Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja kdyz byl maly tak jsem se rad koupal.To jsem vzdycky behal po dome s nahou prdeli a rval: koupalaaaa. No a chvilku se me tahle prezdivka drzela. A kdyz jsem dostal ten zhoubny napad zaregistrovat se do tehle komunity fetaku a pochybnych existenci ,tak jsem si na to vzpomnel
Moj nick vznikol a prepisom slova S U I C I D E odzadu, ale s odobranim E, lebo to tam nesedelo... Ako som na to prisiel??? Tazko si spomenut... Pouzivam ho tiez na mailoch a tiez na chatoch... A moja civilna prezivka Slavo (nie je to moje krstne meno) vznikla z mojho priezviska... Uz je taka zauzivana, ze niektori pomaly zabudaju na moje ozajstne krstne meno...
Vzniklo to na prvni parbe StarCraftu s kamosema (1998). Nevedel sem jakej si mam napsat nick, tak mne tak od ty doby rikaj. Je to doslovny, protoze mam velky nohy.
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
hi all growers, muj nick vzniknul v dávných dobách (tj.asi tak pred 6-7 let) kdyz sem na počítači příval dooma a jako spravnej drsnak sem si daval prezdivku killer a jednoho dne sem se preklep a zniknul z toho klier a od ty doby mi to tak ve svete elektronyky zustalo. Tohlensto je takova moje univerzal e-net prezdivka a vyuzivam vsede na netu.
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_