Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jelikoz voda je zakladni slozka potrebna k hydrolyze esterove vazby tak by mohl roztav nalejto do uzsi vyssi nadoby az a str tam spejli az to ztuhne tak ji vytahni a vodu co je na dne vylej tou dirkou v tuku po spejli...kdyz se ti to bude chtet delat
Čau letos si chci taky udělat konopnou mastičku.Ale když jsem přišel do lékarny a zeptal se paní jestli nemá bílou/lékařskou vazelínu,tak mi dala nějaky 30 nebo 50g tuby a vy tady píšete,že se to má dělat z jednoho kila tak mě prosím poraďte,kde tu vazelínu můžu koupit hledal jsem na internetu a nevím jestli je to přesně ono http://www.eod.cz/lekarna/kosmetika...green-435g500ml tak prosím někdo kdo ví, je to ona ?Nechci abych pak do toho naházel listy/palice a nijak mi to potom nepomohl,protože sem koupil špatnou vazelínu to by mě nasralo.
Zdravím,možná je to blbý dotaz,ale dočetl jsem se zde že do masti přidávají sušené listy a méně potřebné části rostliny,proto jsem se chtěl zeptat jestli do ní můžu dát jen šišky,mám totiž na zahrádce naké kytky co asi moc dobré nebudou,tak nevím co s tím a vyhazovat to nechci.
Původní příspěvek od Aladin Zdravím,možná je to blbý dotaz,ale dočetl jsem se zde že do masti přidávají sušené listy a méně potřebné části rostliny,proto jsem se chtěl zeptat jestli do ní můžu dát jen šišky,mám totiž na zahrádce naké kytky co asi moc dobré nebudou,tak nevím co s tím a vyhazovat to nechci.
já tam peru všechno...listy,větvičky a spodní paličky z kterých není ani do skla...ale i outdoor palice...prostě co zbyde/máš doma míň kvalitního z grow
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Zdravím.
Máte někdo zkušenost s konopnou mastí, kde je jako masťový základ použitý lanolín?(tuk z ovčí vlny). Kazí se stejně rychle jako sádlo nebo podléhá zkáze méně?
Nechci už používat vazelínu a obávám se, že čisté nevyškvařené vnitřní sádlo z domácího vepříka asi nikdy neseženu..
Děkuji za případné rady.
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Původní příspěvek od vrrn Zdravím.
Máte někdo zkušenost s konopnou mastí, kde je jako masťový základ použitý lanolín?(tuk z ovčí vlny). Kazí se stejně rychle jako sádlo nebo podléhá zkáze méně?
Nechci už používat vazelínu a obávám se, že čisté nevyškvařené vnitřní sádlo z domácího vepříka asi nikdy neseženu..
Děkuji za případné rady.
urcite je to mozné použít lanolín jelikoz je to taky nepolarni latka jak sadlo nebo vazelina.....myslim ze v tom neni zadny problem.. jinak zajimavej napad..a pokud by jsi chtela udelat si sadlo z domaciho vepre tak si kup bio hrbetni sadlo to nakrajej na kosticky a vytav v hrnci kde je male mnozstvi vody a mas sadlo u ktereho jsi jista ze je proste antibiotik....
urcite je to mozné použít lanolín jelikoz je to taky nepolarni latka jak sadlo nebo vazelina.....myslim ze v tom neni zadny problem.. jinak zajimavej napad..a pokud by jsi chtela udelat si sadlo z domaciho vepre tak si kup bio hrbetni sadlo to nakrajej na kosticky a vytav v hrnci kde je male mnozstvi vody a mas sadlo u ktereho jsi jista ze je proste antibiotik....
Diky moc za tip! Zkusim to bio hrbetni sadlo sehnat. Jinak dnes jsem koupila lanolin (zluty, bez pridane vody) a jeho konzistence je skoro stejna jako konzistence vazeliny, az na to, ze po namazani na ruce se lanolin krasne vstrebal. Ale jeho cena je docela vysoka - 200 g lanolinu za 200,-.
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
tak jsem dneska udelal prvni krok podle busky, ale za 20 minut smazeni ve vazeline mi matro zcernal, myslim ze neni uplne spalenej, ale je cernej. neni to spatne? podle na vodu snad to jinak nejde.
NEvím co si mám představit pod pojmem CBD ??Připadámi to že to jo su dva různé recepty jak udělat mast nebo se ta směs č 1 udělaná s listu smísí stou směsí která je udělaná s palic myslím ten koláč ....sem trochu zmaten
čau, mám možná trochu dementí otázku, ale musíte mě pochopit :-) dvě moje kytky mají plíseň na listech. jsou to moje lásky, strašně jsem se jim věnoval, přežily už dvě nemoci, tuny peněz ani nepočítám, ale ta láska a práce.. no a nechce se mi je vyhazovat, tak se chci zeptat, zda vroucí voda, pokud je několikrát vyvařím, může zlikvidovat plíseň? vím, že to zní jako demence, dávat do masti plesnivý kyti, ale kdyby se ta plíseň dala zničit.. dík