Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja si to dal do kovovej masticky v tvaru pasty kteru sem otevrel na konci vytlacil prebytek kremu a strcil sacek plny a nakonci zase pekne zavrel a letel do bulharska . pohoda. kamosi davaju do kavy a pohoda. je vela spusobu jak prevezt pasou kontrolu.
Původní příspěvek od vlk ja si to dal do kovovej masticky v tvaru pasty kteru sem otevrel na konci vytlacil prebytek kremu a strcil sacek plny a nakonci zase pekne zavrel a letel do bulharska . pohoda. kamosi davaju do kavy a pohoda. je vela spusobu jak prevezt pasou kontrolu.
Zaklad je mit to u sebe a hlavne v nicem kovovym...hlavne jim v tom ramu nepipnout---nemit ani pasek ...a hlane to mit nak vakuovany kuli coklum a nikdo se na nic nepta
co ty vis co s tima kuframa delaj,co ty vis co na tom monitoru videj kdyz je to v kovovym obalu ...chce to na jistotu
A vtipny bylo ze sem byl jedinej kdo v tom ramu nepipal,,a naka rodinka s sebou mela do letadla nuzticky,tak jim je kupodivu zabavily a tady musely dat 25 euro za to ze jejich jedenactiletymu synovi ostrihaly nehty na rukou
Pokud jedete na dovolenou s rodicema tak zadnej problem. Ale pokud jedete samy treba s pritelkyni nebo s kamosem tak to uz by mohl byt problem... Ja jsem nikdy zadny problemy nemel a to jezdim za hranice s nacpanou filmovkou celkem casto
pred rokom som potrebovala previezt asi tri gramy,tak som si kupila obycajnu niveu,a napchala to tam.aj sa okolo toho psi obsmrdali,ale nic nenasli.myslim,ze je to celkom v pohode.mno,a do riti by som si to asi nepchaladrzim palce
jsem ted v UK. Cesta byla strasna, to vam povidam. Predtim co jsme nastoupili do eurotrainu, tak nam vsem prohlizeli veci. Docela hnus, prvne rentgenem a potom nekterym, treba tema s dredama, nebo divnzych barev kontrolovali veci. Nedoporucuju
ja ty maly rusky bastardy asi zabiju sedej tady celej den a hrajou tu flashovy hry mrdi...takze to beha pekelne pomaluuuuu
ja uz z prevazeni stihynemam klidne to v budoucnu dam znova ale promejslel sem vsechny moznosti a alternativy a je fakt jak tu nekdo rikal ze pokud nemate kilo heraku tak je to ok
v televizi jsem vydel psa co vycicha heroin ukryty v nadrzi z benzinem.co treba dat to do sklenicky od leku nebo jine male nadubky,a vlozit do termosky z LEDOVym cajem.tak aby to neplavalo na hladine.
jo jenze to ma chybicku,to bych fakt nedelal [mozna na hranicich]
ale v letadle,kdyz si to das do kufru [termosku] tak jim bude divny co to v ni je a ses namydlenej [pokud nemas stesi] a kdyz si s sebou vezmes termosku do letadla tak ses uz uplne jasnej protoze vsechno co mas u sebe nechaj projit rentgenem vedle ramu....takze taky smula
normalne to mit v saklu,milionkrat obalit potravinovou folii,kterou po par vrstvach poradne prosypes peprem ,obalis to lekarskou paskou,das si to do boty,nebo treba do kapesniku a ses ok
a ta folie zajisti vakuum takze skrz ni stejne nemuze nikdo nic cejtit ,,,uz to budu delat jenom takhle
Ako wyzera ta potravinarska folia ?Je to ta priesvitna,natahovacia do akej wam w mesiarstve daju salamu ?
Sa mi moc nezda že by zabranowala pachu,ale sice w tom vakuu niečo bude.
Nemate nekdo horuce skusenosti (ako sme v EU( s pašovanim do Madarska,Chorvatska.
Ideme autom a newem či to mam hadzat do nakeho korenia,kavy alebo mam srat na to a pytel dat do ponožky ?
ZDAR
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
V Turecku se domluvíte dost anglicky a hlavně paRusky, páč rusů je tam hafo. Ale v Turecku bych dýlo nesháněl, tamější minibusy plný zahalenejch týpků počmáraný jakoby taxík mě celkem děsily... moje máti se dokonce sama svezla s těma Abdulama až do města ke krámu s muzikou Ale čoudy sem tam teda nesháněl, jinak, pytle si musíš NARVAT DO PRDELE, tam se ti dívat rozhodně nebudou.
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong
Nas chytili jak jsme jeli do holandska na německych hranicich.. našli 0.3g pokuta 50euro ajeli jsme dal pul hodiny trvala prohlidka a zpatky jak jsme to vezli je třeba opravdu hodně deodorantu protože ještě ne jsme dojeli k německym hranicim tak to bylo opravdu citit jen lidskym nosem a to jsem to měl celkem dobře zabalene
muj soused ten si koupil 5 brk v holandu a nor,alne si to dal v trensitu mezi kosik s houbama a a normalne to projel azu do cek f poho a pak zjistil ze kolega co jel s nim mu jste narval 3brky do kastliku ale f poho
ja bych asi vzal gramac(pitlik) a narval bych to do ne a ten bych dal do vetsiho gramace a to bych zase narval do vetsiho gramace a ten bych narval do vetsiho gramace treba s peprem a to bych narval do nejvetsiho gramace s kafem a v pohode to bych pak treba obalil bonozkou a OK
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.