mumraje s klidem v duši, po tom dobrém čajíčku, průvanem v hlavě, po tom dobrém špíčku a muzikou na uších... Sledovat ty turisty a lidi okolo je prostě úlet...

Operace procesoru trvá 0.000000001 sec, během mrknutí 80.000.000krát přesune registry, pětatřicetkrát překreslí 995.328 bodů obrazovky a ...- tak se ptám: Co ten word doprdele už minutu dělá???

Old Post 27-04-2007 v 15:00 PM
sirians je offline   Profil uživatele sirians   Find more posts by sirians   Foto galerie člena sirians   Click here to Send sirians a Private Message   Add sirians to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hudson
Stálý Člen

Karma uživatele hudson - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 233

Mno mnoho lidi si mysli ze kdyz se zkourí tak ze budou upe nejak sjetí, ale ja se zkourim abych se dostal do urcitte dimenze ve ktere se budu ubirat

Old Post 02-05-2007 v 18:52 PM
hudson je offline   Profil uživatele hudson   Find more posts by hudson   Foto galerie člena hudson   Click here to Send hudson a Private Message   Add hudson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
veggxy
Stálý Člen

Karma uživatele veggxy - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

hulim pro to ze mi to víc dává nez bere.........zatim teda...... coz se cigárách fakt rict neda

Old Post 23-07-2007 v 13:27 PM
veggxy je offline   Profil uživatele veggxy   Find more posts by veggxy   Foto galerie člena veggxy   Click here to Send veggxy a Private Message   Add veggxy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 235

TAk ja hulim pre svoje poteseni uz 9 rok aj pamat sluzi dobre aj chuti mi to. Ale zacal som najprv s pestovanim rastlin s kamosom a potom to nejak prislo ze ci nechemm skusit pofajcit nieco.................a tak plynul cas........... az sa to aj s pestovanim stalo moje hobby. A este ´´najhorsie´´ na tom je ze mi vela veci ide lepsie ako za triezva.

Old Post 23-07-2007 v 17:17 PM
Timer
Stálý Člen

Karma uživatele Timer - 68% PěstitelskáKarma uživatele Timer - 68% PěstitelskáKarma uživatele Timer - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

Já hulim proto, že mi to prostě chutná a hlavně každý okamžik po jointu jsem jako v ráji stressssss se ztratí a já vidím na životě jen to nejlepší a to vše s přátely no prostě BEST

Old Post 24-07-2007 v 21:05 PM
Timer je offline   Profil uživatele Timer   Find more posts by Timer   Foto galerie člena Timer   Click here to Send Timer a Private Message   Add Timer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Timer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ONko
Stálý Člen

Karma uživatele ONko - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 237

hulim pro vylepšení krátké chvilky ve svém životě

Old Post 27-07-2007 v 09:14 AM
ONko je offline   Profil uživatele ONko   Find more posts by ONko   Foto galerie člena ONko   Click here to Send ONko a Private Message   Add ONko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ONko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wiper
Nový Člen

Karma uživatele Wiper - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 238

hulim abich byl veselejsi
hulime abi byl vetsi sranda
hulte abi ste se mohli smat s nama

Old Post 27-07-2007 v 09:30 AM
Wiper je offline   Profil uživatele Wiper   Find more posts by Wiper   Foto galerie člena Wiper   Click here to Send Wiper a Private Message   Add Wiper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 239

ja pestujem...rastliny su pre mna ako napriklad pre niekoho iného domáce zvieratá...a potom rastlinka začne kvitnúť...a ja ju vypestujem čo najlepšie, do toho najlepieho stavu aký mohla dosiahnúť pred smrťou...a potom ju pekne s citom vysuším, a dávam na ňu pozor, nehodim ju len tak na zem, nezabúdam na nu a nestúpam po nej(poznám totiž aj takých),a proste chovám k nej úctu aj potom ako je vysušená...ale potom všetko rastie a rastie, a nastáva problém čo s makakom nasušeným ku ktorému sa staráme s úctou...najlepšie je spáliť ho, a nie len tak hocijako, ale vyfajčíme ho... a pri tomto fajčení a na úplnom konci celej tej púte od semienka až po šišiky prichádza stav...človek splynie s rastlinami( niektory ludia-obzvlast ti co nepestuju- rasliny ,,znasilnuju" a z nej sa akože nafajčujú...ale to je len obyčajné zneužitie rastliny) a jej fajčenie mu dá velké výhody,záčitky, nápady, myšlienky a stavy... tak preto vlastne ,,hulim" ...a pestujem

PS: dufam ze to je zrozumitelne, ak nie tak pardonn)

Old Post 27-07-2007 v 10:02 AM
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 240

když se zkouřím, tak...Se směju, bavím se, povídám si, polemizuju...Je mi dobře, když se zkouřím..Moje potěšeníčko..Dělá mi to dobře na duši..

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 27-07-2007 v 10:43 AM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:02 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-01-2010 - Pričaste hulenie - 24 odpovědí
13-05-2013 - Proč pěstujete? - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás