Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěli by jsme s borcama udělat mléko ale nevíme kde sehnat listy. Naštěstí vím o venku který je docela v poho ..... za levno.
A teď k věci: přečetl jsem tu toho hodně ale vždy tam všichni používají listy... kolik tak gramů palic budu muset dát do litru mléka aby to vystačilo pro 5-6 lidí ?? tak 20 g nebo 30g ?? vůbec nevím a mám docela srach protože jsem jeste mléko nevaril natož pil ....
urcite se daji pouzit palice - mnozstvi zalezi na tom jaka je kvalita materialu. Ale rekl bych ze to vychazi o neco vice nez kdybys to mel vykourit - lepe bych vzal asi tech 30g kdyz je to pro tech 6 lidi - a ma to trochu pozdejsi nabeh, tak to neprezente
Zdarec,
jaky mate nejlepsi recept na potravinu z listu? Jake mate zazitky, co ucinnost?
pochlubte se fotkou!
Ja dneska varil uz ponekolikaty bhang, porad stejnou metodou, jen jsem pridal 2 baleni salka a vodku. Je to fakt sila, obrovsky high a pak uspavacka Barva mi pripada skvela, vareno 6 hodin.
na groweri by mohol byt aj receptar,ale taky skutocny, nie konopny, kolki z nas ste z hulenia hladni jak vlci? ak je dobry napad tak niekto zalozte novy thread.
diky
Dakujem za skvely recept na Ganjove maslo, pouzil som 0,5l vody, 26g nadrobno nadrvenych sisiek (Durban Poison), 1x 250g kocka masla, cele sa to pomaly varilo 1h 30min - 2h, nasladne to scedzime napr. do 7dcl zavaraninoveho pohara, a dame na chladne miesto na par hodin ( na noc ), maslo sa oddeli od vodi, zvysok vylejes
Původní příspěvek od EDDY42 Zdarec lidi pokud děláte olej nebo máslo vyplatí se to taky zbavovat chlorofilu? Myslím přelívat horkou vodou? nebo je to zbytečné?
Zdravíčko, někdo tady psal o "likéru" vyrobeného z kořene rostliny.
Rád bych tenhle rok zkusil udělat ganja likér (normálně z nějaké té paličky), a taky nějaký ze stonku rostliny. Thc by měl také obsahovat (jak už tady bylo napsáno, taky likér ze stonku fungoval)...
Jde mě jen o to:
vyvařovat X nevyvařovat (před vložením do alkoholu)?
ovlivní vyvaření/ odmočení chuť jako u listů?
Už to někdo zkoušel ze stonku, popř. kořene?
Normálně bych stonek vyhodil a tohle se mě zdá jako zajímavé řešení