Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja zatim hnojim KR-start a koupil jsem W super a OBM. mam vysadit kristalon? nebo jde zkombinovat vsechno? kyti jedou v hlině a potřebuju poradit jak +- zkloubit OBM a Wuxal? na 1l vody... diky za radu... muzu se tak vyvarovat zbytecnemu tyrani kyti...
tak ten krystalon bych vysadil a hnojil v růstu WUXALEM(jestli se nepletu tak má více N ) a na květ OBM.A kdyby si chtěl ještě kytim
dopřát něco víc tak nějaký stimulátory např. ALGASTIM(růstový ),LIGNOHUMÁT KVĚT apod.
P.S.:mluvim o klasickejch přípravcích za pár kaček,který koupíš normálně v drogerii nebo přes net.
copak voto aplikovat ho každej den klidně můžeš,ale to asi nebude mít smysl,protože kytky ho potřebulou taky chvíli vstřebávat.
(píše se tu 1x za 5 dní,že je idealní-já dělám postřik 1x za 3dny)
na rust do hliny mi prisel nejlepsi vermesfluid(na hydro teprv vyzkusam) jel ho i xmalcolm a taky rikal ze je prej hodne dobrej davkovani podle obalu i tak je dost velky a kytkam docela prospiva mear vlček
Ahoj,
jedu 6 týden a zajímá mne, zda se hnojivo PK dává do společného hnojení s 1,2,3 stupněm, nebo zda se s ním pouze přikrmuje zvlášť. a zda je stále potřeba dávat kořenový stimulátor? díky za radu. Hathor
k trojsložkovému hnojivu PK 13-14 netřeba přidávat - jeho funkci supluje složka Bloom (červená) - ovšem pochopitelně to neuškodí
kořenový stimulátor má smysl dávat maximálně do přepnutí na květ - (ve specifikých případech jako je extrémní SOG i na 12/12)
good luck
Snarky
Byl bych vam vdecnej kdyby jste tu napsali i koncentrace jinych hnojiv nez AH protoze ty jsou celkem drahy. Co treba ten wuxal super ? Tedka s kamosem skladame 70 hydro podle G-mana ale budeme pestovat po 1. takze tady porad hledam nejaky koncentrace hnojiv a kazdej porad AH. Hodte tu kdyztak nejakej odkaz na jinej thread. Diky
tak me napada dawate do bublaku odstatou wodu nebo primo z kohoutku ta odstata by byl asi docela slusnej problem se skladowanim mozna je to totalni blbost a neboje to tady psany uz tri milion krat ale ja sem to nigde nenasel tak newim
mear vlček
no přijde na to jaký má NPK poměr ten bloom - jestli je to general hydro nebo advanced hydro - kdyby to zhruba odpovídalo tak by to neměl být problém - ale řek bych že vzhledem k tomu že ten bloom je levnější než kdekterý pékáčko tak bych radši asi bejt tebou skočil pro ten bloom
timhle hnojim,pestuji hydroponicky,neroste to a zloutne to,nevim si rady.Myslim si ze chyba je nekde v hnojeni.Je tento Wuxal super vhodny pro hydroponii,nebo jich je vice druhu???Kyticky pomalu umiraji,prosim pomoc