Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele dvě malý hydra rozhodně ne ... víc negativů než pozitivů věř mi jeden velkej .. ale odzačátku do konce počítat že to nevytáhneš z boxu ja jedu zase po staru kalsický box takže nějaký patra rust a vkět zároven nic takovýho nekoumám už tak mam vždy dost práce okolo ještě si takhle další přidělat
no to original víko je docela nepevný ... i když ono to nic držet nemá kostky nesmíš oloupat protože ti bude svítit na kořeny a to nechceš takže řešíš otvor jak zakrýt a zároven aby tím prolezl stonek a s jeho růstem abys ho nepřiškrtil
Ja nahoru pouzivam cernobilej igelit z kvetinky, do nej vyrezu nozem kriz a strcim kostku, ze mi ty trojuhelniky schovaj kostku.. Kdyztak se to da alobalem jeste prekryt.. To original viko by melo i izolovat teplo z lampy.. Jinak jestli jsi koukal nekdy jak ty nft prodavaj v zahranici nevim proc u nas ne.. Tak na to cerpadlo je jeste pridavna hadice s ventilem na provzdusnovsni, bez vzduchovace. A prodava se i original plovak, pro pridavnou nadrz. Je to teda smejd, kterej podtejka, ale myseli na to a ja to tak i po domacku udelany mam.. A nestarat se tyden klidne jde..
U tehle vsech systemu, kde to zasadis a uz stim nehnes, ti hodne pomuze kdyz to mas ve stanu s vice vstupy a prostorem kolem stanu, coz ja tedy nemam a trpej pak zada a je to voprus metr daleko nasazovat kolinko.. Treba zase uz umim jednou rukou zavazat uzel a utahnout vsechno zli je na hovno ale k necemu asi dobry..
tak první dvě zralý holky... asi jediný dvě v docela slušný kondici daly suchýho 85g cž je krásný číslo ... takže nějaký sýr do mrazáčku na horší časy bude poslední dva dny už tomu váha neklesala tak sem to nahodil do transportního pytle a ještě je necham aby zasmradily sáček zkontroluju pach protože ted je to vyvoněný jak to větrá nemá to ten správný smrádek jako když pak otevřeš přepravku
takže čekám
po pár hodinkách už to byl uplně jiný zážitek to očuchat než když to sbíráš ze sušáku prostě uzavřený prostor tomu svědčí .. ted to necham ležet někde bokem a každej den to proházím vyvětrám a zase zavřu
možná ještě dodat toto .. chutná skvěle takový to domací kouření... stav perfektní a hned najíždí ... spíš pohodář než hyperaktivní muzika klid dobrá nálada pozitivní vajb myslím že je to to správný
ještě nemužu přijít na tu správnou definici .. tak snad vám to popíšu později třeba podle názoru kamarádů ktěří se těší na novoroční raketu
To je v prdeli vid, na jedu stranu nemas porad cas a na druhou porad na neco cekas
Jsem rad ze se neco povedlo, ta vdova uz taky dozrava? Koukal jsem minuly kolo jsi ji jel snad 65 dni jestli se neplatu, takze se opravdu nekde sekla.. Bude fotka i suchyho, jednu paldu detail?
všechno bude vydrž není to vdova ale bílej rus chvili sem přemejšlel co myslíš... a ano už je na čisté vodě... no skoro čisté ec 0,4 mě čisté nepříjde ale ok takže proplachujeme plus flawwless finish od an
proces sušení byl nasledující a vím že en uplně optimální
pokojová teplota bez slunečního svitu jen občas stín ledkami osvíceného pokoje
pruvan od okna kde jsou teploty okolo 4-8 ezi oknem a boxem takže průvan ... nedříve kytičky ostříhám pověsím ... počkám až jsou takové crunchy.. křupavé ...
pak je oddělím od stonů co nejvíce toho dřeva pryč... a rozložím na noviny na sušáka a nechám větrat dokud nejsou ok ... poznám to většinou tak že pár testovacích paliček přestane strácet váhu většinou začíná palička někde na 8-9 g a končí tak na 1,8-2,5 podle toho jak vvypadají tkže okolo 3/4 své váhy což je asi fakt maximum nebo by měly schnout déle.. ? druhý signál toho že mužu kouřit je taky to že projde drtičkou a netrhá se ale prostě pěkně drtí
asi bych měl počkat až se v drtičce model mění uplně na takovej ten píseček ?? to už je zas moc ne ?
nebo mám zůstat u starého pouťového triku s prasknutím stonku .. ? to mě ale příjde strašně dloho zbytečně to nechávat na tom stonku .. když ten přece drží další zbytečnou vodu ne ? a spousta lidí suší dnes na sitích a to už taky maj rozdělený doslova na paličky
nějaký takový proces několikaměsíčního zrání ve sklenici ve tmě a curing to je na mě moc věda většinou to stejně zkouřím všechno dřív než dorazí další sklizen ...
urputný hulič bych si měl dát přezdívku .. už zase to tady nad tim 98x upraveným příspěvkem drtím bude kotlík mějte se
Da Dolphik, ja mel krapet nakoupeno
S tim skolenim, nic na tom preci neni.. Jak pises kdyz je to krupavy, tak to soupnu do sklenic a kazdej den promichnu otevru...kdyby se to nahodou zarosilu, vysypu na hodinku dve... Uz po tydnu jdou videt vysledky.. Paldy se pekne uzavrou a chut se zjemnuje s kazdym tydnem.. Kdyz chces cudit, vyndas si den predem, do druhyho dne je to fajnovy... Kdyz jsem to susil jak ty, tak mi to preschlo a skrechlo. Tim co jsem psal ja to spis ztvrdne a chut se zjemni.. Ucel je nechat to schnout co nejdyl.. Zkus takle pulku rusaka a muzes porovnat rozdil..
potřebuju radu ... moje mechanické hodiny na světlo 12/12 18/6 .. prostě ten budík do zasuvky... už je kaput... šlapalo to dobře když spínaly do 250watt bohužel u těch mých 600 už je cítit že se jin nelíbí ... nebo za b po 3ech letech rpsotě už mají odtočeno svoje ... každopádně co používate za časovač spínač nebo budík kterej ovlada kdy den a noc ve vašich boxech .. dejte tipy na další kolo bych chtěl něco moc spolehlivýho
Ja pouzivam stykač a jedu pres nej, ten to spina a jak bude spinat na to uz staci jakykoli levny spinacky. Neni to drahy a je to nesmrtelny.. Mam tedy i proudovej chranic muzu ti nakreslit schema zapojeni jestli to chces takle resit..