Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od microft V Green sensation je organicky vázaný fosfát i draslík plus nějaké bílkoviny na rozdíl od PK, kde jsou tyto prvky samotné, tak to chápu já...
ano to je docela mozne, ale stale je to mineralni hnojivo - sam to tu pises ... fosfor a draslik (urcite kvalitni, o tom nepochybuju, ale stale jsou to mineraly a zadne bio) plus nejaka bio slozka
holt najit 100% bio je obcas problem
dokonce jsem se dival na stranky plagronu a maji to vedene jako univerzal a ne 100% bio.
V novém Plagron katalogu pro 2012 je to pod 100% Bio-Concept, ale pravdu máš Ty, já se nechal pěkně napálit.. Takže v podstatě přírodní booster je tak akorát masokostní moučka nebo bat guano..
Ja si uz nakej rok svuj outdoor valim s prokvasenyma koprivama na rust, a prokvasenyma slepicakama (ci jinym ptacim trusem) na kvet a rekl bych, ze jsem plne spokejen
ako je to vlastne s hnojením?? objednal som si plagron terra bloom.. kolko ml stačí zriediť s vodou zo začiatku?? postupom času by som zvyšil dávku..a to isté z plagron terra grow? diki a PEACE !!
složení bat guano od plagronu: 3% organicky vázaný dusík, 15% vodourozpustný oxid fosforečný P2O5, 4% vodourozpustný oxid draselny K2O...
složení green sensation: dusík nula, 8,8% vodourozpustný oxid fosforečný P2O5, 9,7% vodourozpustný oxid draselny K2O...
to je jen z netopýra, nebo to tam fosfor a draslík přidávají? mně to přijde, že to je složením to samé... oxidy fosforu a draslíku tedy mohou být bio, když jsou v bat guanu taky..
Zdravim growery, chtěl bych se zeptat na něco ohledně dávkování hnojiv. Rozhoduju se mezi nákupem hnojiv od Plagronu bud Terra grow, bloom, nebo Alga grow, bloom. Spíše se přiklánim k Alga, protože se má s ním zalívat 1týdně oproti Terra, který se přidává do každé zálivky (kvůli dešti). Když sjem si sehnal dávkovací tabulku, tak byla jen pro indoor. Zajimalo by me, jak s nimi hnojit při outdooru, máte li s tim nějaké zkušenosti. (nechci do outdooru tolik investovat, takže chci koupit jenom grow a bloom bez doplnku) Předem děkuji za vaše rady. Pěstu zdar
Zdarec paštiko jo řadu Alga od Plagronu bych ti taky potvrdil, sice si za tydle organický hnojiva připlatíš o něco víc než za ty Terra, ale nějakou službu určitě odvedou. Pokud pojedeš v květináčích, drž se dávkování, který uvádí výrobce jak je na obrázku a jestli budeš mít rostliny volně sazený v zemi, můžeš zkusit trochu zaexperimentovat a nepatrně zvednou dávkování na litr zálivky. Nezapomeň ale na pravidelnou zálivku čistou vodou a sleduj jak na to holky reagujou, záleží dost na substrátu v kterým porostou. Tak ať se zadaří a zatím se měj!
edit: jo vidíš to microft, greenhomáci to mají nějaký pomatený, tabulku mažu, máš tady odkaz díky za opravu!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Dik moc zaradu, ale pořád mi to neni moc jasny... Nechci do outdooru investovat vic nez do indooru, a mal bych na nakup jen na zakladni grow a bloom. Ten Phyt-Amin se mi moc kupovat neche... A tak mi neni jasny jestli to muzu hnojit jen tim growem... 1x tydně prolejt (4ml/l) a to same s kvetem. predem dik