Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Nejlepsi puda, hlina, substrat...tipy jak na to .
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Autor
Téma 
Iwory
Nový Člen

Karma uživatele Iwory - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

co je podle was teda nejlepsi..!!kdyz to idu walit prwnim rokem a chci abych mnel nejakou urodu...?

Old Post 30-04-2006 v 16:18 PM
Iwory je offline   Profil uživatele Iwory   Find more posts by Iwory   Foto galerie člena Iwory   Click here to Send Iwory a Private Message   Add Iwory to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Super Skunk
Host

Příspěvek č. 226

Iwory : ti pomůže.

Old Post 30-04-2006 v 16:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

Super Skunk: si to ph změř, laknusový papírky stojí pade

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 30-04-2006 v 17:11 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepe46
Stálý Člen

Karma uživatele Pepe46 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 228

chtel bych se zeptat kdyz na spodek kvetinace dam keramzit je mozne kytku zalivat zespodu?
diky za odpoved

"When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Když kouříš Bylinu, odhalí ti tebe samého. Všechno zlo které děláš bylina odkryje - je to tvoje svědomí a dá ti čestný obrázek tebe samotného."
-Bob Marley

Old Post 08-05-2006 v 21:42 PM
Pepe46 je offline   Profil uživatele Pepe46   Find more posts by Pepe46   Foto galerie člena Pepe46   Click here to Send Pepe46 a Private Message   Add Pepe46 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CoRRaN
Nový Člen

Karma uživatele CoRRaN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 229

Co myslite...

Substrat pro Pelargonie 35%
Substrat pro Kaktusy a palmy 35%
Keramzit 20%
Perlit 10%

Je to dobrej mix pudy,nebo ne?

Old Post 06-06-2006 v 13:43 PM
CoRRaN je offline   Profil uživatele CoRRaN   Find more posts by CoRRaN   Foto galerie člena CoRRaN   Click here to Send CoRRaN a Private Message   Add CoRRaN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 230

dneska jsem koupil 2 x 50 l pytle growmixu od plagronu, tak uvidíme, jak to v něm poroste..
hádám, že to bude eňo ňůňo, takovou hlínu bych chtěl na hrob..
za příplatek samo..

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 07-06-2006 v 20:13 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaamal
Stálý Člen

Karma uživatele Jaamal - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 231

ja jsem dneska koupil royal-ty mix taky od Plagronu, tak sem zvedavy jak to pofici.Jinak vyrobci pisou ze se nemusi vubec hnojit.EC ma totiz 2,1. Nemate nekdo s tim zkusenosti??

Old Post 14-06-2006 v 11:16 AM
Jaamal je offline   Profil uživatele Jaamal   Find more posts by Jaamal   Foto galerie člena Jaamal   Click here to Send Jaamal a Private Message   Add Jaamal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 232

zítra postnu fotky kytek, který rostou v growmixu přesně týden..
jsou v petkách, takže jdou krásně vidět kořínky.. neskutečný..

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 14-06-2006 v 11:50 AM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
..Ko..
Nový Člen

Karma uživatele ..Ko.. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 233

K lehké regulaci Ph stačí na květináč nasypat skořápky z vajíček a pak pravidelně zalévat. ;-) Sám to praktikuji tak rok a je to super.

Old Post 08-09-2006 v 17:31 PM
..Ko.. je offline   Profil uživatele ..Ko..   Find more posts by ..Ko..   Foto galerie člena ..Ko..   Click here to Send ..Ko.. a Private Message   Add ..Ko.. to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ..Ko..! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gambler
Stálý Člen

Karma uživatele gambler - 85% PěstitelskáKarma uživatele gambler - 85% PěstitelskáKarma uživatele gambler - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

Zdravicko. Letos se mi osvedcil nekolikalety(3?) konsky hnuj. Namichal jsem smes kompostovane zeminy, kupovane zeminy, konskeho hnoje a perlitu. Vysledek me mile prekvapil. Pokud mate sanci ty konsky ulezeny koblizky sehnat, nevahajte. Je to plny dusiku a nepotrebujete na rust zadne hnojivo, protoze ho tam je az az.

