Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A)Zlatý smokingy, rolovací OCB
B)Muž umí diamond, a mlejna(velice složitá záležitost,balí ho vždy a jen v hospě při nedělnim pívu),pak tak normálně růži,různý bigouše(60čísel),a má specialitka na eko,na beka či jak se to píše nesmysl....
C)taky trikolóra,mam jich tu celý balení,na CZtekku mi je dal ňejakej týpek,ale je to zajímavá věc na různý příležitost(narozky atd...)tudíš jima velice šetřim...
Jinak já osobně brka nehulim,u nás na vsi jedou většinou fajfky,bonga....Když už joint,tak extraveganda....Ve městech když nacpu šluknu tak ty co nás neznaj na nás koukaj jak na vidláky jimiž jsme a nestydíme se za to!!!ale je fakt že Pražáci dávaj tunu tabáku i do byliny,což je přímo znesvěcení:-)!Bydlim blízko Práglu a todle dopádá i sem brrrrr.....
Původní příspěvek od herb,mrs. herb ale je fakt že Pražáci dávaj tunu tabáku i do byliny,což je přímo znesvěcení:-)!Bydlim blízko Práglu a todle dopádá i sem brrrrr.....
vzdyt je to prece joint ne? uz jenom z toho slova vypliva ze se hulco smicha s tabackem? jsem nekurak ale myslim ze smichat hulco neni zlocin...de o to ze si vic pokouris a vychutnas a hlavne to nezhasina....tyjo kdybych hulil jenom cisty speky tak moje plice odejdou tak do mesice....
Jo to jo,ale fakt jenom s mírou,nemyslim ty tuny,co většinou dávaj pražácí...Vychutnáš...Já sem kuřák,dost těžkej, a tabák mi tam vadí...Je to jenom otázka zvyku a chuti...Chutná-li ti,tak jentak dál....PEACE
Dle mych zkusenosti a nekolikalete praxi sem toho nazoru, ze tabak by ve speku rozhodne chybet nemel. Uz jenom proto, ze se tim da ovlivnit teplota spalovani matrose a tudis i horeni. Napr.: Mas trosku vlhci travu -nejlepe pouzit preschly cigaro. Mas presusenou travu -pouzijes cerstvy cigaro.
Mně ve špeku tabák nevadí ale podle mně by se měl tabák dát až do 2 špeka jednoho modelu A to kvůli lepšímu hoření. Podle mně se ten první má dát bez tabáku aby se dala poznat pravá chut toho modelu
No nejlepší co papírky co dobře lepí a jsou tenký jakže z vážek balit špeka je prasečina (i když někdy je potřeba ) Takže aso OCB a jako filtry mám vizitky z hydroponie vím že by filtr neměl být barevnej ale sem tam... to neuškodí (zaleží jak se to vezme) Taky u nás moc špeky nepálíme, většinou sklo stačí. Čistýho špeka třeba i z durbanu... no nevim. A pár kámošu s kterejma hulim sou nekuřáci a nesnáší tabák, takže kombinace tabák a pálo v tomhle případě zaniká Takže většinou skolo..dvě..tři...
p.s. Kámoši říkaj že balit tabák a pálo dohromady je prasečina, mě se to zdá docela naklid, párkrát když sem byl jen s lidma kterejm tabák nevadí, sem to ubalil a je to v pohodě (mazar + tabák) a bylo to naklid. Jakej je váš názor na to ? vím že b holanku a tak se to pálí běžně... tak proč ti zas** nekuřáci pořád remcaj..
btw.. Skoušeli jste někdy opak jointu ? jde vlasně o to kldyž nemáte tolik zelí na špeka, tak uděláte dlooouhej filtr a necháte pár čísel papírku. do toho hodíte pálo a zapálíte když není "pipe" výborná věc.. a taky 2 filtry.. prostě místo jednoho tam dáte dva ale poloviční, ta mezera co mezi nima vznikne zabrání shitu aby ste se ho mapapali
taky nerozumim tomu proc nekurakum vadi tabacek kdyz cistej spek mas skodlivejsi nez nekolik cigaret...ale nekomu to muze pripadat jako barbarstvi, me ne, ja si delam smes s tabackem aji do bongu...protoze to nemusis hzavit a vetsinou to pak stahnes najednou
sklo nehulim vubec...jo a na jointovi je dobry ze hulco muzes nastrihat az skoro na prasek, tim padem aji lespi spalovani a uspora...
No jenomže s tabáčkem to máš proto aby ses zkouřil, ale bez něj aby sis vychutnal ten model. Jo a právě jsem si vychytal filtr skroutím ho tak že vypadá jako OMEGA
1.Smoking - zlate,alebo cervene
2.Rolim furt a rolim iba backrole ....
3.Asi nevidel este ...neviem...napamataam sa
.........Tabak do jointky nedavam,nefajcim ho ani normalne a chuti mi to mnoho viac ciste...pravda je,ze ak je skerko vlhke,alebo zle hori...je dobre tam mrsknut trosku tabaciku...
1. Mezi popírka jsem prozatím nenašel rozdíly :-°)
2. Podivným způsobem balím já, nikdo mě nebyl schopen naučit balit špeqy klasickým způsobem, tak to řeším tak že si nejdříve předbalím prázdný dutinky a ty posléze nacpu MJ. Nevím proč ale připadá mi to jednodušší a rychlejší.
3. Někde jsem viděl kanárkově žlutý papírky, ale fakt si nevzpomenu kde
Stručne 1. OCB
2. Ubalim brko do 45s To je hovno.
3.Balil sem do pejpru kterej bil různobarevnej
a kdiž sme to hulili tak kour menil barvi podle bervy
papírku. =O)