Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Balení JOINTíků
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14 15 »
Jak balíte ?
Front
Back
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 193

A)Zlatý smokingy, rolovací OCB
B)Muž umí diamond, a mlejna(velice složitá záležitost,balí ho vždy a jen v hospě při nedělnim pívu),pak tak normálně růži,různý bigouše(60čísel),a má specialitka na eko,na beka či jak se to píše nesmysl....
C)taky trikolóra,mam jich tu celý balení,na CZtekku mi je dal ňejakej týpek,ale je to zajímavá věc na různý příležitost(narozky atd...)tudíš jima velice šetřim...
Jinak já osobně brka nehulim,u nás na vsi jedou většinou fajfky,bonga....Když už joint,tak extraveganda....Ve městech když nacpu šluknu tak ty co nás neznaj na nás koukaj jak na vidláky jimiž jsme a nestydíme se za to!!!ale je fakt že Pražáci dávaj tunu tabáku i do byliny,což je přímo znesvěcení:-)!Bydlim blízko Práglu a todle dopádá i sem brrrrr.....

Old Post 28-04-2005 v 18:11 PM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zewl
Stálý Člen

Karma uživatele Zewl - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

1. OCB a zlaty smokingy
2. no tak nejaky ty tulipany a takovyty vychytavky jako 20cm brko apod.
3.jo takovy hnedy vonavy z kokosu

Old Post 28-04-2005 v 18:51 PM
Zewl je offline   Profil uživatele Zewl   Find more posts by Zewl   Foto galerie člena Zewl   Click here to Send Zewl a Private Message   Add Zewl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zike
Stálý Člen

Karma uživatele zike - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 195

citace:
Původní příspěvek od herb,mrs. herb
ale je fakt že Pražáci dávaj tunu tabáku i do byliny,což je přímo znesvěcení:-)!Bydlim blízko Práglu a todle dopádá i sem brrrrr.....

vzdyt je to prece joint ne? uz jenom z toho slova vypliva ze se hulco smicha s tabackem? jsem nekurak ale myslim ze smichat hulco neni zlocin...de o to ze si vic pokouris a vychutnas a hlavne to nezhasina....tyjo kdybych hulil jenom cisty speky tak moje plice odejdou tak do mesice....

Old Post 28-04-2005 v 19:11 PM
zike je offline   Profil uživatele zike   Find more posts by zike   Foto galerie člena zike   Click here to Send zike a Private Message   Add zike to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 196

Jo to jo,ale fakt jenom s mírou,nemyslim ty tuny,co většinou dávaj pražácí...Vychutnáš...Já sem kuřák,dost těžkej, a tabák mi tam vadí...Je to jenom otázka zvyku a chuti...Chutná-li ti,tak jentak dál....PEACE

Old Post 28-04-2005 v 19:51 PM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PanAlva
Nový Člen

Karma uživatele PanAlva - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 197

Dle mych zkusenosti a nekolikalete praxi sem toho nazoru, ze tabak by ve speku rozhodne chybet nemel. Uz jenom proto, ze se tim da ovlivnit teplota spalovani matrose a tudis i horeni. Napr.: Mas trosku vlhci travu -nejlepe pouzit preschly cigaro. Mas presusenou travu -pouzijes cerstvy cigaro.

Old Post 29-04-2005 v 08:21 AM
PanAlva je offline   Profil uživatele PanAlva   Find more posts by PanAlva   Foto galerie člena PanAlva   Click here to Send PanAlva a Private Message   Add PanAlva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 198

Mně ve špeku tabák nevadí ale podle mně by se měl tabák dát až do 2 špeka jednoho modelu A to kvůli lepšímu hoření. Podle mně se ten první má dát bez tabáku aby se dala poznat pravá chut toho modelu

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 04-05-2005 v 20:29 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 199

No nejlepší co papírky co dobře lepí a jsou tenký jakže z vážek balit špeka je prasečina (i když někdy je potřeba ) Takže aso OCB a jako filtry mám vizitky z hydroponie vím že by filtr neměl být barevnej ale sem tam... to neuškodí (zaleží jak se to vezme) Taky u nás moc špeky nepálíme, většinou sklo stačí. Čistýho špeka třeba i z durbanu... no nevim. A pár kámošu s kterejma hulim sou nekuřáci a nesnáší tabák, takže kombinace tabák a pálo v tomhle případě zaniká Takže většinou skolo..dvě..tři...

p.s. Kámoši říkaj že balit tabák a pálo dohromady je prasečina, mě se to zdá docela naklid, párkrát když sem byl jen s lidma kterejm tabák nevadí, sem to ubalil a je to v pohodě (mazar + tabák) a bylo to naklid. Jakej je váš názor na to ? vím že b holanku a tak se to pálí běžně... tak proč ti zas** nekuřáci pořád remcaj..

