Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím pěkně ses stím vším popral škrín, nft a vše celkově.Tvůj Tutankhamon se mi líbí. K+
Jediné co bych ti doporučil je stříkat kytky sodovkou moc jse jim to líbí a rychlejí zrají.
Ano CO2+voda...sodovka,sifon,perlivá voda... atd už Bohuž říkal dva sifony
Jde o to že se tim postřikem dostane fakt to CO2 k listum ze všech stran a kytkám se to líbí.Já kytky stríkám sodovkou pořád až do konce květu+mužeš přidat i hnojiva určená list.
Původní příspěvek od Madical-Strains Budes delat prosim te smoke-report ? Vzhledem k tem 25-30% THC.
'
ahoj pane.. Jistě že budu .. u každého svého vlákna jedu až do konce.. včetně smoke reportu .. moc se na to těším voní to fakt pronikavě a vypadá to božsky.. bude to škoda kouřit.. ale je to učel .. poslední zásoby došly.. takže už je třeba to sklidit at nemusím do ulic pro pytlíček štěstí
doufám že to nebude takovej sestřelovák .. čekám od toho 50-50 sativa indica s 10% převahou sativy takže učínek relaxující povznášející uvolnujicí ale rohodně ne smrťák nebo uplny gaučing.. ! spíš takový na pokuřovaní přes den k hraní her na pc s přááteli nebo na trening jako doping na kreativitu a cítění hudby.
moje představa .. uvidíme jaký bude vysledek.. sám se těším...
rozhodně zase nechám udělat extrakt ... butanovou metodou kamarád už se těší až si dáme medík takže tohle bude rozhodující v poznání modelu .. protože u extraktu poznáš 100% chuti i učinku ... fakt dělíčko věc !
kanapee anooo udělam i medový dojem .. udělám všechno co se týče kouření tehle bylinky ! protože miluju svou přítelkyni a miluju svou skříň ... napsal bych to anopak ale ona si to tady ráda čte tak ji dám na první místo
Ahoj chci se ti LinChi omluvit že ted kvůli mě ti tady zasírame vlákno.
Prosím místní střelce aby když mají otázky napsali mi PM.
Plíseň mě nenavštívila jěště nikdy...
mě navštívila plíseň jednou když jsem sušil paličky... naštěstí mám bystré očko a tak jsem ztratil jen pár grámků co sem otrhal a zbytek doschl hezky zdravý