Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja si myslim ze by sa nemali riadit peniazmi, teda nie len peniazmi.
nechcem nikoho urazat, ani vladu, ale my sme mladi, oni stari ( vacsina), budu casi ked mi budeme stari, a nase deti mlade... kazdy snad vie co z toho vypliva
(osprravedlnte gramatiku, som
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
uf, kuwa, to bol fuckt vyplod.
som tym myslel ze tato vlada neni vecna, aj oni raz zdochnu, a ludia nam blizsi a podobnejsi budu na ich postoch (tak to teda dufam)
A podla mna im aj tak zalezi na peniazoch, na nicom inom... ze blaho obcanov ? pche, iba ak pred volbami. 4 mesiace slubuju a mozno nieco aj robia (trosku) a potom 4 roky velke howwwno do dalsich volieb
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
(1) Kto zvádza iného na zneužívanie inej návykovej látky než alkoholu alebo ho v tom podporuje alebo kto zneužívanie takej látky inak podnecuje alebo šíri, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.
tak toto ma fakt dostalo... to je uz dobra picovina....
Keď zátka nejde vyjebnúť ani vjebnúť, treba odjebať hrdlo...
Ked na teba niekto krici, usmej sa a maj ho v piči.
ja som si pozistoval nejake info o Iniciative okolo Slobodnavolba.sk ...a z dovernych zdrojov viem ,ze to uz nerobia ludia ako predtym..TO MOZETE VIDIET NA NEFUNKCNOSTI STRANKY...takze sa da cakat o mnoho mensia podpora..a cela motivacia a propagacia MJ okolo volieb by aj po pripadnom presadeni bola iba blby predvolebny trik...nikto u nas to nemoze z vnutra presadit, ak to pride,tak jedine zvonka(EU,WHO)..to odhadujem na 4 roky, ale dovtedy musim iba drzat hubu a krok
PEACE
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
2highmat: sa ani nedivim ze ty ludia seru na to, ked to v tomto state je absolutne bezpredmetne a zbytocne, zatial
zastavam tvoj nazor ze to prijde z vonka, ale tyto nasi su tak poamerikanizovany, by sa im najradsej do prdele strcili a cez ucho vyliezli, a vsetci vieme (snad) aku ma amerika drogovu politiku...a my mame podobnu. zatial
4 roky ? nooo, tak to by bolo popitchi ja tomu dawam tak 7.
For REAL
noo...minule som sa stretol mimo zakulisia s Evou Cernou(ANO) a mi rozpravala, ze pred asi 2 rokmi oni navrhovali znizenie postihov za marihuanu, obzvlast ked sa diskutovla zakon 3-KRAT A DOST...ze to nepreslo koli jednej poslankini..preto pozmenovaci navrh bol zamietnuty...ale ked sa kuknete na nasich (mladych) poslancov, tak tam nikto nie je kto by bol tomu trocha nakloneny...pokial chcete liberalnu politiku statu(aj k marihuane) tak volte liberalne strany...u nas to je ANO
TERAZ SA KAZDY ZAMYSLITE,CI STE OCHOTNY IST VOLIT -ANO- LEN KOLI MARIHUANE
ja som im nakloneny...radsej ako Fica,KDH,SNS,SMK ci Meciara
konecne som dostal snahu do konc,preto by som si zasluzil aj nejaku odmenu,ha?
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
jasne ze asi jedina sanca je hlasovat za ANO a dostat ich do parlamentu ale bohuzial momentalne su podla prieskumov pod hranicou zvolitelnosti, tak to vyzera dost zle ale myslim ze kym budu v parlamente pseudokrestanske strany ako KDH, HZDS a fanaticka SNS tak je to dost nerealne aby sa to podarilo presadit..ale treba podporovat liberalov!
no v tom jighmat pravdu. ak bude vo vlade KDH tak sme v pici. Jedina strana ktora picovala KDH aj za novelu TZ kde mal ist trest za drzanie myslim od 4-8(9) rokov. na slobodnej volbe pisali dake pearagrafy a ze drzanie zbrane hromadneho nicenia 3-8 rokov. ak KDHci zas budu vo vlade a daju navrh na 4-8(9) rokov tak bude automaticky basa pretoze podmienka moze byt len do 3 rokov