Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od impozant
na discovery ma ale sere ze su tam reklamy a naviac tie reklamy a vsetko medzi castami je po madarsky :-!
da se to stahnout vsechno v cestine.
mam toho doma myslim 5 serii...
v posledni serii mi ale prijde ze neradi lidem moc chytry veci. jako lizt do jeskyni a dolu, podplouvat ve tme sifony, lizt do ledovoejch trhlin a tunelu...
da se to stahnout vsechno v cestine.
mam toho doma myslim 5 serii...
v posledni serii mi ale prijde ze neradi lidem moc chytry veci. jako lizt do jeskyni a dolu, podplouvat ve tme sifony, lizt do ledovoejch trhlin a tunelu...
kde si to stiahol? posli mi link do PM diki
inac najviac som sa posral skoro ked skocil na sibiry do tej rieky. ked kameraman sa vynoril tak mu okamzite zamrzol objektiv .. narez
Pozeravam od prvej serie
Ja som mal asi tri serie reklamy po anglicky ale potom sa mi z nicoho nic zmenili na madarsky+cely program sa mi zmenil tzn.co davali v programe to vobec neslo takze som absolutne nevedel kedy co davaju.
Potom som vsak zmenil kablovku a odvtedy to ide uz normalne.
Btw nevola sa to ultimate survival ?
Čím viac grower študujeme tým viac sa stávame neschopnými ho poznať.