Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejdrsnější věc jakou jsem papal byl had , ale nebyl jsem zhulen když jsem to řekl svojí slečně, tak se na mě podivně šklebila co je špatnýho na hadovi? chutná jako ryba skoro... a říkal si o to, provokatér...
Co zhulenej ale vokalenej dokazu snist veci: treba minulej patek sem si dal misto cibule do ciny banan a nebo jednou jsem si vyndal z lednice prirodni rizky a zral je dokonce i studeny pak prisla matka a rekla ze se musej jeste zapect, tak sem se na ne podival a zjistil jsem proc jsou tak tuhy. to prase bylo snad jeste zivy.
Kdyz se vrtaim domu v noci po nejake akcicce, tak prvni co udelamje, ze vletim do kuchyne a s tama tak 0,5 hod nevylazu a jenom kuchtim. Pak to obrovske mnozstvi jidla nanosim ke compu, zapnu nejakej film a zeru a zeru a zeru dokud neusnu. Rano se vzbudim, zhulim a dojim.
taky k jídlu nemám vůbec žádný předsudky, mám kamaráda a ten mi říkal, že jediný zvíře, který fakt nejde sníst je krtek pak jsem se o tom bavil s mým profesirem angličtiny (je to brit) a ten mi říkal, že se dá sníst všechno co běhá, létá, leze nebo plave
Jak to tu tak pročítám, eště tu nebyla jedna věcička. POMERANČ. Já si dal dva takový ty veliký, sladký no to byla slast. Vitamíny do těla. A jinak je taky výborný třeba od Podravky Boloňský špagety nebo od Magi těstoviny se šunko-sýrovou omáčkou ( jako dobrej hostinec ) Normálně uvařit, nechat chvilku stydnout a nasypat do toho strouhanej sýr a zamíchat. Lahoda.