Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pěkné jen mi řeknete jaké máte zkušenosti nebo nemáte s lámáním větví před sklizní ? ...několikráte se mi totiž stalo že krásně roztáhlá kytka neunesla po dešti sílu palic a větve si lehly/zlomily se ... pokud máte na kytky pravidelný dohled dá se to zachránit ,ale guerrila growers pro ně je to docela problém . Proto si myslím že nic se nemá přehánět a preferuji terminální výhon a postraní výhony zohnuté ,ale ne do pravého uhlu ...
Taky sem musim prihodit
Vlevo je Purple #1, vpravo je Orange Bud (semínko/řízek)
*a v květníku se krčí mamina afghani dítě předešlé rostliny vypadající velmi potentně ))
-přihazuju i detail jak prorezavam, snad to takhle stačí, zrovna takhle to vypadá když přijde o 20malých větvení
-no ale jinak, bejval bych nečekal, co udělá 2 a po dvou tydnech dalsi 2 fimy s Purplem
8) btw: měl jste někdo purple? hodte mi pls nějaký info, moc jsem toho nenašel
Zdravím
CHtěl sem se zeptat jestli můžu při ohýbání ostříhat nějaký listy,když je kytka ještě v růstu.Vím že je potřebuje,ale má jich dost a některý mi stíní na nový výhonky.Tak přemýšlím,že některý ošmikám i když je kytka v růstu.Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Zdravím
Ještě dotaz ohýbám pomocí kolínek,ale v místech kde je použiju zůstávají takoví hnědý čárky (fleky).Vždycky to pak zatřu štěpařským voskem kterej je na poranění rostlin a chtěl sem vědět jestli na to není ještě něco jinýho,případně jak tomu předejít úplně.Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Hej neviete niek to co s tym prosim? Vyzera to jako keby to presiel slon...nechapem....vietor? silny dazd? ostatne su ok a ta jedna je uplne na sracky.....vsetky konare boli olamane a polahane na zemi....ganja je burina...oni rastu dalej len som ich podviazal a celkom neumreli ale dost smutny pohlad je na to....z asi 10 vrcholov ostali 2 neporusene, ostatne su uplne dolamane ale ziju bo sa skrutili za slnkoma taha ich hore.....neviete co s tym....sama priroda mi to "supercroppla" sakra...
Tak sem taky přidám svý dvě horizontky. Obě jsou Orange Budky, položil jsem je cca před měsícem když měly kolem metru, teď je průměr kytky cca 150cm, všechny větve jsou roztahaný do stran a vyrašilo z nich mrtě výhonků. Proběhlo pár FIM zástřihů.
Hlavní důvod proč jsem se rozhodl pro toto řešení je místní komunita zmrdečků a zlodějíčků který nebaví nic tak moc jako sklízení cizích kytek, nyní vrcholky sahají cca 70cm, začíná nakvítat tak doufám že ve finále nebude nic nad těch cca 120cm což už je bezpečná výška XD
Jinak roztahováno pomocí nařezaný duše z kola, na konci u kyti smyčka a trochu natáhlá k pomocné tyčce, a nějaký výrustky jsou natáhlý pod provazem, zkrátka jak jen to šlo