son of a god
out 06- sklizeno kopinatkyout 07- ww, aurora indica, swiss sativa

Old Post 14-09-2006 v 07:46 AM
gambler je offline   Profil uživatele gambler   Find more posts by gambler   Foto galerie člena gambler   Click here to Send gambler a Private Message   Add gambler to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soulQuake
Stálý Člen

Karma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 235

přidávám se ke všem, co prosazují přidat substrát na pelargonie(muškáty)...........mně se to letos obzvláště osvědčilo...nemusel jsem zalévat a ani jsem nechodil hnojit a přesto vyrostli pěkné květinky, které na tom samém místě před dvěma lety stagnovaly... tato metoda se neosvědčila jenom mně, ale i spoustě jiných lidí

Old Post 03-10-2006 v 17:58 PM
soulQuake je offline   Profil uživatele soulQuake   Find more posts by soulQuake   Foto galerie člena soulQuake   Click here to Send soulQuake a Private Message   Add soulQuake to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doksansky
Nový Člen

Karma uživatele doksansky - 23% Pěstitelská

vyber Příspěvek č. 236

Zdravim vsechny grouwer cleny a zajimal by me vas nazor jaky substrat vybrat pro pestovani http://www.agrocs.cz/flash.asp na techto ztrankach jsem prosel vse ale zminovany substrat na kaktusi a sukulenty jsem nenasel prosim o pomoc s vybranim nejlepsiho substratu diky moc

Old Post 08-10-2006 v 10:35 AM
doksansky je offline   Profil uživatele doksansky   Find more posts by doksansky   Foto galerie člena doksansky   Click here to Send doksansky a Private Message   Add doksansky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soulQuake
Stálý Člen

Karma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 237

ty substráty nevypadaj špatně(je tam odkaz na floria.cz, tak tyhle substraty), jen nevím, co si mám myslet o té jílové složce, ale třeba není malinko jílu na škodu

jinak substrát bych vybral jakýkoliv(tedy kromě toho na palmy)

zajímavě vypadá ten s tím AIR UPem

taky tam maj dobrý hnojiva(vzhledem k ceně), zejména ty organo-minerální

Old Post 08-10-2006 v 11:53 AM
soulQuake je offline   Profil uživatele soulQuake   Find more posts by soulQuake   Foto galerie člena soulQuake   Click here to Send soulQuake a Private Message   Add soulQuake to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grosancho
Stálý Člen

Karma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 238

Já mám 2:1 zahradnický substrát a perlit, na dno květináče vrstva keramzitu a hnojit každý týden a máte postaráno o dobrou úrodu.

Kdo chce moc, nemá nic... - megalomanství.

- - - 1,5 square meters - 6 hundred Watts - 9 plants - FIRECRACKER - Nutriend Film Technique - sklizeno - - -

Super HPS 600W - 5x Chronic, 4x White Rhino - sklizeno
Bubbler - HPS 150W/Super HPS 600W - 4x Chronic - sklizeno

„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici."
Bob Marley

Old Post 11-11-2006 v 17:49 PM
grosancho je offline   Profil uživatele grosancho   Find more posts by grosancho   Foto galerie člena grosancho   Click here to Send grosancho a Private Message   Add grosancho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kellogg
Stálý Člen

Karma uživatele Kellogg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 239

co takhle sadit nebo pridat jen do pudy substrat pro Katkusy a sukulenty od Agro,pH by vyhovovalo,kolem 6-7 se mi zda,je to celkem piscita puda a je v ni aj nejaka ta normal hlina,co vy na to,zkouseli ste to nekdo?

Slunko je mocné....

Old Post 23-11-2006 v 20:24 PM
Kellogg je offline   Profil uživatele Kellogg   Find more posts by Kellogg   Foto galerie člena Kellogg   Click here to Send Kellogg a Private Message   Add Kellogg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AEROCELL
Stálý Člen

Karma uživatele AEROCELL - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 240

ALL:coko-kocka + Perlit na dno kvetinace drenaz z keramzitu...no problema...Ale zase hnojit a hnojit a hnojit

Old Post 23-11-2006 v 21:20 PM
AEROCELL je offline   Profil uživatele AEROCELL   Find more posts by AEROCELL   Foto galerie člena AEROCELL   Click here to Send AEROCELL a Private Message   Add AEROCELL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás