Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » LED Mars Hydro II 207W (Grower začatečník) Pomoc Vítána
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
dafy
Nový Člen

Karma uživatele dafy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Hmm ja kdyz tam narvu tez bio grow, blom, heaven, tak mi to taky klesne cca z 7neco az na cca na 5,9-6.... a musim navysit :-( jak to ze se to nekomu hne a nekomu nee????

Old Post 11-12-2016 v 18:47 PM
dafy je offline   Profil uživatele dafy   Find more posts by dafy   Foto galerie člena dafy   Click here to Send dafy a Private Message   Add dafy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Karma uživatele LinChi - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

mno takže zítra jdu do growshopu pro pythamin a pro něco proti plísni mužete doporučit čím vším chránit rostlinky ??

Mám stoprocentní pocit že budu válčit s plísní ..

Old Post 11-12-2016 v 18:55 PM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 211

citace:
Původní příspěvek od dafy
Hmm ja kdyz tam narvu tez bio grow, blom, heaven, tak mi to taky klesne cca z 7neco az na cca na 5,9-6.... a musim navysit :-( jak to ze se to nekomu hne a nekomu nee????

To taky nechapu jak je to mozny.
S jednim zkusenym growerem sme si zase psaly ze me udrzi kyselina citronova snizene PH odstate vody i 3-4 dny a naopak u nej se to zmeni hned druhy den. Psal mi ze pravdepodobne to zpusobuje odlisna voda z kohoutku ,tak mozna ze to muze byt odpoved i tady na to.

LinChi
Proc si myslis ze budes bojovat urcite s plisni? Ty snad nemas ofuk a odtah? Az te to zacne nakvetat tak prestan rosit kyti.

Nerozumim, proc bys mel mit plisen?

Old Post 11-12-2016 v 20:28 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 212

mám na listech bíle tečky bílé na jednom listě takový bělavý okraj listu ... nevím počkám na světlo a nafotím

Old Post 12-12-2016 v 03:12 AM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 213

Maly bily tecky jsou take svilusky, svine jedny! Ale ja je nastesti nikdy nevidel na vlastni oci.

Old Post 12-12-2016 v 09:19 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 214

Tak mám doma prozatím CannaCure ... je to takovy uni-Postřik tak snad to nějak pomuže.. jinak když si čtu .. tak zálivku bnych měl obohatit o živiny každý týden 1-3x .. jak to mám udělat když mi květník schne aj 8 dní ( po pořádným zalití )

Btw kámoš se ptal ve škole učitelky... a prý mám vypnout ty větráky.. kvuli vlhkosti .. prý je mám porosit a nechat bez větru .. co si o tom kdo myslíte.. Foukám na ně 15/15 minut... on/off .... a nijak mi nepříjde že jim to vadí navíc je to i kvuli hmyzakům .. ne ???

Když si tak pročítam ruzný thready.. tak naražím i na frajery co to hnojí zalivkou . /sodík 400w/ každý druhý den ... jako vážně fakt nevím co mám s tím zalívaním dělat..

Chtělo by to nějaký schéma zalevaní ..

jde o to že pod ledkama sice není takový teplo jako pod sodíkem

ale i tak tam těch 26 mám

Naposledy upravil LinChi 12-12-2016 v 13:23 PM

Old Post 12-12-2016 v 12:33 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 215

Ty chodis jeste do skoly ????????? !!!!!!!!!

Ja jsem predpokladal ze tento web ma podminku 18 let.
Tak to sorry , kamo.

Old Post 12-12-2016 v 14:25 PM
sWei
Stálý Člen

Karma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

to že chodí do školy znamená že mu není 18? od kdy? ... jinak držim ti palce Linchi at to dojedeš pěkně do konce

Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.

