Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zatim co mam zkusenost tak ta pani ti rekne asi to co v growshopu.cz
pokazde kdyz jsem tam byl tak mi nikdo poradne neporadil, chtel jsem si sestavit cely stan a jako zacatecnik jsem si otom chtel pokecat abych vedel.zeptal jsem se na nejake komponenty a typek mi rekl to bude dobry ja na nej a co toto toje taky dobry.tak se prece nemuze chovat prodavac.a kdyz prijdu nekde kde vestanech jsou pochcipany kytky tak to ve me nebudi duveru.
vcera jsem byl v jinem shopu peknej cistej vsechny kytky zili(i prodavaci) se vsim mi poradili atd.
nebudu psat ktery to byl aby to nevyznelo pro nekoho jako konkurencni boj
Napis co chceš , ja si napišu taky co chci , jinak oba jmenované navstevuji a nemám poslednich 5 let problem ,aspoň tolik let si pamatuju......možna 7let .....stejně jako jine shopy nejen v PHA ale i v Č.B., možna nebude problém na straně shopu , to se taky může stät
Jo Jahodu vlastně od začatku mozna nekdy neco nemeli , no tak sem jel jinam ....
bral sem semena z http://www.semenakonopi.cz v úterý objednávka ve středu odesláno a kdyby to neposrala pošta (přišel omluvnej mail) tak by byli ve čtvrtek doma po kiksu pošty byli doma v pátek
Původní příspěvek od Jarda S. bral sem semena z http://www.semenakonopi.cz v úterý objednávka ve středu odesláno a kdyby to neposrala pošta (přišel omluvnej mail) tak by byli ve čtvrtek doma po kiksu pošty byli doma v pátek
WTF semenakonopi.cz jsou growmarket.cz? Asi ne. Proč to přesměrovává, kvůli reklamě ?
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Původní příspěvek od Ms. Herb od 5semen objednávám již 3. rokem a vždy vše v naprostém pořádku - semena (stav i klíčivost), doba dodání,samolepky:-) ...
Tak to som si myslel aj ja lenze tento rok ti zmrdi vsetko dr...u .. Peniaze som im posla este v den objednavky , bol mi aj doruceny mail ze platba prijata , cakal som tyzden a nic tak som im pisal a ze este v ten den to poslu , za tyzden zase nic tak dalsi mail a na ten mi uz neodpisali , tak som volal ze ano pozrieme sa kde sa stala chyba a uz sa mi neozvali a teraz dokonca ignoruju aj telefonaty , cize u mna je to banda zku...synov , pretoze minuly rok aj ked poslali vcas tak mi zas nepribalili bonus no proste hejrup shop