Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cest ,dival jsem se na tuhle stranku,konkretně od(Nirvana)a chteji tam za 5ks kolem 38e
Odkaz vyše od jatra přimo na Nirvanu, prumer 25e(5ks) 2baleni(stejne modely) -10%sleva + ti daji ještě zdarma nejake gratis jako pozornost
poštovne 8e
cest ,dival jsem se na tuhle stranku,konkretně od(Nirvana)a chteji tam za 5ks kolem 38e
Odkaz vyše od jatra přimo na Nirvanu, prumer 25e(5ks) 2baleni(stejne modely) -10%sleva + ti daji ještě zdarma nejake gratis jako pozornost
poštovne 8e
No jo, ale Nirvana a Gypsy nirvana je dost něco rozdílnýho. G.n. jsou reseleři+ teda maj něco svýho...
A zrovna ta C99 (Dutch grown) je F2 z originálních balení od Brothers Grimm, takže to se s Nirvana seeds nedá moc dobře srovnávat.
A stojí 60dolarů a i kdyby věci od nirvany byly za 10, tak tohle se mi zdá furt lepší nabídka...
Edit: Je to čistá C99: Original Brothers Grimm DTC99 (female) x Original Brothers Grimm DTC99 (male)
A já objednávat nebudu, už toho mám doma až nad hlavu, možná na příští vánoce!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Časlove
No jo, ale Nirvana a Gypsy nirvana je dost něco rozdílnýho. G.n. jsou reseleři+ teda maj něco svýho...
A zrovna ta C99 (Dutch grown) je F2 z originálních balení od Brothers Grimm, takže to se s Nirvana seeds nedá moc dobře srovnávat.
A stojí 60dolarů a i kdyby věci od nirvany byly za 10, tak tohle se mi zdá furt lepší nabídka...
Není to ale čistá "cindy", je to kříženec ( Thailand x Durban ) s C99.. Ještě o víkendu jsem přímo na tohle koukal a měli to v akci.., 2 balení za cenu jednoho..a vycházelo to kolem 70-80,- EUR za balení.. Budeš to objednávat? Mohli bychom třeba udělat "Vánoční" hromadnou objednávku a zahrnout i tohle do ní..
DJ SHORT F13 regular 10 ks
DJ Short F13 je svatý grál dokonalosti. Vynikající kvalita konečného produktu je pozoruhodná. Dokonalá rozjasňující sativa. DJ `s osobní favorit.
Slozit se tak v 3 lidech...nesel by nekdo do toho?
Zdarec, dnes som lietal po nete a zablúdil som na stránku Mr. Nice, od ktorého som mal posledne Shark Shock, ktorý sa mi zapáčil a čo nevidím, Mr. Nice má v ponuke limited edition!! Neville a Shantibaba (H. Marks) vypustili sériu crossov starých genetík, hodne afghanu a hazeov, skunkov, skrátka všetky staré, vlajkové lode v novom tuningu.
Ak niekto už niečo vyskúšal, sem s informáciami, ale mne je jasné, že si od pánov do ďalšieho kola niečo vyberiem.
Ešte rovno hodím link na Mr. Nice Seedbank. Snáď to niekoho nadchne tak, ako mňa a prípadne urobíme spoločnú objednávku...PM
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Původní příspěvek od funec Zdarec, dnes som lietal po nete a zablúdil som na stránku Mr. Nice, od ktorého som mal posledne Shark Shock, ktorý sa mi zapáčil a čo nevidím, Mr. Nice má v ponuke limited edition!! Neville a Shantibaba (H. Marks) vypustili sériu crossov starých genetík, hodne afghanu a hazeov, skunkov, skrátka všetky staré, vlajkové lode v novom tuningu.
Ak niekto už niečo vyskúšal, sem s informáciami, ale mne je jasné, že si od pánov do ďalšieho kola niečo vyberiem.
Ešte rovno hodím link na Mr. Nice Seedbank. Snáď to niekoho nadchne tak, ako mňa a prípadne urobíme spoločnú objednávku...PM
tu nabídku mají už minimálně rok.. to si trochu zaspal.. navíc nevil už u MR. Nice nedělá..
tu nabídku mají už minimálně rok.. to si trochu zaspal.. navíc nevil už u MR. Nice nedělá..
možné to je, že som zaspal, preto to tam aj píšem Neville u nich už nie je, ale genetiky tam nechal, vačšina jeho práce je u Mr. Nice, takže by som ho nevylučoval, kým to neprecrossia aspoň 2-3x
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Vzhledem k tomu, že jsem dobrá duše a chci se podělit o moji radost.... Možná to sem nepatří, ale při procházení stránky 5semen jsem narazil na hejz od bulldogseeds po jednom semínku zadamo..v objednávce mi vyskočilo u položky AKCE.. jediné co to po mě chtělo bylo objednávka za stovku. Pražáci si můžou vyzvednout na pobočce, ostatní mají poštu za kilo. Objednávku jsem dělal dnes, tak až mi dojde od chlapců vyjádření, ihned sem napíšu .. snad se z toho nevykroutěj. Link pro líné zde http://www.5semen.cz/shop/detail/13...r-#.VPAosKVNwSw
Původní příspěvek od nasavajtendym Vzhledem k tomu, že jsem dobrá duše a chci se podělit o moji radost.... Možná to sem nepatří, ale při procházení stránky 5semen jsem narazil na hejz od bulldogseeds po jednom semínku zadamo..v objednávce mi vyskočilo u položky AKCE.. jediné co to po mě chtělo bylo objednávka za stovku. Pražáci si můžou vyzvednout na pobočce, ostatní mají poštu za kilo. Objednávku jsem dělal dnes, tak až mi dojde od chlapců vyjádření, ihned sem napíšu .. snad se z toho nevykroutěj. Link pro líné zde http://www.5semen.cz/shop/detail/13...r-#.VPAosKVNwSw
je to klasická akce...když koupíš balení, tak dostaneš semínko zdarma...mají tu akci i u dinafemu, sweetweeds a tao seeds...