Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bloombastic je prostředek na zvýšení výnosu ve druhé fázi květu, takže to není hnojivo jako takové ale jen doplněk, ty potřebuješ po celou dobu života kytky hlavně základní hnojiva která mají poměr N-P-K pro určitou fázi života.
Zdar, mohl by mi někdo poradit co jí chybí? Objevuje se to jen na pár listech na jedné kytce na straně u přítahu do boxu. Médium hlína, 3 týden květu.
Dík jak c
Mám na listech nějaký flíčky a vypadá to že se to šíří. Je to asi v prde.. 15 den v květu . Neporadí prosím někdo co by to mohlo být? S hnojením to nepřeháním.
Mám na listech nějaký flíčky a vypadá to že se to šíří. Je to asi v prde.. 15 den v květu . Neporadí prosím někdo co by to mohlo být? S hnojením to nepřeháním.
ty tečky to bude nějaky prvek .. ca ... to je normali fotka ? je to nějake fialove
To bude fotka pod ledkou. JInak canna tedka rozdaval prima letak (dostal sem jak sem cosi kupoval v growshopu) a tam jsou krasne velke fotky listu a vysvetlene co jim chybi. Dopourcuju si sehnat.
Původní příspěvek od Jamal_BUFU Zdar, mohl by mi někdo poradit co jí chybí? Objevuje se to jen na pár listech na jedné kytce na straně u přítahu do boxu. Médium hlína, 3 týden květu.
Dík jak c
ono to vypada cekově ..že potřebude přihnojit
nic podobneho jsem zatim neviděl-plísen?
co ten stonek červeny? je to takova odruda,nebo to ma jen tahle kytka
Když jsem to fotil tak trochu na to svítila ledka. Ale ty tečky vypadaj v realu stejně jak na fotce možná více oranžový. Do hlíny jsem dal pár granulek koňských hov. když jsem to sázel. Hlína byla nová neprohnojená. Jesi to není od toho.
Co jsou to ty prvky ...cr ? Ten letách bych chtěl, kde ho můžu sehnat? Díky.
Původní příspěvek od Dexter-84 Když jsem to fotil tak trochu na to svítila ledka. Ale ty tečky vypadaj v realu stejně jak na fotce možná více oranžový. Do hlíny jsem dal pár granulek koňských hov. když jsem to sázel. Hlína byla nová neprohnojená. Jesi to není od toho.
Aha. Tady nejspíš bude zakopaný pes. Ty dáváš hovna na indoor?!? A předpokládám že ještě navrch jim leješ vodu s hnojivy, že ano? To není nejlepší nápad.
Při indooru se hnojí zálivkou aby bylo možné reagovat na potřeby kytky a dát jiné hnojení pro květ. Když tam dáš granulovaný hnůj, tak ten uvolňuje živiny dlouho a nejde to regulovat jako když víc naředíš hnojky v zálivce.
Původní příspěvek od Dexter-84 Když jsem to fotil tak trochu na to svítila ledka. Ale ty tečky vypadaj v realu stejně jak na fotce možná více oranžový. Do hlíny jsem dal pár granulek koňských hov. když jsem to sázel. Hlína byla nová neprohnojená. Jesi to není od toho.
CHROM ...ALE TO JSEM NAPSAL BLBOST myslel jsem tim jespíše Cu .Takže bych tam viděl hlavně asi ten vapník
ono to vypada cekově ..že potřebude přihnojit
nic podobneho jsem zatim neviděl-plísen?
co ten stonek červeny? je to takova odruda,nebo to ma jen tahle kytka
Plíseň nevím no vzduchotechnika jede stále a ty hnědé flíčky jsou jen na pár listech. Týká se to pár jedinců a jsou celkově světlější než ostatní, ale přitom je hnojím stejně jak ostatní a ostatní jsou hezky tmavé a bez problému. A zdá se mi že už tak hnojím často co 2-3 dny EC zálivky je 1,3 a výtok 2-2.2. Takže nechápu kde by mohl být problém.
Model je to AK 48 a ty červené stonky má většina kvítí, myslel jsem jestli to není teplotou, ale pod 18 mi to nikdy nešlo, max je 30 kdy mi spíná naplno vzduchna. Může to být teplotou to začervenaní stonků k listům?
Na fotce jdou vidět ty světlé, první řada, levá a prostřední holka.
Plíseň nevím no vzduchotechnika jede stále a ty hnědé flíčky jsou jen na pár listech. Týká se to pár jedinců a jsou celkově světlější než ostatní, ale přitom je hnojím stejně jak ostatní a ostatní jsou hezky tmavé a bez problému. A zdá se mi že už tak hnojím často co 2-3 dny EC zálivky je 1,3 a výtok 2-2.2. Takže nechápu kde by mohl být problém.
Model je to AK 48 a ty červené stonky má většina kvítí, myslel jsem jestli to není teplotou, ale pod 18 mi to nikdy nešlo, max je 30 kdy mi spíná naplno vzduchna. Může to být teplotou to začervenaní stonků k listům?
Na fotce jdou vidět ty světlé, první řada, levá a prostřední holka.
Dík za rady
Písal si že je to u prítahu ..studeneho vzduchu predpokladám..takže tá strana može byt trošku podchladená? vylúčené prvky atd..
Dávám asi pět granulek do 6l hlíny - nepatrné, poprvé když jsem to zkoušel dával jsem 20 a listy byli v pohodě. Poradil mě to borec co mívá slušnou úrodu. To tak dělám už asi 20 kolo a nikdy nic.
Nedávám žádnou zálivku to by bylo už dávno přehnojené a taky bych padl smrady.. Každý ví že se granule dlouho rozkládají. Mám dost chem. hnojek na květ ale přihnojuji jen podle potřeby. Dříve se mě stalo že jsem to trocha přehnojil. Mysak díky bude to ten vápník už mě to řeklo více lidí. Ty granule mají taky vápník tak je možný že jedna je moc blízko kořene. Kytky vypadají fajne to bude ok. Na fotce je ten nejvíce napadenej list a to byl jedinej tak hroznej. Jinak občas malá tečka na dvou dalších ale vypadá to že se to zastavilo a nejde to dál. Ale docela mě to vyděsilo. Díky za rady.