Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no myslim si ze je jedno ci je to PET alebo sklo ani jedno ani druhe neprepúšťa vzduch, cize nemali by sa udusit
Poviem to rovno nechcem chodiť okolo horúcej kaše, ľúbim jointy a už som zrezal nejaké fľaše možno nejsom svätý otec no nejsom žádny narkobarón a svoje chute príznam pokojne aj pred farárom.
freestyler->hm uplne s tebou nesouhlasim petky propoustej vzduch nechas otevrene vicko ne ???!!!samozrejme ji preriznes napul kdybys to taky nevedel a chtel ji treba narvat do cele petky...
no jasny PETky sou luxusni reseni!!! akorat ja si vezmu prepravku do kterej hodimhlinu, jemena popripade rizky nebo uz semenacky. a prikriju to sklem(ne upne cely, necham tam malickou mezeru). prepravka musi bejt dostatecne vysoka a semena, nebo semenacky bych nedaval zas tak blizko k sobe.vali me to vtom uplne good a vubec na nic si nestezuju!
2 *dR->ZmRd$!*:
Morpheus -> normalno tam supni petku... nechaj ju tam stale (pocas celeho dna) az kym ti to nepovyrastie a pocasie nebude trocha lepsie... to da rozum ne
sorry ze sa vam do toho pletiem nemam to sice vyskusane ale ako nad tym teraz uvazujem, tie petky nebudu az taky super napad... pokial je mraz tak sa dostane aj do flasky a na druhu stranu ked cez den bude svietit slnko teplota sa v petke vysplha aj o 10 stupnov viac ako je okolita teplota a tym sa este zvysia telotne rozdieli den/noc a myslim, ze rastlinkam to nebude robit moc dobre ale to je len moj nazor....
Tak dneska sem si už taky dal klíčit semena, páč sem zastánce předpěstovávání než to píchnu ven. Zatim sem dal 3xDurban Poison x Early Mist a 3x Master Kush. Tak uvidim....
Já mám doma mrtě zavařovaček, tak většinou je dávám takhle z jara na kytky místo petek. Je to super řešení a hlavně, když kytky povyrostou, tak tam přes ně dám tu velkou 5l zavařovačku a je to v pohodě.
Predpestovanie je velmi dobra vec. Ja som tento rok nevydržal a zasadil som uz 16. marca. 2x Durban poison, 2x Khola, 2x Orange bud, Cream Sodica n2, Afgani
Papek: to jako fakt? a co když jako paří takovejch 30 celsiu na slunku tak pod tou sklinkou se to uvaří ne ?...
předpěstovávání je základ pro úspěšný grow. jako když si vychováváte děcko aby vám z něho potom vyrostl slušný člověk
Fantasie: Je to v pohodě, já to tam mám jen hodně brzo z jara, pak to dám samozřejmě pryč. Nedokážu si představit, jak by to vypadalo někdy začátkem léta, to by se fakt rostlinky upekly.
Funguje to jako malý skleník a myslím, že kytce nějaký výkyvy teplot moc neškodí a hlavně, když je ještě malá. Musí si zvykat, přesně jako děcko. Když si třeba zlomí něco, tak se to obnoví mnohem rychleji než u staršího člověka.
A ještě třeba u růží, to se dělá úplně stejně, že se dávají pod zavařovačky. Hlavně to musí mít dostatek vláhy, ale když to třeba dvakrát do týdne jedeš zalít, tak to je to OK. Mně to zatím roste a je to v pohodě.
Ja predpesuvavam uz 3 rok a mam s tym len dobre skusenosti. Rastlinky maju preto take dlhe stonky lebo ich davate hned po vykliceni pod lampu a to je podla mna dost velka chyba!!
Maj zrazu strasne vela svetla a chcu ist za nim.....
Pekne si to dajte za okienko a uvidite ako krasne pomalicky pojdu aj listky aj stonka na vecer ich schovajte do skrinky a that all.....
Predpestovávanie je určite dobrá vec, rastlinky nejdú von také slabé a zraniteľné.. Osobne by som radšej predpestovával v skrinke, ale okno mám natočené na dobrú stranu, takže stačí aj to.
citace:
Původní příspěvek od Ujo_Lojzo ..Rastlinky maju preto take dlhe stonky lebo ich davate hned po vykliceni pod lampu a to je podla mna dost velka chyba!!
Maj zrazu strasne vela svetla a chcu ist za nim.....
Ja by som povedal,že práve naopak.Rastlinky sa zvyknú ťahať,ak je ich osvetlenie slabé a majú ho málo...