Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bobe, jdeš na to asi špatně, pokud poztřebuješ nějaký důvody,
aby ses nezhulil. To fungovat nebude. prostě nehul, protože cítíš, že je třeba teď nehulit, ať je kolem tebe situace jaká chce.
Jojo, i to hulení je droga...
jojo..samozrejme sem se zhulil jak ta papuc..sem delal tu koupelnu..tak delam delam( odbouchalval sem spatny kachlicky) a ted po pul hodine se nato podivam....
celou dobu sem rozbijel ty dobry..
no proste no coment..
jasne ze mas pravdu pavliku...ale on si nato clovek tak zvykne za ty roky.(skoro 7)..a jeste kdyz mas usebe takovou kvalitni travu....
ale jen tak t nevzdam..dneska je vecer fotbal..tak uvidim jak obstojim..
hulení si všecko odvez někam na chatu, abys až to na tebe večer přijde, si nemohl šáhnot do šuplíku a podle mých zkušeností to prostě musíš vydržet tak první tři dny, pak už ti přijde zase celkem normální si večer nedat. Chce to vybrat dny, kdy toho máš hodně co na práci,
abys měl činnost a zaměstnal mozek i něčím jiným než myšlením na hulení. Stojí to za to, začneš si sebe zase vážit
to : luckyBOB
jo mam taky podobny zkusenosti co tu popisujes.
tak si to uzivej co se do tebe vejde.
zahulit si, nezahulit si, zahulit si, nezahulit si, zahulit si, nezahulit si
1 joint mi otevrel dvere uplne do jinyho sveta...zacal jsem widet vsechno jak to doopravdy je...mam naprosto jine nazory od tech co nepalej...dokazu se nad kazdou weci hodne zamyslet a vetsinou to zrealizovat v dobrou wec(jeden cas jsem mel uchylku ze jsem to doma porad prestavoval uff uz je to pryc)...jsem i klidnejsi..jen tak mne neco nerozhaze..tvv.flegmous...a stou pameti??pamatuju si weci ktery jsou potreba a kdyz mozek wí ze tadle wec neni dulezita nedrzi ji dal....vypusti ji a dal mne stim nezatezuje...
mě vadi že jsem vždycky docela dost dojebany na tom dojezdu a nejsem schopny vubec nic dělat. Jinak pamět zatim v poho ale huli zatim rok takže kdovi jak na tom bude za par let. ..jinak mi na zeli zatim nic nevadi
Původní příspěvek od PIPER mě vadi že jsem vždycky docela dost dojebany na tom dojezdu a nejsem schopny vubec nic dělat. Jinak pamět zatim v poho ale huli zatim rok takže kdovi jak na tom bude za par let. ..jinak mi na zeli zatim nic nevadi
No tak já to mám s tou pamětí skoro stejne proste nevim. ale díky trávě sem hodně změnil doufam že k lepšímu ty zážitky co sem s ní měl bych nikdy nevyměnil ale uz bych chtel taky prestat ale jak to dojde tak s tim koncim a doufam ze brzo. Nejlepsi zazitek byl uplne poprve proste se nechapal ted kourim 2 roky a ty stavy nejsou to co bývalo.
radoslav:nikdy si nezazil dojezdJsI stastny clovek ja bych to nazval spise pokles energiena cestinach zadny nepocituju ale skera jsou nekdy dobra pruda po par hodinach
Kdysi za mejch mladejch let jsem měl dojezdy po perníku, docela hnus. Po trávě žádný takový nepříjemný stavy nemám, tak jsem se ptal. Nemám je ani po odeznění, ikdyž to je jen asi dvakrát do roka, když jedem z mladou na dovolenou .
Ze zacatku mi nic spatneho neprislo,az postupem casu clovek vic pochopi,jak dobry i spatny vlastnosti.Cloveka jako takoveho,to postupem casu castecne zmeni,zmeni se i pohled na svet,nekdo kritizuje,nekdo z flegmati a nekomu to vymaze data a nekdo zase ma problemy s mluvenim,ale jde i o zdravi,ikdyz jsou i horsi zpusoby jak si kulvit zdravi!Vsichni mne kdysi rikali,ze mariuhana neni zavisla,ale ja si to uz nemyslim,protoze je a to jak to prase!
No, marihuana závislá není . Závislej seš na ní ty a mi všichni tady. Je to však velice dobře ovladatelná závislost a nemyslím si, že by byla nějak výrazně škodlivá mému zdraví. Až na ty plíce.