Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Bloombastic je prostředek na zvýšení výnosu ve druhé fázi květu, takže to není hnojivo jako takové ale jen doplněk, ty potřebuješ po celou dobu života kytky hlavně základní hnojiva která mají poměr N-P-K pro určitou fázi života.

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 24-11-2015 v 18:48 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

Od jakého výrobce ten Bloombastic máš, tam kup i základní růstové a květové hnojivo.

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 24-11-2015 v 18:50 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
whiteT
Nový Člen

Karma uživatele whiteT - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

citace:
Původní příspěvek od doxenon
Od jakého výrobce ten Bloombastic máš, tam kup i základní růstové a květové hnojivo.

Je to od ATAMI. no idem kuknut nieco teda..

Old Post 24-11-2015 v 18:57 PM
whiteT je offline   Profil uživatele whiteT   Find more posts by whiteT   Foto galerie člena whiteT   Click here to Send whiteT a Private Message   Add whiteT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamal_BUFU
Nový Člen

Karma uživatele Jamal_BUFU - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

Zdar, mohl by mi někdo poradit co jí chybí? Objevuje se to jen na pár listech na jedné kytce na straně u přítahu do boxu. Médium hlína, 3 týden květu.
Dík jak c

Old Post 29-11-2015 v 06:09 AM
Jamal_BUFU je offline   Profil uživatele Jamal_BUFU   Find more posts by Jamal_BUFU   Foto galerie člena Jamal_BUFU   Click here to Send Jamal_BUFU a Private Message   Add Jamal_BUFU to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dexter-84
Stálý Člen

Karma uživatele Dexter-84 - 0% PěstitelskáKarma uživatele Dexter-84 - 0% Pěstitelská

Oranžové tečky Příspěvek č. 213

Ahoj,

Mám na listech nějaký flíčky a vypadá to že se to šíří. Je to asi v prde.. 15 den v květu . Neporadí prosím někdo co by to mohlo být? S hnojením to nepřeháním.

Old Post 30-11-2015 v 19:07 PM
Dexter-84 je offline   Profil uživatele Dexter-84   Find more posts by Dexter-84   Foto galerie člena Dexter-84   Click here to Send Dexter-84 a Private Message   Add Dexter-84 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dexter-84! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Re: Oranžové tečky Příspěvek č. 214

citace:
Původní příspěvek od Dexter-84
Ahoj,

Mám na listech nějaký flíčky a vypadá to že se to šíří. Je to asi v prde.. 15 den v květu . Neporadí prosím někdo co by to mohlo být? S hnojením to nepřeháním.

Koukl jsi se lupou dospod? Je tam nějaký hmyz?

Old Post 30-11-2015 v 19:56 PM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dexter-84
Stálý Člen

Karma uživatele Dexter-84 - 0% PěstitelskáKarma uživatele Dexter-84 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

Není tam žádný zvířectvo. Aspoň nic nepozoruji, ani jedna muška či jiná havěť. Jsem z toho nešťastnej

Old Post 01-12-2015 v 05:30 AM
Dexter-84 je offline   Profil uživatele Dexter-84   Find more posts by Dexter-84   Foto galerie člena Dexter-84   Click here to Send Dexter-84 a Private Message   Add Dexter-84 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dexter-84! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Re: Oranžové tečky Příspěvek č. 216

citace:
Ahoj,

ty tečky to bude nějaky prvek .. ca ... to je normali fotka ? je to nějake fialove

Naposledy upravil mysak 01-12-2015 v 18:44 PM

Old Post 01-12-2015 v 14:01 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

To bude fotka pod ledkou. JInak canna tedka rozdaval prima letak (dostal sem jak sem cosi kupoval v growshopu) a tam jsou krasne velke fotky listu a vysvetlene co jim chybi. Dopourcuju si sehnat.

Kvalita predevsim!

Old Post 01-12-2015 v 14:07 PM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

citace:
Původní příspěvek od Jamal_BUFU
Zdar, mohl by mi někdo poradit co jí chybí? Objevuje se to jen na pár listech na jedné kytce na straně u přítahu do boxu. Médium hlína, 3 týden květu.
Dík jak c

ono to vypada cekově ..že potřebude přihnojit
nic podobneho jsem zatim neviděl-plísen?
co ten stonek červeny? je to takova odruda,nebo to ma jen tahle kytka

Old Post 01-12-2015 v 14:31 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dexter-84
Stálý Člen

Příspěvek č. 219

Když jsem to fotil tak trochu na to svítila ledka. Ale ty tečky vypadaj v realu stejně jak na fotce možná více oranžový. Do hlíny jsem dal pár granulek koňských hov. když jsem to sázel. Hlína byla nová neprohnojená. Jesi to není od toho.
Co jsou to ty prvky ...cr ? Ten letách bych chtěl, kde ho můžu sehnat? Díky.

