Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.::bobr bibr::.
no tak vyklicia ti podla toho ake mas silne a zdrave semienka mne teraz vyklicili za 24 hodin mal som ich medzi mokrymi servitkami ale moze to trvat aj par dni...a taka otazka ty si ich rovno zasadil do zeme ? alebo si ich mal na nejakom mokrom papieropvom obrusku ???
mam otazku som novy v pestovani indooru .. ako vysoko ma svietit svetlo (250W sodik) od rastliniek ? teraz mam okolo 30 cm mam 2x 12V 12 cm-12cm vetracky na privod vzduch a 1 x na odvod .. teplota 27-30`C vlhkost 65% svietim 18/6 pridavam CO2 2x denne po 1min.. co si o tom myslite ?
hey plz dajte mi niekto wase ICQ lebo potreboval by som wyswetlit celeee toto wsetko nejakym inaksim sposobom lebo tu je nieco tam nieco tam a mam z toho taku sprostu hlavu ze ani kalit nepotrebujem tak ak tu je niekto schopnyy ktory uz dal dozeme X outdorou tak PLZ NAPISTE MIIII WASE IIICCCQQQQ )))) DAAAAKKKKUUUJEEEEMMM ))))
zdravim vsechny.jsem tu novej a potreboval par rad.rostou mi zatim pet dni a uz se pekne chytli,ale tentokrat jsou to klony super skunku,ktery maji byt hotovi za 48dni a ja nevim jak na ne.jestli klasickych 18/6 rust a po trech tydnech12/12,nebo jestli na to mam jit jinak.mam metr ctverecni,400W sodikovku a mam to vhline.za kazdou radu budu moc rad.
ahojte...prosim o radu...ake semena by ste odporucili totalnemu zaciatocnikovy, ktory chce ist v darkroome 60x60x140 s LEDkami 96w
nieco menej narocne nech to hned neskape :P
ještě by mě zajímalo jakou max. hranici Co2 v procentech oproti normálnímu vzduchu kytka užitečně využije....kdybys třeba kytkám v uzavřených nádobách dodal celkem 32% Co2, skoro bez kyslíku, který ale potřebuje v noci hlavně?????