Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hmm ja kdyz tam narvu tez bio grow, blom, heaven, tak mi to taky klesne cca z 7neco az na cca na 5,9-6.... a musim navysit :-( jak to ze se to nekomu hne a nekomu nee????
Původní příspěvek od dafy Hmm ja kdyz tam narvu tez bio grow, blom, heaven, tak mi to taky klesne cca z 7neco az na cca na 5,9-6.... a musim navysit :-( jak to ze se to nekomu hne a nekomu nee????
To taky nechapu jak je to mozny.
S jednim zkusenym growerem sme si zase psaly ze me udrzi kyselina citronova snizene PH odstate vody i 3-4 dny a naopak u nej se to zmeni hned druhy den. Psal mi ze pravdepodobne to zpusobuje odlisna voda z kohoutku ,tak mozna ze to muze byt odpoved i tady na to.
LinChi
Proc si myslis ze budes bojovat urcite s plisni? Ty snad nemas ofuk a odtah? Az te to zacne nakvetat tak prestan rosit kyti.
Tak mám doma prozatím CannaCure ... je to takovy uni-Postřik tak snad to nějak pomuže.. jinak když si čtu .. tak zálivku bnych měl obohatit o živiny každý týden 1-3x .. jak to mám udělat když mi květník schne aj 8 dní ( po pořádným zalití )
Btw kámoš se ptal ve škole učitelky... a prý mám vypnout ty větráky.. kvuli vlhkosti .. prý je mám porosit a nechat bez větru .. co si o tom kdo myslíte.. Foukám na ně 15/15 minut... on/off .... a nijak mi nepříjde že jim to vadí navíc je to i kvuli hmyzakům .. ne ???
Když si tak pročítam ruzný thready.. tak naražím i na frajery co to hnojí zalivkou . /sodík 400w/ každý druhý den ... jako vážně fakt nevím co mám s tím zalívaním dělat..
Chtělo by to nějaký schéma zalevaní ..
jde o to že pod ledkama sice není takový teplo jako pod sodíkem
Nez se do nekoho pustis tak si priste dobre precti text.
Nic takoveho jsem ani nenapsal , ani jsem to tak vubec nemyslel.
Jsi asi prilis domyslivy.
Na zakladce jsou ucitelky , na strednich a vysokych skolach jsou profesorky, pokud se nepletu.
Jen jsem se LinChiho ptal a tim jsem myslel (pro mene chapavejsi ) skolu zakladni. Verim ze ostatni to bezpochyby pochopili.
A krome toho dle komunikace a ted doufam ze se LinChi neurazi uz me nekolikrat napadlo ze pise nactilety. Coz neni nic urazejiciho.
Stacilo abys ho nechal jen odpovedet aniz by ses do toho zacal montovat a bylo by to pravdeporobne ok.
Ani na to nemusis nijak reagovat jelikoz ja s tebou neminim diskutovat o nicem.
Samozrejme ze drzim taky palce a to uz od zacatku.
Naposledy upravil Madical-Strains 12-12-2016 v 16:22 PM
Já přiteli pracuju v automobilce v nošovicích je mě 21 pokud jsi z toho nervozní .. kamrad studuje druhou střední .. tentokráát zahradníka..
takže není se čeho bát... je to okey všecko
jo mám asi pro pozemšťany zvláštní zpusob zapisu do počítače.. ale když ja měl na sloh dycky raděj papír a propisku
jinak ja na střední oslovoval všechny učitele učitel.. Profesor rozhodně ne.. !! Profesor musí mít trochu jinej titul než učitel .. a pokud na střední chce nějaký učitel oslovovat profesor.. at prvně ukáže titul ja takhle provokoval denodenně učitele který vyžadoval aby se mu říkalo professore a přitom kár obyčejný to byl ! ale kvuli němu nemám maturitu no DDD
tak dělám další fotoreport.. holky rostou to nemužu tvrdit že ne .. a jsou celkem veliký už ale i tak mě furt trápí tyhle závady na listech ..
vím že sem na začátku zapinkal pH zálivky.. a ted leju jen naměřených 6,3-6,7 jak kdy se povede
jinak ph snížím pomocí kys. citr..
zjistil sem že jedlá Soda pH zvyšuje.. akorát teda nevím jaky vliv to má na kytí tak jestli někdo nevíte