Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Grand-Final !!! Horni sit ma ted bezmala 900 g + nezvazeny bordel a spodni male palicky dole na extrakt...
Chtel Bych z toho aspon 10 g vytezit tak uvidime extrakty a.k.a. DAB kourim moc moc rad
A tak rozjizdim opet tipovacku s tim ze vitez ziska k+ plus moznost tento model ochtnat v pripade zajmu...
16 hodin sklizeni a ty koreny nakonec masakr ... posudte sami diky ze jste semnou az dokonce vydrzeli
Máš pěkné palice. Sleduji tě od začátku co tady jsi a nehorázně ses zlepšil.
Netipuji, protože to nejde. Sám už asi víš, že fotky klamou a rozdíl může být i jednou tolik pokud jsou palice tvrdé a těžké.
Ahoj diky za pochvalu ...kazdopadne vsichni vime ze at vyberu model jaky chci a st zvolim metodu pesteni jako chci ... medium nebo hnojiva porad se budu pohybovat okolo 300 g kvuli vykonu světla ... uz jsem jel advanced nutrients uz jsem jel biocannu a jel sem ted i jidb .. u hnojiv a zvoleneho media poznavam rozdil spis v chuti ( biocanna vyhrala u me ) nejdulezitejsi pro me co se tyce konstalace boxu je udrzet kytky mensi at muzu mit panel tech 60-70 cm s optikou od vrsku .. to mi pak chocolope udelala nadherny salamky a temer nula spodků ( nedomrdků) ... velikost boxu taky ovlivni vynos ale spis negativne kdyz mas box maly ... kdyz je box
Moc velky tak kde nedosvitis tam to hold moc neroste .... myslim ze ted mam optimalni setup a nebudu měnit ta tipovacka je spis takova loterie pro nekoho kdo by chtel to k+ za cislo v kometari a nahodou jestli by chtel zkusit pokourit tento model jsem ochotny nechat mu nekde v krabice kousek na brcko a schovat nekde na domluveně miste ( napr. Jako v geocashingu) souradnice a tajná schovka at je trochu sranda
Caf!
Ty si už porovnával chuť vypestovaného materiálu, že vyhlasujes, Biocannu ako BEST hnojivo???
Na výslednú chuť má vplyv aj dozrievanie po sušení a spůsob sušenia...taktiež spůsob pestovania....Pestovanie v systéme bez substrátu dáva "iné" výsledky, než pest v hlinenom substráte. Nemyslíš?
Inak paráda!
Presne si predviedol, že ako to ide, pokiaľ sa pestuje podľa všeobecných pravidiel a doporučení.
Dávam +
odo, oproti tem mineralnim (AH) a biomineralnim (jidb) co zkousel, verim ze chutove to pod biocannou bude o fousek lepsi... The best netvrdil, jen ze u nej vyhrala. Biocanna je spicka pokud jde o organiku, pod to se taky podepisuju.
jinak spravny suseni nejlip s curingem je zaklad k ty spravny chuti.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Ano presne tak pro me osobne zatim nejlepsi co sem hoolil bylo z hliny + biocanna a taky obecne hydro vs hlina pro me je hlin lepsi vic mi to chutná ... ale neni to objektivni protoze pokazdy experimentuju s jinym modelem... hlavne u te canny staci dodrzet vstupni ph a davkovani dle tabulek +/- u hydra se resi vic veci jako ec ph vymenovani roztoku priprava noveho ... teplota vody ... brzy postavim svou prvni matkarnu a budu hledat idealni maminu a nejradeji bych si ji vybral od nejakyho matkare jako klon at me mine ten slozity proces selekce jestli mi rozumite