Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
do pice potrebujem 400w na rust.
Ale iba od osram,bo to mam zdarma.
nasel jsem jen univerzal a chtel bych metalhalogen,
jestli nekdo zna a vi prosim HELP
jinak nepodcenovat prures a delku dratu k vybojce.
Kdyz je dlouhy nebo tenky tak se nenastartuje a jen vrci
jo a dobry kontakt v patici (e40) je zaklad
CAGOS
1. Žádná sodíková výbojka u které je napsáno , že je na růst i květ není na růst vhodná, obsahuje jen slabě zvýšené spektrum modré , od 5-10% a to je málo, lepší je metalhalid na růst a čistý sodík na květ.
2. Já měl možnost porovnat jen PHILIPS SON T PIA PLUS a GIB EXTREME. Musím konstatovat , že aŤ si tu na ní jeden pán dělal reklamu a zaplavil všechy obchody G, tak je podle mně daleko lepší Son od Philips, ty řeči o Phytolumenech atd . u GIBU jen oblbuji lidi. Nemluvě o kvalitě provedení hořáku, ten má PHilips nejlepší , jinak mám výbojky ve 400w a Philips má i více lumenů. Já musím říct , že mám lepší výsledky s Philips. O Nurtulite jsem slyšel , že je ale taky výborná , až mi dojde sodík tak ji zkusím taky.
Práveže ja som myslel sodíkovú výbojku čisto iba na kvet, pretože na rast chcem metalhalid, ako píšeš.
Mňa len zaujíma, či to rozšírené spektrum pre rast u výbojky Nurturelite je vôbec k niečomu, keď by som ju používal iba na kvet? Či jednoducho nie je na kvet lepšia čisto kvetová výbojka - napr. ten PHILIPS SON T PIA PLUS? Dík.
Modre spektrum se hodí i v květu, já přisvěcuji 21 dní po přepnutí i metalhalidem, vytváří se tím zelená masa potrěbná taky i na květ, ale ta složka je v tech sodících malá a moc se to neprojeví,pokud to není na ůkor svítivosti a má dost lumenů tak bych ji vzal. jestli neřešíš peníze kup Nurtulite ale tu nejlepší verzi, pokud hceš ušetřit 300-400Kč kup Philips SON T PIA PLUS ale pozor jen tu plus delají de i obyčejné a nebudeš litovat.
Cavte ludia,potreboval by som pomoct.Objednal som si vysokotlakovy sodikovu vybojku,no a ona mi dosla akurat ze v takomto prevedeni...vedeli by ste mi poradit ako sa odlisuje od normalnej? a ci je pouzitelna?
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
fany29- vesměs zde na groweru vystupuji jako obchodní zástupce Philipsu Důvody mě k tomu vedou čistě pragmatické a to kvalita, hlavně tedy kvalita hořáku.
V řadě 400W vyrábí Philips 3 SON výbojky:
Philips SON-T 400W
Philips SON-T Pia Plus 400W (slovíčko Pia nebo Plus může být v katalogu vynechané)
Philips SON-T Agro 400W
Philips SON-T Green Power 400W
Vyber si mezi posledními třemi jmenovanými. Pokud se nesnažíš za každou cenu ušetřit, vem tu Green Power. Sám ji teď používám
tak díkes moc zkusím jí koupit je ještě jednou tak drahá než ostatní,používám dvě 400 kila myslíš že mám koupit jednu tokovou a druhou makovou nebo obě stejné?