Old Post 01-12-2015 v 16:16 PM
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

citace:
Když jsem to fotil tak trochu na to svítila ledka. Ale ty tečky vypadaj v realu stejně jak na fotce možná více oranžový. Do hlíny jsem dal pár granulek koňských hov. když jsem to sázel. Hlína byla nová neprohnojená. Jesi to není od toho.

Aha. Tady nejspíš bude zakopaný pes. Ty dáváš hovna na indoor?!? A předpokládám že ještě navrch jim leješ vodu s hnojivy, že ano? To není nejlepší nápad.
Při indooru se hnojí zálivkou aby bylo možné reagovat na potřeby kytky a dát jiné hnojení pro květ. Když tam dáš granulovaný hnůj, tak ten uvolňuje živiny dlouho a nejde to regulovat jako když víc naředíš hnojky v zálivce.

Old Post 01-12-2015 v 16:56 PM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Příspěvek č. 221

citace:

CHROM ...ALE TO JSEM NAPSAL BLBOST myslel jsem tim jespíše Cu .Takže bych tam viděl hlavně asi ten vapník

Old Post 01-12-2015 v 18:45 PM
Jamal_BUFU
Nový Člen

Karma uživatele Jamal_BUFU - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

citace:
Původní příspěvek od mysak

ono to vypada cekově ..že potřebude přihnojit
nic podobneho jsem zatim neviděl-plísen?
co ten stonek červeny? je to takova odruda,nebo to ma jen tahle kytka

Plíseň nevím no vzduchotechnika jede stále a ty hnědé flíčky jsou jen na pár listech. Týká se to pár jedinců a jsou celkově světlější než ostatní, ale přitom je hnojím stejně jak ostatní a ostatní jsou hezky tmavé a bez problému. A zdá se mi že už tak hnojím často co 2-3 dny EC zálivky je 1,3 a výtok 2-2.2. Takže nechápu kde by mohl být problém.
Model je to AK 48 a ty červené stonky má většina kvítí, myslel jsem jestli to není teplotou, ale pod 18 mi to nikdy nešlo, max je 30 kdy mi spíná naplno vzduchna. Může to být teplotou to začervenaní stonků k listům?
Na fotce jdou vidět ty světlé, první řada, levá a prostřední holka.

Dík za rady

Old Post 02-12-2015 v 05:14 AM
Jamal_BUFU je offline   Profil uživatele Jamal_BUFU   Find more posts by Jamal_BUFU   Foto galerie člena Jamal_BUFU   Click here to Send Jamal_BUFU a Private Message   Add Jamal_BUFU to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

citace:
Původní příspěvek od Jamal_BUFU

Plíseň nevím no vzduchotechnika jede stále a ty hnědé flíčky jsou jen na pár listech. Týká se to pár jedinců a jsou celkově světlější než ostatní, ale přitom je hnojím stejně jak ostatní a ostatní jsou hezky tmavé a bez problému. A zdá se mi že už tak hnojím často co 2-3 dny EC zálivky je 1,3 a výtok 2-2.2. Takže nechápu kde by mohl být problém.
Model je to AK 48 a ty červené stonky má většina kvítí, myslel jsem jestli to není teplotou, ale pod 18 mi to nikdy nešlo, max je 30 kdy mi spíná naplno vzduchna. Může to být teplotou to začervenaní stonků k listům?
Na fotce jdou vidět ty světlé, první řada, levá a prostřední holka.

Dík za rady

Písal si že je to u prítahu ..studeneho vzduchu predpokladám..takže tá strana može byt trošku podchladená? vylúčené prvky atd..

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 02-12-2015 v 08:19 AM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dexter-84
Stálý Člen

Příspěvek č. 224

Dávám asi pět granulek do 6l hlíny - nepatrné, poprvé když jsem to zkoušel dával jsem 20 a listy byli v pohodě. Poradil mě to borec co mívá slušnou úrodu. To tak dělám už asi 20 kolo a nikdy nic.
Nedávám žádnou zálivku to by bylo už dávno přehnojené a taky bych padl smrady.. Každý ví že se granule dlouho rozkládají. Mám dost chem. hnojek na květ ale přihnojuji jen podle potřeby. Dříve se mě stalo že jsem to trocha přehnojil. Mysak díky bude to ten vápník už mě to řeklo více lidí. Ty granule mají taky vápník tak je možný že jedna je moc blízko kořene. Kytky vypadají fajne to bude ok. Na fotce je ten nejvíce napadenej list a to byl jedinej tak hroznej. Jinak občas malá tečka na dvou dalších ale vypadá to že se to zastavilo a nejde to dál. Ale docela mě to vyděsilo. Díky za rady.

Naposledy upravil Dexter-84 02-12-2015 v 10:17 AM

Old Post 02-12-2015 v 09:53 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:00 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás