Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2Rhino: Myslím, že ano. Veď niektorým growerom, ako aj mne, niektoré rastlinky ešte nekvitnú a sú celú dobu vonku. Takže ak ju dáš von, tak ti skôr či neskôr začne kvitnúť. Vyskúšaj a uvidíš.
2clinic: zvlastni, vetsinou lidem, ktery pestujou Ob venku (Ja taky)¨uz zacala kvest, ale tou Top 44 se neznepokojuj, Me taky jeste nekvete, a kamos ji sklizel v listopadu Hele doufej, ze nebude pod nulou, jinak si myslim, ze to stihaj. Vubec ta NPP je hodne odolna vuci chladnymu pocasi. Fakt neboj. V zari to prijit musi
ABSURDUS:jo díky snad to dozraje dneska skusím některé pohnojit kristalonem(plod a květ)a některým šoupnu slepičinec a uvidím ale snad..=)-- ...PEACE...
to Ono: Jj tak dík... Kytky cca 30cm vysoký & FIM.
to Golghota: No slunce tam svití dopoledne-odpoledne, jinak tam je světlo pořád, ale ne přímý sluneční paprsky.
Rhino :Tak to by melo byt v pohode,me No namy zacaly kvest jako prvni!Protoze vetsina No namu je pestovana venku hoodne dlouho!Dej tomu potom nejakou hnojku na kvet a uvidis,ze by to melo vyjit!A to ti ani samci za oknem nevykvetli?Me za oknem uz v kvetnu Papaya (30cm) zacala ukazovat perflowers a chtela kvest...sla hned ven a tet zacala kvest tak pred 15dny!A samci mi v tu dobu vykvetli hned dva...
ja mam super skunk a tiez sa mi teraz nahodili perflowers az ked som im dopomohol plagronom alga blut a phytaminom..nalial som na ne konsku davku a v klude to rozdychali.trosku spodne listy obzltli ale zacali drtit do kvetu..ale aj tak neverim ze to dozreje ,,zacalo byt uz dost chladno a prsi kazdy druhy den..a bude uz len horsie..myslim ze by kazdemu prospelo pekne dlheeee, slnecneeee babie leto...alebo okolo toho v lese postavim foliovnik
me teprve pomalu zacina kvest JACK FLASH, loni sem jel AK-cko PwP , ak zacalo kvest az nekdy okolo 10zari, a PwP o tejden driv a fklidu to stihli dojet...ma bejt teply zari, tak klid growers to dopadne nejak letos
Co sem slyšel dlouhodobou předpověď, tak má být v září líp jak v říjnu, teplotně nadprůměrné, srážkově průměrné, ale tyhlety předpovědi jsou velmi nepřesné, maximálně jde počasí určit tak na 4 dny dopředu přesně.
Nezbývá než doufat, já taky čekám až mi začnou mé kytky kvést, akorát C99 asi před měsícem hodila preflowers, ale zatím pořád nic.
Přeju všem dobrou a neplesnivou sklizeň .