Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od XXXdavidXXX Prosím o pomoc už mám s toho fakt strach jak to dopadne..
No to dopadne blbě, budou z toho mrzáci. Nějaký problém s živinami. Bych to odhadl na mnohonásobek enzymů nebo podobné sračky. Případně do toho někdo nalil vodu se saponátem :-)
Některé listy začali žloutnout od okrajů až k žilkám. Domníval jsem se že jim něco chybí, proto jsem se další týden(3.) řídil podle nové tabulky od AH, kde je zvýšeno dávkování. A taky jsem do zálivky přidal zbytek Green Sensetion od plagronu 30ml. 60L v nádrži.
3.týden
EC voda 0,7 + AH1,2,3,PV,CO,ph-,GS =EC1,8/PH 6
Po čtyřech dnech se zatím nic nemění, i když je asi brzo stejně se radši ptám jestli jsem postupoval dobře a stačí tomu dát čas a nebo bych měl rychle něco napravit.
Momentálně mám na kůži plíseň, dá se přenášet z člověka na člověka, mezi člověkem a zvířetem, ale na rostliny jsem se neptal radši.
(Mám tu ještě Cannacure postřik na listy a Spruzit od neudorf.)
Ahojte som tu novy a mam tiez problem so zltnutim listov.
Idem prvy krat indoor a potreboval by som poradit od skusenejsich.
Semiacka su od Dutch Passion, konkretne Auto White Widow a Auto Mazar. (3 + 1)
Neviem preco som si zvolil na indoor Automaty ale budis. Kazdy sa uci...
Box: Growlab 60x60x160
Hlina: Plagron Bat Mix
Kvetinace: 6,5L
Svetlo: LED 300W ebay
Odtah: PC vetrak
Pritah: PC vetrak
Ofuk: 12cm, 5w ventilator
Teplota: teraz okolo 27°C nad 30° sa nedostavam!
Vlhkost: teraz okolo 40% +-5%
Hnojivo: BLOOMBASTIC, NPK 0-20-21 (W/V)
Rastliny idem od semiacka, vsetko bolo v pohode az do cca 6. tyzdna rastu rastliny.
Rastliny maju bez dvoch dni 8. tyzdnou od vyklíčenia a zasadenia do hliny.
zacali dost vyrazne zltnut listy vid. foto. Nevim ci su preliate ( zálievka tak 1x za dva dni) alebo maju malo hnojiva napr. Dusiku.... Parazity som spozoroval, e šte vo vegetativnej faze. Male musky ktore som vyhubil zltymi lepivymi pasikmi.( nebolo ich vela). Hlina čista, spodky listov su nedotknute. Iba zilky na niektorych zltych listoch maju trosku fialovkasty nadych, tak isto aj stonka listu...
Myslim ze rast sa aj z casti pozastavil a len zltnu listy, potom schnu na koncoch sa tocia a opadnu.
Viem rastlinky nic moc, ale je to moj prvy pest a tesim sa z neho.
Chcel by som Vás len poprosit o radu, chel by som ich este zachranit ak by to bolo mozne
Ahojte som tu novy a mam tiez problem so zltnutim listov.
Idem prvy krat indoor a potreboval by som poradit od skusenejsich.
Semiacka su od Dutch Passion, konkretne Auto White Widow a Auto Mazar. (3 + 1)
Neviem preco som si zvolil na indoor Automaty ale budis. Kazdy sa uci...
Box: Growlab 60x60x160
Hlina: Plagron Bat Mix
Kvetinace: 6,5L
Svetlo: LED 300W ebay
Odtah: PC vetrak
Pritah: PC vetrak
Ofuk: 12cm, 5w ventilator
Teplota: teraz okolo 27°C nad 30° sa nedostavam!
Vlhkost: teraz okolo 40% +-5%
Hnojivo: BLOOMBASTIC, NPK 0-20-21 (W/V)
Rastliny idem od semiacka, vsetko bolo v pohode az do cca 6. tyzdna rastu rastliny.
Rastliny maju bez dvoch dni 8. tyzdnou od vyklíčenia a zasadenia do hliny.
zacali dost vyrazne zltnut listy vid. foto. Nevim ci su preliate ( zálievka tak 1x za dva dni) alebo maju malo hnojiva napr. Dusiku.... Parazity som spozoroval, e šte vo vegetativnej faze. Male musky ktore som vyhubil zltymi lepivymi pasikmi.( nebolo ich vela). Hlina čista, spodky listov su nedotknute. Iba zilky na niektorych zltych listoch maju trosku fialovkasty nadych, tak isto aj stonka listu...
Myslim ze rast sa aj z casti pozastavil a len zltnu listy, potom schnu na koncoch sa tocia a opadnu.
Viem rastlinky nic moc, ale je to moj prvy pest a tesim sa z neho.
Chcel by som Vás len poprosit o radu, chel by som ich este zachranit ak by to bolo mozne
NPK 0-20-21
Tady je ten problém, když nedostávají žádný dusík. Vyžraly ten batmix a jsou v koncích. Nevím, jak to máš ještě do konce, ale už toho moc nezachráníš.
Prosím o radu,nevíte někdo náhodou čím by to mohlo být.Všechny kytky mají normální barvu,až na jednu.Viz foto.
Děkuji za každou radu
Ph:6
Ec:2,4
5.týden květu
vypyda to nejspise na nedostatek dusiku ale ec mas dosti velke zkusil bych udelat zalivku na rustovou fazi a pak uvidis jinak jsem si vsimnul ze kyti ma nejake geneticke vady na listech
Dik za rady chalani...Myslel som si, ze nieco nieje ako ma... :-/ Dusiku veru Bloombastic neobsahuje vela,skoro nic..
Uz mozno asi nezachranim rastlinky :/ Ale pokusil by som sa este! Co by ste mi odporucili kupit na doplnenie ku Bloombastic? :/ aby im zase stupla nalada zit dakujem este raz...
Je to tak jak psal DOCtom, s těma už nic neuděláš, listy jsou v kopru a drobný nový ti zableší vrchy a to je málo. Kup si kvalitní řezy pokud spěcháš, nebo kvalitní fem. semena pokud nespěcháš a jeď znovu, uvidíš že se hlavně tobě zlepší nálada, tyhle holky z fotek to mají za sebou :-(
Caute, myslite ze to este zachranim s pridanim nejakeho hnojiva s dostatocnym obsahom dusiku + Bloombastic? Niektore listy su uz pokrutene a suche. :-( este to veru nechcem kosit..
Dakujem za odpoved.. V prvom rade sa ospravedlnujem za duplicitne prispevky! Este sa "zoznamujem" s forom. No myslel som si ze to uz je paska. Idem to teda skosit a zacnem od znovu..
doxenon prosim ta kde by som kupil tie rezy? Vies nie som z CZ. Tak to je asi problem trosku... Heh
Původní příspěvek od doxenon Mrkni do bazaru tady, třeba je tam i nějaký brat zo tvojej zeme.
Dakujem este raz. Prosim ta ked uz sme v debate. Vedel by si mi odporucit nejake dobre hnojivo k doplneniu ku Bloombastic? Po druhy krat nechcem takto skoncit