Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja prohulim prumerne 2-2,5g denne, vetsinou hlavne po praci, ale dosta casto si davam i rano pred praci vzhledem k tomu ze jsem si koupil vaporizer tak uz i prilezitostne behem prace, no a pak jsou ty vikendy a tam dotenu vsechny pripadne zraty 😀
Strašne mě mrzí jak mě to změnilo. Býval jsem syplej 115kg cvok, teď je že mě 90kg troska co myslí jen na to jak si zahuli. Musím to omezit. Nehulím od patku a jediný co zvládám je dávat si kotlíky z tabáku a myslet na to jak bych si dal pořádnej nulatrojkovej kotlík po kterým se zakaslu jak idiot.
hej já dám max 0,5g denně a to ještě se ženou s tím, že vapujeme vřele doporučuji vaporizér, pokud nechcete být tolik unavení a nevdechovat ty sračky z přepáleného dýmu. Taky to ušetří tak 10-20% zásob
Pokial mam zasoby tak ficim jak spalovna 🤣 proste ked je co hilulit tak som nonstop high, okrem prace. V praci potrebujem cistu hlavu tak v tomto som zasadovy. Zhulim tak 0.5 az gram denne v priemere. Ked nemam nic kdispozicii tak na to obcas myslim, ale ziadna tragedia...
já jsem hulil každej den, tedka jsou to tři roky, co jsem přestal...hodně dlouho jsem si říkal, že se na to vykašlu, úplně jsem nebyl sám se sebou spokojenej... jednoho dne mi bylo ale tak zle, že to byl jasnej konec... ale to paralelní zhulený já tiše říkalo "neboj, zapálíš si, až to někam posuneš" a tak jsem si řekl, že chci začít podnikat a postupně jsem se do toho vrhl, tři roky práce jsou za mnou, baví mne to, dělám to vše při HPP a začínám tedka vidět první výsledky, ale brko si už nezapálím. Byla to dekáda mládí a ta část života kterou tedka žiju už s minulostí nemá nic moc společnýho.
ale na tenhle web už chodím od roku 2001, byl jsem tu pod několika přezdívkami a pořád sem rád chodím, líbí se mi, že je to tu pořád stejný, i když ta sestava co tu bývala, tak je dávno pryč