Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja jsem mel 1.Brcalnicka :-) (mozna pro to ze je taky zelenej) mel po skole jeste na zakladce,pamatuju si ze kousek od ni byval takovej vybnicek a u neho jsme od 6 tridy kourili a od 8 tridy hulili ne teda vsichny ale nekteri ano napr. ja a pamatuju si jak sem di dal asi 3 prdy a uz se mi koutky ust zvedly az k uchu pote 8 nebo 9 tride na prezdinach to byl 2 jounty denne prez cely leto
a pak to jelo.Posledniho jsem melll hm naposled asi pred 10 minutama a cejtim to jak andel certa ztak cau a mejte se
My jsme s bandou hulili poprvý všichni najednou, kámoš sebral něco bratrovi a přinesl nějakou vážku, která vůbec nelepila, tak jsem se to snažil ubalit hrozně dlouho no a pak jsme to nafutrovali do normálního papíru od sešitu nebo co .. no fakt humáč a stav žádnej. To byli časy 6-7 třída základky.
tak moje začátky si už moc nepamatuju, ale začínal sem na kamosovych vencich a jediny co si pamatuju byl ten supr stav a hlavne jeho nezapomenutelna hlaska: "Nase planeta je celá ganja, pokrytá mechem a rosou" tož asi tak no
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
Tak prvy krat som si dal z technickeho konope u babky najpr cez suche a po 15 praskoch ked mi skoro nic nebolo som si ubalil joint z farebneho papieru a slukoval som ho az kym som to nemohol udrzat ... nechapem to ale bolo mi z toho dost divne myslel som si ze som najrychlejsi na svete v pisani na pc ale inac sa mi zdalo vsetko pomale .sranda no
prvni byl nic moc, nekdy pred peti lety a navic sem nic zvlastniho necejtil.. pak dalsi dny dalsi s dalsim hulem to pomalu zacinalo, zacatky byly kazdopadne hodne zajimavy v lete v tech vedrech sem myslel ze snad horim nebo ze mam nakou hodne brutalni teplotu, trvalo to snad mesic nez sem se prohulil do takovy ty "pohody"
Do svých 18ti jsem neměl ani shine vo co gou. Můj brácha, který je o dva roky mladší a zrovna v tu dobu uznával čistou rasu sehnal semínka. Dali jsme to do nejmenších květináčů, nechali naprcat a v sklízeli už v červnu. Brácha se pak na to vysral, řekl mi, že jsem feťák a tak je to až doteď ... je to dost možný, že jsem se poprvý zhulil s ním.
V patnácti....možná čtrnácti Kámoška dotáhla do parku hulení....ani jsem ten kouř nemoh udržet v sobě, ale tak nějak jsem u toho zůstal a hulim šťastně až doteď
This is the point, Taber, It´s not bullshit. I´m not just talking about my wife, I'm talking about my LIFE, I can't seem to get that through to you. I'm not just talking about one person, I'm talking about everybody. I'm talking about form. I'm talking about content. I'm talking about interrelationships. I'm talking about God, the devil, Hell, Heaven. Do you understand... FINALLY!?
Vzpominam si na to jako kdyby to bylo dneska, byl krasny slunecny den..obloha bez jedinihy mracku a ja sel zrovna ze skoly..nahle sem pred skolou potkal kamosa a ejhle on na me vytahl cosi zeleneho, nikdy by me nenapadlo, ze to je ta povestna trava..rekl: nechces si dat se mnou?..odvetil jsem mu, jj proc ne
..::The End::..
Měl sem romantické začátky, zhruba okolo 16ti let - Španělsko - Barcelona - Bárrio Gótico (kdo byl, vi o cem mluvim) na schodech staré katedrály, o pár metrů dál na ztichlém náměstíčku bubnovala partička španělskejch levičáků... od té doby tu kytku miluju
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
Hehe no to ja som trochu iny pripad.. ja som zacal hulit planovane (!).. chystal som si to na triednu chatu pred mojimi 18tymi narodkami (hm nebudem to nejak obsirne vysvetlovat, jednoducho chcel som mat pred rodicmy aspon nejaky argument keby na to prisli.. ze je to uz moja vec.. a vobec som vtedy neplanoval zacat hulit, bral som to skor ako experiment, no ale vieme ako to chodi), kamos-skuseny to hulic sa na to tesil snad este viac nez ja tak zohnal nejaku shivu shanti, blueberry, a este dalsie dva modely a tu prvu noc na chate som stihol vyskusat snad vsetky mozne sposoby aplikacie, od brka az po kybl.. zhulil som toho mrte no a samozrejme nic nebolo.. najlepsie zazitky su potom z druhej noci, ked sme sa asi o jednej vybrali na vylet.. vybrali sme si jeden kopec na obzore a sli rovno tam. Prechadzali sme cez obrovske pole, a nad tym kopcom kam sme mierili sa zacalo blyskat, no nieco skvele.. vzdy ked sa zablyslo osvietilo nachvilu nasich 5 osamelych postav ako by bol na zlomok sekundy den.. zisli sme do udolicka medzi stromy, zrazu vsetci stuhli a otazka "chlani, aj vy vidite toho carodejnika?"... hh no bol to namot poriadny, take cudne svetielko medzi stromami co vyzeralo ako keby tam sedel gandalf a pozeral na nas.. vsetci sme ho videli, tak sme pri nom zapukali a sli dalej.. uf uz je to nejake dlhe.. no skratka, tu noc sme este lezali v trave a kukali ako sa zatahuje obloha, zdrhali sme pred "cudnymi zvukmi z lesa", hladali strateny mobil s veselym zvonenim a nakoniec sme zdrhali v totalnom lejaku cez obilne pole a vratili sa naspat mokry ako mysi.. no.. a potom ze nehul
s kamosem sme jdnomu starsimu kamososvi rekli at nam jde koupit ciga kdyz to udelal rek nam at dem s nim zakourit a vytah jointa ( napoprve to byl nakej opravdu pecka skero model) no a jestli si dame taky. Jen sme na sebe s kamosem mrkli a sli do toho. Po 4 hodinach sme se z toho dostali..pamatuju si hroznej smich, valeni se nekde v jednom squatu nedaleko nasich domovu, navstevu u kamose a vyjidani jeho lednicky atd no proste prvni joint jak ma bejt