Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cest groveri chctel bych se zeptat jake mate skusenosti kdy dat ven kytku jako myslim jak velkou jestli je si lepsi pockat a mit ji za oknem az bude mit 10-20cm nebo ji tepnout ven do substratu uz kdyz ma 2 patra a 5 cm diky moc
gl growerum
cim vetsi kytka cim vice listu tim mas vetsi sanci na preziti kdyz bude mit dve patra a prijde mrazik chcipne a uz se nezbercha vetsi kytka vetsi sance!!!
To Budwais: Máš pravdu jen zčásti. Jak kdy. Třeba na jaře, když jsou mrazíky, tak ti líp přežije menší kytka než větší, která se ti hned spálí mrazem. Zas, když jsou vedra, tak ti mnohem dřív vyschne zase malá kytka, která má mnohem míň kořenů než ta velká.
Já mám za oknem tak asi 5 cm velké sazenice, které půjdou ven až budou mít asi tak 4 patra vzrůstu. Většinu kytek ještě budu vysazovat...
Jak máte velký kytky vy??? Budete taky někdo vysazovat jako já někdy koncem května-začátkem června??? Kdy jste sázeli semínka do půdy nejpozději???
Papek: Já už sem dal kytky ven na balkón s 2-3 patrama. Slunce je už nespálí a aspoň jim zesílej stonky.
Jednou sem dal klíčit semena 1. srpna hulení z toho bylo fakt good (byl to vysmávač, protože se sklízel dřív) a seknul sem to někdy 10. listopadu, kdy byla už fakt kosa...
Ja bohuzel nemam moznost predpestovat(okno na zapad) a sem nucen davat kytky ven hned jak vylezou ze zeme,jinak se hrozne vytahnou a stejne to doma nemuzu nechavat moc dlouho,kvuli rodicum(starsi neosvicena generace).Do toho tohle nic moc pocasi(rano je tady kosa)-zacinam propadat depresi,ze letos nic nebude
Nezúfaj... Tak si pre istotu zasaď ďalšiu várku, ak máš z čoho... Alebo počkaj a zasaď aj neskôr. Budeš mať lepšie, keď budeš mať metrové kríčky ako nič.
Predpestovanie je urcite lepsie ako sadit rovno na pole.Ja si predpestuvavam pravidelne kazdy rok..Ked ich vysadzam uz trosku odrastene nemusim sa bat ze mi ic skoli daka burka a su uz aj trosku odolnejsie.....
to je jasny že se mudi předpěstovat. Je to jistější i pohodlnější. Vždycky necham doma tak až kytka bude mít 2-3 patra a pak de ven . Většinou v květnu.
Mír je slovo dobry na to tvorit vety, ale jinak je mir něco jako Yeti, kámoš o něm vyprávěl nikdo ho ale nikdy neviděl, ale zni to pěkně jé mír to bych chtěl....- Prago Union, Kato-Deph
Včera jsem musel přesadit všechny rostlinky, co jsem měl na okně ven do země kvůli rodičům, kterým se to už přestávalo líbit. Většina měla asi těch 5 cm, tak doufám, že se mi venku chytnou.
Jinak jsem musel taky přesadit takovou docela velkou kytku, která měla okolo 60 cm. To už jsem měl fakt nahnáno, když jsem tuhle kytku převážel v batohu na kole asi těch 5 km. Ten batoh byl pak opravdu náramně provoněný.
Chtěl jsem se zeptat, kolik měřila vaše největší kytka, kterou jste přesazovali ven do přírody???
ja jsem taky daval ven v kvetnu asi tak 10 cm kytky kvuli matce, a ted uz maj tak 40 cm takze se neboj. Největší kytky kterou jsem dával ven měla 6 pater...
Mír je slovo dobry na to tvorit vety, ale jinak je mir něco jako Yeti, kámoš o něm vyprávěl nikdo ho ale nikdy neviděl, ale zni to pěkně jé mír to bych chtěl....- Prago Union, Kato-Deph