btw.. Skoušeli jste někdy opak jointu ? jde vlasně o to kldyž nemáte tolik zelí na špeka, tak uděláte dlooouhej filtr a necháte pár čísel papírku. do toho hodíte pálo a zapálíte když není "pipe" výborná věc.. a taky 2 filtry.. prostě místo jednoho tam dáte dva ale poloviční, ta mezera co mezi nima vznikne zabrání shitu aby ste se ho mapapali

[size=1]

Old Post 05-05-2005 v 09:53 AM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zike
Stálý Člen

Karma uživatele zike - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 200

taky nerozumim tomu proc nekurakum vadi tabacek kdyz cistej spek mas skodlivejsi nez nekolik cigaret...ale nekomu to muze pripadat jako barbarstvi, me ne, ja si delam smes s tabackem aji do bongu...protoze to nemusis hzavit a vetsinou to pak stahnes najednou
sklo nehulim vubec...jo a na jointovi je dobry ze hulco muzes nastrihat az skoro na prasek, tim padem aji lespi spalovani a uspora...

Old Post 05-05-2005 v 11:50 AM
zike je offline   Profil uživatele zike   Find more posts by zike   Foto galerie člena zike   Click here to Send zike a Private Message   Add zike to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 201

No jenomže s tabáčkem to máš proto aby ses zkouřil, ale bez něj aby sis vychutnal ten model. Jo a právě jsem si vychytal filtr skroutím ho tak že vypadá jako OMEGA

Slunce v duši a kouř v plicích

Naposledy upravil CHOURIS 05-05-2005 v 14:07 PM

Old Post 05-05-2005 v 13:57 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krishna
Stálý Člen

Karma uživatele Krishna - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 202

1.Smoking - zlate,alebo cervene
2.Rolim furt a rolim iba backrole ....
3.Asi nevidel este ...neviem...napamataam sa
.........Tabak do jointky nedavam,nefajcim ho ani normalne a chuti mi to mnoho viac ciste...pravda je,ze ak je skerko vlhke,alebo zle hori...je dobre tam mrsknut trosku tabaciku...

Naposledy upravil Krishna 05-05-2005 v 16:05 PM

Old Post 05-05-2005 v 15:59 PM
Krishna je offline   Profil uživatele Krishna   Find more posts by Krishna   Foto galerie člena Krishna   Click here to Send Krishna a Private Message   Add Krishna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 203

1. Mezi popírka jsem prozatím nenašel rozdíly :-°)
2. Podivným způsobem balím já, nikdo mě nebyl schopen naučit balit špeqy klasickým způsobem, tak to řeším tak že si nejdříve předbalím prázdný dutinky a ty posléze nacpu MJ. Nevím proč ale připadá mi to jednodušší a rychlejší.
3. Někde jsem viděl kanárkově žlutý papírky, ale fakt si nevzpomenu kde

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 05-05-2005 v 17:10 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Webstr
Nový Člen

Karma uživatele Webstr - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 204

Stručne 1. OCB
2. Ubalim brko do 45s To je hovno.
3.Balil sem do pejpru kterej bil různobarevnej
a kdiž sme to hulili tak kour menil barvi podle bervy
papírku. =O)

Old Post 06-05-2005 v 19:41 PM
Webstr je offline   Profil uživatele Webstr   Find more posts by Webstr   Foto galerie člena Webstr   Click here to Send Webstr a Private Message   Add Webstr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zomb
Nový Člen

Karma uživatele zomb - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 205

1) RIZLA+. kingsize
2) nie
3) nie ale cierne by boli nice

Môj prvý AUTDóR 2006
mno

Old Post 08-05-2005 v 10:51 AM
zomb je offline   Profil uživatele zomb   Find more posts by zomb   Foto galerie člena zomb   Click here to Send zomb a Private Message   Add zomb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 206

pekny jeste napsat zdroj a je to kompletni...

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 09-07-2005 v 10:22 AM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 207

je to odtud http://ganjabar.wz.cz/joint.html
dalsi verze sou tady
http://blog.lide.cz/nolly/thc/
http://underground.cz/60
http://diskuze.thcradio.org/viewtop...18e1f2252a64d05
http://www.sweb.cz/xswewsx/joint.htm
http://www.geocities.com/horejs/joint.html
docela propalenej text

Old Post 09-07-2005 v 10:26 AM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Příspěvek č. 208

pro nektere je hledani na netu zabava

Old Post 09-07-2005 v 10:36 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14 15 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás