Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtel bych se zeptat kdyz na spodek kvetinace dam keramzit je mozne kytku zalivat zespodu?
diky za odpoved
"When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Když kouříš Bylinu, odhalí ti tebe samého. Všechno zlo které děláš bylina odkryje - je to tvoje svědomí a dá ti čestný obrázek tebe samotného."
-Bob Marley
dneska jsem koupil 2 x 50 l pytle growmixu od plagronu, tak uvidíme, jak to v něm poroste..
hádám, že to bude eňo ňůňo, takovou hlínu bych chtěl na hrob..
za příplatek samo..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
ja jsem dneska koupil royal-ty mix taky od Plagronu, tak sem zvedavy jak to pofici.Jinak vyrobci pisou ze se nemusi vubec hnojit.EC ma totiz 2,1. Nemate nekdo s tim zkusenosti??
zítra postnu fotky kytek, který rostou v growmixu přesně týden..
jsou v petkách, takže jdou krásně vidět kořínky.. neskutečný..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Zdravicko. Letos se mi osvedcil nekolikalety(3?) konsky hnuj. Namichal jsem smes kompostovane zeminy, kupovane zeminy, konskeho hnoje a perlitu. Vysledek me mile prekvapil. Pokud mate sanci ty konsky ulezeny koblizky sehnat, nevahajte. Je to plny dusiku a nepotrebujete na rust zadne hnojivo, protoze ho tam je az az.
přidávám se ke všem, co prosazují přidat substrát na pelargonie(muškáty)...........mně se to letos obzvláště osvědčilo...nemusel jsem zalévat a ani jsem nechodil hnojit a přesto vyrostli pěkné květinky, které na tom samém místě před dvěma lety stagnovaly... tato metoda se neosvědčila jenom mně, ale i spoustě jiných lidí
Zdravim vsechny grouwer cleny a zajimal by me vas nazor jaky substrat vybrat pro pestovani http://www.agrocs.cz/flash.asp na techto ztrankach jsem prosel vse ale zminovany substrat na kaktusi a sukulenty jsem nenasel prosim o pomoc s vybranim nejlepsiho substratu diky moc
ty substráty nevypadaj špatně(je tam odkaz na floria.cz, tak tyhle substraty), jen nevím, co si mám myslet o té jílové složce, ale třeba není malinko jílu na škodu
jinak substrát bych vybral jakýkoliv(tedy kromě toho na palmy)
zajímavě vypadá ten s tím AIR UPem
taky tam maj dobrý hnojiva(vzhledem k ceně), zejména ty organo-minerální
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
co takhle sadit nebo pridat jen do pudy substrat pro Katkusy a sukulenty od Agro,pH by vyhovovalo,kolem 6-7 se mi zda,je to celkem piscita puda a je v ni aj nejaka ta normal hlina,co vy na to,zkouseli ste to nekdo?