Můj microgrow 40w (hotovo) , Můj 2. microgrow , Outdoor 2012 , Kalfas grow 200w CFL , 3. Micro 72w , Balkon 2014 , Balkon 2016

Homebox 30x30x60cm 55w , Led 164w 60x30x80 , Micro 55w CFL + 70w HPS 2019 (Aktuální)

Old Post 12-12-2016 v 14:35 PM
sWei je offline   Profil uživatele sWei   Find more posts by sWei   Foto galerie člena sWei   Click here to Send sWei a Private Message   Add sWei to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 217

Nez se do nekoho pustis tak si priste dobre precti text.
Nic takoveho jsem ani nenapsal , ani jsem to tak vubec nemyslel.
Jsi asi prilis domyslivy.

Na zakladce jsou ucitelky , na strednich a vysokych skolach jsou profesorky, pokud se nepletu.
Jen jsem se LinChiho ptal a tim jsem myslel (pro mene chapavejsi ) skolu zakladni. Verim ze ostatni to bezpochyby pochopili.
A krome toho dle komunikace a ted doufam ze se LinChi neurazi uz me nekolikrat napadlo ze pise nactilety. Coz neni nic urazejiciho.

Stacilo abys ho nechal jen odpovedet aniz by ses do toho zacal montovat a bylo by to pravdeporobne ok.
Ani na to nemusis nijak reagovat jelikoz ja s tebou neminim diskutovat o nicem.

Samozrejme ze drzim taky palce a to uz od zacatku.

Naposledy upravil Madical-Strains 12-12-2016 v 16:22 PM

Old Post 12-12-2016 v 15:43 PM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 218

Já přiteli pracuju v automobilce v nošovicích je mě 21 pokud jsi z toho nervozní .. kamrad studuje druhou střední .. tentokráát zahradníka..
takže není se čeho bát... je to okey všecko
jo mám asi pro pozemšťany zvláštní zpusob zapisu do počítače.. ale když ja měl na sloh dycky raděj papír a propisku

jinak ja na střední oslovoval všechny učitele učitel.. Profesor rozhodně ne.. !! Profesor musí mít trochu jinej titul než učitel .. a pokud na střední chce nějaký učitel oslovovat profesor.. at prvně ukáže titul ja takhle provokoval denodenně učitele který vyžadoval aby se mu říkalo professore a přitom kár obyčejný to byl ! ale kvuli němu nemám maturitu no DDD

Old Post 12-12-2016 v 18:46 PM
dafy
Nový Člen

Karma uživatele dafy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

Tomu rozumim:-))) PRINCIP! :-)

Old Post 12-12-2016 v 19:26 PM
dafy je offline   Profil uživatele dafy   Find more posts by dafy   Foto galerie člena dafy   Click here to Send dafy a Private Message   Add dafy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 220

Ok . Tak to jsem moc rad .
Presvedcil si me a uz o tom nepochybuji.

A omlouvam ze jsem byl vuci tobe chvilku podezrivavy.

Naposledy upravil Madical-Strains 12-12-2016 v 20:55 PM

Old Post 12-12-2016 v 20:33 PM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 221

tak dělám další fotoreport.. holky rostou to nemužu tvrdit že ne .. a jsou celkem veliký už ale i tak mě furt trápí tyhle závady na listech ..
vím že sem na začátku zapinkal pH zálivky.. a ted leju jen naměřených 6,3-6,7 jak kdy se povede
jinak ph snížím pomocí kys. citr..
zjistil sem že jedlá Soda pH zvyšuje.. akorát teda nevím jaky vliv to má na kytí tak jestli někdo nevíte

Old Post 13-12-2016 v 14:05 PM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 222

Deficity listů detaily

Old Post 13-12-2016 v 14:07 PM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 223

na vánoce to bude chtít lepší fotak takhle se dělit o fotky.... ale kdo měl vědět že to vubec budu řešit tady na growweru

Old Post 13-12-2016 v 14:08 PM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 224

nejvíc by mě zajímalo jestli je to tím Ph vody. /(tudíž živiny )
Nebo plísen nebo zvyřatka
nebo přelití /(přeschnutí se nebojím )

Old Post 13-12-2016 v 14:10 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás